Gönderen Konu: 2025 - 2026 Sultanlar Ligi  (Okunma sayısı 10937 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: 2025 - 2026 Sultanlar Ligi
« Yanıtla #105 : 02 Nisan 2026, 18:06:18 »
Koç ile oyuncular kopmuş resmen.Takım sezonu bitirmiş kafasında.Bu arada bu takımda kusura bakmayın Orro dahil tek bir oyuncu kalmamalı belki Vargas.Orro nr yaptı geldiğinden beri.Demek neymiş isimler kazandırmıyormuş.Drcayı arıyoruz.

Şuda var dünya kadın voleybolde yeni yıldız adaylarıda yok.Amerika bile o kadar çaresiz kaldı ki Larsonu çağıırdı.Brezilya Gabiyle gidiyor yok.İtalyada yaşlanıyoe kadro.S.O.S veriyor voleybol.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2026, 18:20:40 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #106 : 02 Nisan 2026, 19:35:41 »
Acil koç falan gitmezse 3-0 biter seri.Kısa günün karı şampiyonlar ligine katılmaya hak kazandık.4ÜNCÜ SRTT SET PUANLAEI VERDİK.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #107 : 02 Nisan 2026, 20:31:32 »
Tebrikler kızlar, kupada Eczacı'ya kaybettiklerinde çok sinirlenmiştim çünkü Vakıfbank'a keyif vererek kaybetmenin tadını alamadım diye. Şimdi keyifle 3-0 yenileceğimiz bir seri geçiririz. Umarım bu takımı son kez oynarken görürüz ve komple bir değişime gideriz

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #108 : 07 Nisan 2026, 10:34:11 »
Final serisi başlıyor.Sosyal medyada en çok dönen geyik tabağımızı verin gidelim.Bende seride maç alma ihtimalimizi çok düşük görüyorum.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #109 : 07 Nisan 2026, 17:23:47 »
Tatum döndü performans veriyor bir bizim Ana performans veremiyor ben anlamadım kendinde mi sorun yoksa hazırlayan teknik ekipte mi

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #110 : 07 Nisan 2026, 17:25:07 »
3-0 biter tüm maçlar, bu takım kafada sezonu bitirmiş bile

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #111 : 07 Nisan 2026, 17:41:51 »
vargas tam bir çöp

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #112 : 07 Nisan 2026, 18:03:00 »
Tatum döndü performans veriyor bir bizim Ana performans veremiyor ben anlamadım kendinde mi sorun yoksa hazırlayan teknik ekipte mi

Dostum yok, olmuyor artık, "golden trio" bir ilüzyondu bir hayaldi, işlemiyor. Imoco serisi herkesi yanılttı. Hala şu hayali devam ettirme uğruna yeni bir koç getireceklerse vah halimize. Manşet yok, mental yok. Bizden ayrıldıktan sonra destan yazarlar, o ayrı mesele.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #113 : 07 Nisan 2026, 18:18:04 »
Cansu'nun her Fenerbahçe maçında rastladığımız tahrik edici şımarıklıkları... Ama ona değil, bizimkilere kızıyorum. Armanın gururu isen gurur yapacaksın; o şımarıklık yaptıkça kafasına kafasına çivi gibi vuracaksın.

Armanın gururu isen... Hani bir zamanlar öyleydi ya... Bir zamanlar...

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #114 : 07 Nisan 2026, 18:23:34 »
Bakın geçenlerde yazdım oyuncu yok.Bizim gitsin dediğimiz Anaya yıldız muamelesi çekiyor Brezilya.Franti Plummer gibi vasat altı isimler oynuyor.Şu kötü kelimeyi kullanmayalım.Türkçede bir sürü ifade biçimi var.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #115 : 07 Nisan 2026, 18:23:44 »
Cansu'nun her Fenerbahçe maçında rastladığımız tahrik edici şımarıklıkları... Ama ona değil, bizimkilere kızıyorum. Armanın gururu isen gurur yapacaksın; o şımarıklık yaptıkça kafasına kafasına çivi gibi vuracaksın.

