Gönderen Konu: 2025 - 2026 Sultanlar Ligi  (Okunma sayısı 3111 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: 2025 - 2026 Sultanlar Ligi
« Yanıtla #15 : 20 Kasım 2025, 22:26:01 »
Mağlubiyetten farkı yok benim için bir önceki sayfada yazdım kendime göre eksiklikleri birazda veri ile konusalım Gizem düşmedi daha oda rezil halde yatıp kalkıp Arina’ya dua etsinler

Hande Baladın x Galatasaray ( 5 Set )

5/23 %22h, 2 hata, 3 bloklanma
1 ace, 1 servis hatası
%46 pm, %26 mm ( 39 manşet, 3 hata )
6 sayı, -3 WL

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #16 : 20 Kasım 2025, 22:42:21 »
Şampiyon olan koçu kovduk. Yerine gelen 2 kupa aldı onu da kovduk. Onun yerine gelen nal topladı onu da kovduk. Sezon nasıl biterse bitsin reaksiyon aynı. Kov, yenisini getir. Sök tak. Vida takıyolar sanki. Sonra da başarı bekliyorlar. Mevcut koçu kovup başka birini getirsen çok değişik olacak sonuç sanki. Bütün süper koçlar da boştadır şu an zaten. Futbolda Tedesco daha topu topu üç maç takımın başında çıkmışken onu bile kovalım diye algı yapan hatırı sayılır bir kitle vardı.

Kanaatimce en büyük sorun şu: Hemen hemen her mevkide ikinci bir alternatif olmaksızın sezonlara başlıyoruz. Yahu bir oyuncu yıldız da olsa kötü günü olabilir ve o kötü gün en önemli maçına denk gelebilir. Bakınız geçen yılki kadın basketbol F4 yarı finalindeki Emma performansına. Üstüne üstlük bu kafayla kurulmuş kadrolarla Avrupa'da favori olduğumuzu düşünüyor yöneticisinden seyircisine. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış.

Başımıza ne geldiyse o meşhur o lanet  Imoco serisi yüzünden geldi. Belli ki Imocu'yu çok kötü olduğu bir dönemde yakalamışız. Bizim de iyi olduğumuz bir döneme rastlamış. Sadece iyi yazıyorum, çünkü çok iyi olsak, mükemmel bir kadro olsak Vakıf'a elenmezdik zaten. 18 yaşındaki kızlara daha yıldız olmadan yıldız muamelesi yaparsan sonu bu olur.

Seneye bu zamanlar da yeni koçun götüne teneke bağlarız.

« Son Düzenleme: 20 Kasım 2025, 22:43:36 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #17 : 20 Kasım 2025, 22:42:41 »
Derbi kazanmışız, şu haramzadeleri sevindirmemişiz, gerisi boş geliyor bana.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #18 : 20 Kasım 2025, 22:49:11 »
Derbi kazanmışız, şu haramzadeleri sevindirmemişiz, gerisi boş geliyor bana.

Yukarıda bahsettiğim o seride 2 set alıp Imoco'yu elediğimiz kesinleşince bile maçı niye verdik diye mevcut koça sövenler vardı burda. Ben de eleştirmek istiyorum ama o kadar absürdnoktaya vardı ki iş eleştirmektende susuyorum artık.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #19 : 20 Kasım 2025, 22:59:20 »
Yukarıda bahsettiğim o seride 2 set alıp Imoco'yu elediğimiz kesinleşince bile maçı niye verdik diye mevcut koça sövenler vardı burda. Ben de eleştirmek istiyorum ama o kadar absürdnoktaya vardı ki iş eleştirmektende susuyorum artık.
Eleştiri yapılmasına lafım yok ama derbi maçta "inşallah yeniliriz" demek, galibiyete sevinmemek çok acayip geliyor bana.

Maçtan önce "kötü oyun"la 3-2 kazanacağız deseler, direkt kabul ederdim.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #20 : 20 Kasım 2025, 23:16:15 »
Eleştiri yapılmasına lafım yok ama derbi maçta "inşallah yeniliriz" demek, galibiyete sevinmemek çok acayip geliyor bana.

Maç bitti, buraya eleştiri yazmaya geldim. Bu tür şeyleri görünce eleştiri yapasım kalmıyor. Daha fazla yazıp kimseyle papaz da olmak istemiyorum. Sanki adam gibi koç olsa boşta Abandozza ile devam edecekmişiz gibi...
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2025, 23:16:49 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #21 : 21 Kasım 2025, 00:01:26 »

Ben dedim inşallah yeniliriz. Bu takımı 3-0 yenemiyorlarsa yenilsinler. Bu çapsız hocayla CL yarı finalde altın setle yine elenip o zaman üzüleceğimize, olmayacağı şimdiden görülsün ki önlem alınsın. Ben yanılırım inşallah sene sonu. Piyasada hoca yokmuş, piyasada pasör de yoktu güya ama baktılar işler ters gidecek gidip Orro'yu getirdiler parasını verip. Gidip kontrat kırdırıp hoca transferini de biz yapmıcaz ya şube sorumluları ne işe yarıyor. Umarım tüm kupalar gelir seviniriz ama hoca, yedek smaçör olmaması, ortanın hala eksik olması. Neler yapacaklar görelim.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #22 : 21 Kasım 2025, 00:31:30 »
İşin taktik teknik kısmından anlamam, yenileceksek de gidip derbi harici yenilelim, Galatasaraylıların sevineceği hatta bayram edeceği bir sonuca da inşallah demem. Bu maçı kaybetsek bahsedilen sorunlar düzelecek mi ayrıca?

