Gönderen Konu: 2025 - 2026 Sultanlar Ligi  (Okunma sayısı 3914 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: 2025 - 2026 Sultanlar Ligi
« Yanıtla #60 : 17 Ocak 2026, 18:11:37 »
Simdi deplasmanda 3-0 yendigimiz novarayi sahamizda yeneriz diyemiyorum ben. Zeren'i yeneriz diyemiyorum, Eczacıbaşıyi yeneriz diyemiyorum.
Tam dusundugum gibi. Arina'nin servis turu olmasa novara'ya da yenilirdik. Haftaya buyuk ihtimal Eczacıbaşıya da yeniliriz. Sadece hande ile aciklanacak bir durum degil bu. Bu capsizi yillar sonra arayip bulup bir de sozlesme uzatma gafletinde bulunanlar topyekun sucludur benim gozumde. Yani sunu anlamiyorum. Elin capsiz kelinin morali bozulmasin diye bir seneyi daha bosa gecirecekler. Bir de utanmadan f4'u aldilar. Dunya para vermislerdir bunun icin de. Yazik ya. Su subenin bize yasattiklari yetmiyor mu? Dahasi da mi gelmesi lazim.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #61 : 17 Ocak 2026, 22:27:02 »
Fenerbahçe
@Fenerbahce
 yönetimine açık mektup. Bu mektubu birkaç haftadır yazacaktım hep erteledim. Ama son maçı da izleyince daha fazla ertelemeyip yazmaya karar verdim.
Fenerbahçe Medicana maalesef iyi durumda değil. Bunun birkaç nedeni olduğunu düşünüyorum: (1) Antrenör bu takımı yönetemiyor. Zamanında Fenerbahçe'yi şampiyon yapmış olması yeterli bir referans değil. (2) Oyuncular, özellikle savunmada yanlış yerlerde duruyorlar ve bloğu aşan topların çoğu sayıya dönüşüyor. Antrenör aylardır bu durumu görmüyor, düzeltemiyor. (3) Bu yıl yapılan transferlerden Orro ve Hande dışındakiler takım için gerekli transferler değildi. Ana Cristina'yı ve Arina'yı yedekleyecek iyi bir smaçör (Uzelac gibi) alınması lazımdı. Takımın asıl ihtiyacı iyi savunma yapacak bir oyuncu daha almaktı. Savunmaları çok güçlü olan bir Uzakdoğulu libero almak akıllıca olurdu. 
Takımın ligde ve Avrupa'da bir şeyler yapması isteniyorsa ilk aşamada antrenörle hiç zaman geçirmeden vedalaşmak gerekiyor. Aksi takdirde geçen sezon gibi hayal kırıklıkları yaşamak kaçınılmaz olacak.
Saygılarımla

Mahfi Egilmez

Adam guzel yazmis. Allah askina duyun milleti de su capsizi gonderin bir an once.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2026, 22:28:59 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #62 : 20 Ocak 2026, 08:05:34 »
Derbi günü, 19.00

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #63 : 20 Ocak 2026, 15:22:25 »
Fenerbahçe
@Fenerbahce
 yönetimine açık mektup. Bu mektubu birkaç haftadır yazacaktım hep erteledim. Ama son maçı da izleyince daha fazla ertelemeyip yazmaya karar verdim.
Fenerbahçe Medicana maalesef iyi durumda değil. Bunun birkaç nedeni olduğunu düşünüyorum: (1) Antrenör bu takımı yönetemiyor. Zamanında Fenerbahçe'yi şampiyon yapmış olması yeterli bir referans değil. (2) Oyuncular, özellikle savunmada yanlış yerlerde duruyorlar ve bloğu aşan topların çoğu sayıya dönüşüyor. Antrenör aylardır bu durumu görmüyor, düzeltemiyor. (3) Bu yıl yapılan transferlerden Orro ve Hande dışındakiler takım için gerekli transferler değildi. Ana Cristina'yı ve Arina'yı yedekleyecek iyi bir smaçör (Uzelac gibi) alınması lazımdı. Takımın asıl ihtiyacı iyi savunma yapacak bir oyuncu daha almaktı. Savunmaları çok güçlü olan bir Uzakdoğulu libero almak akıllıca olurdu. 
Takımın ligde ve Avrupa'da bir şeyler yapması isteniyorsa ilk aşamada antrenörle hiç zaman geçirmeden vedalaşmak gerekiyor. Aksi takdirde geçen sezon gibi hayal kırıklıkları yaşamak kaçınılmaz olacak.
Saygılarımla

Mahfi Egilmez

Adam guzel yazmis. Allah askina duyun milleti de su capsizi gonderin bir an once.