Armanın gururu isen... Hani bir zamanlar öyleydi ya... Bir zamanlar...
Cansu altyapısından çıktığı göztepe maçında da aynı bizim maçtada aynı cansu için hep Fenerli denir yani rakip farketmiyor onun için bize özel değil bence abi

İzlerken aynı şeyi düşündüm şu cansu’yu susturacak bir takım olsa keşke ama ne oyun ne inanç nede mücadele var

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #116 : 07 Nisan 2026, 18:27:39 »
Dostum yok, olmuyor artık, "golden trio" bir ilüzyondu bir hayaldi, işlemiyor. Imoco serisi herkesi yanılttı. Hala şu hayali devam ettirme uğruna yeni bir koç getireceklerse vah halimize. Manşet yok, mental yok. Bizden ayrıldıktan sonra destan yazarlar, o ayrı mesele.
Ben golden trio vs için yazmadım bir sporcunun neredeyse 1 yılda hazır hale gelememesi anormal millet çapraz bağdan dönüyor ben anlayamadım nasıl oluyor.

Zaten kadro kuruldu gene hoca gelse ne gitse ne soner bey kurdu kadroyu bari bir tane smaçör almış olsa benim tek beklentim o kendisinden

Bizden ayrıldıktan sonra kısmına katılıyorum abi bu oyuncuların hepsi iyi oyuncular ama hep defolu isimlerle kadrolarla oynadılar en basiti milli takım performansları ortada sonra taraftar bizde niye böyle oynadımınız diye gideni linçler

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #117 : 07 Nisan 2026, 18:29:15 »
Cansu altyapısından çıktığı göztepe maçında da aynı bizim maçtada aynı cansu için hep Fenerli denir yani rakip farketmiyor onun için bize özel değil bence abi

İzlerken aynı şeyi düşündüm şu cansu’yu susturacak bir takım olsa keşke ama ne oyun ne inanç nede mücadele var

Keşke Cansularımız olsa. Ben bıktım yaptığı manşet hatasından ya da yediği bloktan sonra boynunu eğen oyunculardan. Yaptığı doğrudur yanlıştır tartışılır ama kız liglerde, milli takımlarda her yerde öyle. Başarısı da hırsından geliyor. Cansu da Zehra da Fenerli.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #118 : 07 Nisan 2026, 18:34:52 »
Ben golden trio vs için yazmadım bir sporcunun neredeyse 1 yılda hazır hale gelememesi anormal millet çapraz bağdan dönüyor ben anlayamadım nasıl oluyor.

Zaten kadro kuruldu gene hoca gelse ne gitse ne soner bey kurdu kadroyu bari bir tane smaçör almış olsa benim tek beklentim o kendisinden

Bizden ayrıldıktan sonra kısmına katılıyorum abi bu oyuncuların hepsi iyi oyuncular ama hep defolu isimlerle kadrolarla oynadılar en basiti milli takım performansları ortada sonra taraftar bizde niye böyle oynadımınız diye gideni linçler

Tom Ağbi linçler beni de, ben yazayım gene. Evvelki akşam Nene'si, Sherif'i, Kerem'i bomboş pozisyonları gole çeviremedi ya, bunun sebebi neyse buradaki neden de o. İç sahası, twitterı toksik bir seyirci grubumuz var artık. Götünün üzerinde eli klavyede Eda çöp yazabilen.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #119 : 07 Nisan 2026, 18:35:29 »
Bu takimin asil sorunu belli ama tabiki o sorun cozulmedikce her sene samar oglani oluruz vakifin biz. Orro ve Arina haric lav edilmeli bu takim ama tabiki kelin kovulacagi belliyken gelecek senenin takimini kurduklari icin gelen hoca da ayni sonuclari almaya devam edecek. Armanin yuz karasi bu takim.