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #23 : 21 Kasım 2025, 00:35:39 »
Fenerbahçe-Galatasaray / Güncel Seriler
 Futbol:28-21 (15 beraberlik)
 Erkek Basketbol:53-22
 Kadın Basketbol:99-29
 Erkek Voleybol:28-15
 Kadın Voleybol:59-7

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #24 : 21 Kasım 2025, 14:06:28 »
Ben dedim inşallah yeniliriz. Bu takımı 3-0 yenemiyorlarsa yenilsinler. Bu çapsız hocayla CL yarı finalde altın setle yine elenip o zaman üzüleceğimize, olmayacağı şimdiden görülsün ki önlem alınsın. Ben yanılırım inşallah sene sonu. Piyasada hoca yokmuş, piyasada pasör de yoktu güya ama baktılar işler ters gidecek gidip Orro'yu getirdiler parasını verip. Gidip kontrat kırdırıp hoca transferini de biz yapmıcaz ya şube sorumluları ne işe yarıyor. Umarım tüm kupalar gelir seviniriz ama hoca, yedek smaçör olmaması, ortanın hala eksik olması. Neler yapacaklar görelim.

Yuan dediler ama sonra sakat diyerek vazgeçtiler. Lyy dediler ve yine sakatlık meselesi ortaya çıktı ama Milano'ya gitti. SB kontejanından uyduruk bir oyuncu aldılar, o da oynamıyor ki oynasa daha kötü olur zaten. Liza'ya böyle şans verilmeyecekse oynayabileceği bir takıma gönderilmeliydi. Smaçör rotasyonu diye bir şey yok takımda yani. Gizem de böyle önemli maçlarda manşetlerde batırmaya devam ediyor.

Antrenöre zaten diyecek bir şey yok (Sylla gibi bir fırsatı geri çevirecek kadar çapsız), dün çok daha sistemli oynayan, ortaya bir takım oyunu koyan gs idi. Dediğin gibi sezon sonu aynı şeyleri yaşarsak sürpriz olmaz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #25 : 23 Kasım 2025, 15:35:32 »
Vargas'ı en azından Türkiye liginde ikame edeceğin bir yedeğin var mı ? Yok ! Aynı şekilde Orro'nun alternatifi var mı? Yok ! GS'nın dahi iki tane iyi pasörü var. Berbat bir oyunla verdik seti.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #26 : 23 Kasım 2025, 16:01:12 »
Vargas'ı en azından Türkiye liginde ikame edeceğin bir yedeğin var mı ? Yok ! Aynı şekilde Orro'nun alternatifi var mı? Yok ! GS'nın dahi iki tane iyi pasörü var. Berbat bir oyunla verdik seti.
Aydın’ı çok rahat bir şekilde Yasmen ve Arelya ile yenersin hatta ilk 6-7 hariç her takımı yenersin abi Gizem Arina’yı kapatacak diye bekliyoruz daha kendi toplarını alamıyor

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #27 : 23 Kasım 2025, 16:11:22 »
Set sonu gene Gizem sağolsun saçma sapan bi hatayla ortak etti Aydın’ı neyse seti bitirdik Gizem sinirinden topa vuracağına keşke biraz form tutsan

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #28 : 23 Kasım 2025, 16:16:01 »
Aydın’ı çok rahat bir şekilde Yasmen ve Arelya ile yenersin hatta ilk 6-7 hariç her takımı yenersin abi Gizem Arina’yı kapatacak diye bekliyoruz daha kendi toplarını alamıyor

Gizem'in alternatifinin olmamasıyla ilgili olabilir mi? Teoride yenersin de pratikte karşılığı yok maalesef. Eczacı'nın da yenmesi lazımdı Nilüfer'i ama yenildiler. Son bölümüne 24-21 önde girdiğimiz seti güç bela 26-24 aldık.

Gömleğin düğmeleri yanlış iliklenmeye başlamış. Koç sadece bir düğme...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #29 : 23 Kasım 2025, 16:22:00 »
Gizem'in alternatifinin olmamasıyla ilgili olabilir mi? Teoride yenersin de pratikte karşılığı yok maalesef. Eczacı'nın da yenmesi lazımdı Nilüfer'i ama yenildiler. Son bölümüne 24-21 önde girdiğimiz seti güç bela 26-24 aldık.

Gömleğin düğmeleri yanlış iliklenmeye başlamış. Koç sadece bir düğme...

Gizem’in alternatifi olsa bu maçı kurtarırsın sezonda gene Gizem oynayacak form tutup tutmayacağı belirsiz her pozisyonda hangi takımın 2 alternatifi ki

Abbo çok kötü bir koç adamın kariyeri zaten çöküşteydi gittiler Kore’den getirdiler Hulusi Belgü bile açıkladı hocamız istemedi Sylla transferini diye bu adamın vasıfı oradan belli

Erkek ve kadın takımlarında müthiş torpiller dönüyor menajerler cirit atıyor gidip İtalya’dan takım alıyoruz güzel o takıma takviye yapılıyor ama asıl ihtiyaç olan yere hala yapılmıyor Pietrini lafı dolanıyor gene hücumcu smaçör gene soruna yönelik değil
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2025, 16:40:21 Gönderen: Samet_GFB »