Yıllardır yazdığı kaçıncı mektup...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #64 : 20 Ocak 2026, 20:26:15 »
10 maçtır set vermediğimiz rakibe set verdik, rezillik.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #65 : 20 Ocak 2026, 21:05:32 »
Hande iyilesmis. Maci izlemedim. Oynadi mi bilmiyorum. Takimin su oyunu tamamen koc kaynakli. Derhal kovulmali. Sezon bosa gidecek yoksa.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #66 : 24 Ocak 2026, 19:56:58 »
Sude McCollum etkisi yaptı (Geyik yapıyorum linçlemeyin).

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #67 : 24 Ocak 2026, 19:58:16 »
Servis attığın gün erkek takımı gibisin hatta çoğu erkek takımı bizim gibi servis atamıyor peki atamadığımız zaman plan yok bugün günümüzdeyiz iyi ki
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2026, 20:01:10 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #68 : 24 Ocak 2026, 20:57:08 »
Eczacı'ya puan kaptırmadık.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #69 : 24 Ocak 2026, 21:05:30 »
Hande gelince takim bambaska oluyor. Ana bu sene mumkun oldugunca forma giymemeli.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #70 : 24 Ocak 2026, 21:15:47 »
Tüm branşlar bazında en sevdiğimiz rakibimiz hapçı ilaççı eczacımız en sıkıntılı dönemimizde yine bizi üzmedi ve ebedi misyonunu bir kez daha gösterip kanayan yaraya merhem oldu, tebrikler takıma.

Hande beklenenden erken dönmüş sanıyorum şaşırttı, himmete de koyup biraz olsun özellikle hande ve vargas ile beraber form tutarak devam edebiliriz umarım, uzun vadede beklentim maalesef hala yok bu takımdan, bireysel olarak oyuncu bazında gelişim göremediğimiz gibi, takım oyunundaki ezelden beri süregelen defans başta olmak üzere manşet ve bloktaki yerleşim sorunlarımız da devam ediyor maalesef, Abbo da kriz anlarında her zamanki gibi sadece izlemek ve artık ezberlettiği çoğu zaman hiçbir fayda vermeyen ikili değişikliğiyle devam ediyor maalesef, coaching anlamında da değişen hiçbir şey göremiyoruz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #71 : 24 Ocak 2026, 21:16:28 »
Milli takım özelinde Hande için şu minvalde bir şeyler yazmıştı birileri; "Oksijen gibidir; varlığını fark etmezsin ama yokluğunda nefessiz kalırsın."

Hala kızgınım Santarelli'ye dünya şampiyonası finalinde beşinci sette oynatmadığı için.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #72 : 24 Ocak 2026, 21:56:42 »
Milli takım özelinde Hande için şu minvalde bir şeyler yazmıştı birileri; "Oksijen gibidir; varlığını fark etmezsin ama yokluğunda nefessiz kalırsın."

Hala kızgınım Santarelli'ye dünya şampiyonası finalinde beşinci sette oynatmadığı için.
Olay handenin cok iyi oyuncu olmasi degil. Hande de hicbirseyden ust duzey yok ama herseyden ortalama var. Takim icinde siritmiyor. Ana cristina ise ozellikle bu sene tamamen voleybolu unutmus gibi. Handenin aksine onda hic bir seyden ortalama bile yok. Isin diger boyutu hande oynayinca korneliuk da forma giyiyor ve aslidan kurtuluyoruz. Bu acidan da hande cok kritik bir pozisyonda. Sakatlanmasaydi thy de zeren de puan alamazdi bizden.
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2026, 21:57:18 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #73 : 24 Ocak 2026, 22:26:27 »
Hande ile ancak yerel başarı elde ederiz en azından ana cristina artık form tutsada ön tur arka tur değişme imkanımız olsa avrupada