Önemli galibiyet. Beklediğimden kolay oldu. Kolay derken lafın gelişi, dile kolay Cuma Monaco deplasmanı, Pazar uzatmada Efes, Salı Pana + 3 hakem, 2 gün sonra İtalya'da Milano. Bir haftada 4 euroleague takımı, siz Pana'yı da galibiyet farz edin. Vallahi helal olsun. Başta Melli, Birch, Hall sonra Tucker ve diğerleri. Yalvarıyorum cumartesi Trabzon'da oynanacak maça Melli, Birch ve Hall'u götürmeyin, el insaf, el iman; yatsınlar üç gün. Bacot, Boston, Melih, Metecan oynasın 40 dakika...
Bonzie son iki aydaki mücadelesini taçlandırdı adeta. Tucker'a tam sıçıp sövücem, tutuyorum ağzımı, hemen ardından ödüllendiriyor zaten. Tucker, Baldwin ve Hall'un zaman zaman saçmalamalarının nedeni büyük oranda yorgunluktan ileri geliyor. Diyeceksiniz Melli de niye yok böyle zırvalıklar, o ayrı bir seviye, artı ABD kafası değil. Lütfen şu adamı - en azından TBL'de- dinlendirecek Avrupa basketboluna aşina vasat bir oyuncu alın artık...
Guduric'in oyununa özellikle dikkat ettiğim için Melli ve Birch'ün kısa savunmasındaki ustalıkları ne seviyede, bu akşam daha iyi fark ettim. Cidden sinir bozucu cinsten bir savunma.
Boston'a da özgüven olmuştur artık diye düşünüyorum, her maç bugün yaptığının yarısına bile razıyım.
Tebrikler takım.
TRANSFER YAPIN ! YILDIZ FALAN İSTEMİYORUZ, TAKIMIN AKLI OLAN OYUNCULARIN GÖTÜ ÇIKTI ARTIK !