Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko 72-71 Barcelona | Euroleague 18. Hafta  (Okunma sayısı 816 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe Beko - Barcelona | Euroleague 18. Hafta
« Yanıtla #15 : 23 Aralık 2025, 22:38:26 »
Bu sene çizgide sallanan baldwinin 3/3 atması iyi oldu

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #16 : 23 Aralık 2025, 22:40:43 »
Baldwin için sevindiğim maç oldu. Özgüveni geri gelmiştir. Bu maçta hiç beğenmedim takımı kaybederiz derken büyük takım refleksi gösterdik. Galibiyet çok önemliydi ilk 4 için.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #17 : 23 Aralık 2025, 22:41:48 »
Kafa takımları tokatlamaya devam ediyoruz.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18 : 23 Aralık 2025, 22:59:16 »
3 dakika kala 5 sayı gerideyken Boston'un aldığı hücum ribauntu kırılma anıydı. Tucker'ın asistiyle Tarık'ın üçlüğü geldi o ribauntun devamında.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #19 : 23 Aralık 2025, 23:38:15 »
Altın değerinde galibiyet. İlk yarı 10 sayı öne geçtiğimiz sekanstaki laubaliliğimiz sıralamadaki ilk altıya girmek için altın değerinde bir galibiyet almamızı engelliyordu az kalsın. İşin savunma bölümünde maçları kazanmak için her şeyi yapıyoruz gel gelelim hücum kısmı ise tam tersi adeta, saçma sapan hatalarla tepside sunuyoruz rakibe. Dile kolay 11 günde 3 ülke, 4 şehir, 5'i euroleague takımıyla olan 6 maç ve 4 galibiyet. Müthiş iş.

Baldwin son bir dakikayı saymazsak (5 sayı ve maçı getiren blok) hücumda fecaat bir oyun oynadı. Her oyuncunun düşüş dönemi olacaktır. Baldwin'in düşüş döneminin Aralık ayına denk gelmesi sevindirici.

Melli 6 sayı atmış ama 10 ribaundu var ve son iki ribaundu maçı aldıran faktörlerden.

Hall, geçen yılki F4'ün gizli MVP'si, son iki maç bağlamında düşüşü var falan gibi yorumlar gördüm. Düşmüş hali bile lazım ağbiler.

Sevindirici olan şu; Tarık 6/0 üçlük isabeti ile oynadığı bir akşamda kaldırdı titremeden soktu yedincisini, Hall desen aynı, Baldwin döküldüğü maçın son bir dakikasında çıkıp maçı alıyor.

Tomislav Hordov Birch'e çaldığı teknik faulü başka bir euroleague maçında çaldı mı çok merak ediyorum.

İki maç iki enstantene.

Panathinaikos maçında hücum ediyoruz, sanırım Baldwin içeri girerken düdük çalıyor; Hernangomez faul yaptım diye elini kaldırıyor, karar hücum faul.

Bu akşam, Tucker içeri drive ederken bir düdük, Vesely faul yaptım diye el kaldırıyor, karar hücum faul. Sıtkım sıyrıldı artık.

Crunch timeları Boston veya Bacot ile falan oynamak intihar, bunu en iyi gören basketbol adamı da kenarda zaten.

Ataşehir seyircisini çok eleştirdim ama BJK futbol maçı ile çakışan bir maçta salonu yeteri kadar doldurdular, son çeyrekteki seyirci performansı da iyiydi.

Kaybetsek kahrolurdum. Güzel oldu galibiyet.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #20 : 23 Aralık 2025, 23:39:38 »
şu takım hücumu bi çözse…

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #21 : 23 Aralık 2025, 23:43:44 »
şu takım hücumu bi çözse…

İdman yapmaya fırsat bulamıyorlar. Nisan sonuna oturur setler. En azından bu kadar kötü olmayacağı kesin. Şampiyon takımın yarısının hafızası ile alıyoruz maçları. Beni asıl korkutan Melli ve Birch gibi veteranların son düzlükte enerjilerinin düşmesi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #22 : Bugün, 01:18:14 »
Maçın en güzel enstantanesi, son pozisyondan sonra Melli ile Hall'un sarılması ki aynı enstantaneyi F4 finalinden sonra da görmüştük.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #23 : Bugün, 03:58:08 »
Uzun özeti izleyince fark ettim. Allah cümlemizi aşırı egoist ve oyun zekası düşük oyunculardan esirgesin. Son topta Baldwin yardıma gelince dip köşede Brizuela (8 numara) bomboş kalmış. Pas almadığı için de çıldırmış. O Brizuela ki 28.00-37.00 arası  potamıza 15 sayı bırakıp içimizden geçti. Punther Obra'nın bir F4'ünü de yemişti.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #24 : Bugün, 06:50:29 »
Wade için ''kesin birisini kaçırır'' diyen bi ben değilimdir herhalde:) kendisi için çok moral olmuştur 3/3 atmak.

Biz savunma takımıyız, hücumu çözdüğümüz her maçı kazanırız. Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz Wilbo'ya ihtiyacımız var, sorun çözen üçlüklerine.

Ah bir de Nigel'ı ikna edip geri getirebilsek.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Yeni yılın, noel'in kafalarda yarattığı konsantrasyon kaybına rağmen son dönemin formda ekiplerini bir bir alaşağı etmemiz son derece olumlu sonuçlardır. Takımda sallanan o kadar çok kısamız varken, idare eder vites hızıyla maçları almamız, geleceğe daha umutla bakmamız için sebepler sunuyor. Kadromuz tam olduğunda ve sakatlık problemi yaşamazsak, ideali F4 olacaktır.

Unutulmaması gereken bir şey daha var, Mayıs'a kadar daha kapsamlı sağlam bir form düşüklüğü ile bir malubiyet zinciri daha yaşayabiliriz. Ama takımın başındaki koç, bunun üstesinden gelmeye muktedir bir lider.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
5 Sayı geriye düştüğümüz anda yenilgiyi kabullenmeye başlamıştım. O andan sonra gelen Tarık ve Hall'un üçlüğü adeta batan güneşi yeniden doğurdu. Son anda Baldwin'den gelen 3 te 3 isabetli atış, yeterli zaman olmasına rağmen Barcelona'nın sayı bulamaması pek görmeye alışık olmadığımız şeylerdi.

Futboldaki maağlubiyetten sonra bir de buradan gelecek yenilgi ile tüm taraftarlar kapkara bir gece yaşayacakken alınan bu galibiyet ile tekrar gecemiz aydınlanmış oldu.

Bacot, Zagars, Jantunen, Boston eklemeleri şu ana kadar beklenilen katkıyı veremedi. Jantunen ve Boston için sabredilebilir ama Bacot ve Zagars'tan umudum yok. Hadi Wilbekin'in dönüşü ile Zagars'ı aramayız ama Bacot büyük soru işareti. Oraya yapılacak bir hatta iki ekleme ile her şey çok farklı olabilir. Onca olumsuzluğa rağmen sıralamada buralarda olmak büyük şans. Umarım bu şansı heba etmeden gerekli eklemeler yapılır.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Wright tipi bir uzun bize şart, Melli ve Khem bu tempoyu sağlıklı bir şekilde kaldıramaz, bize F4te diri şekilde gerekliler, Pao bu sene sağlam geliyor.
Wade kendine geldi, takım da şampiyon takım güveni ile savunma yaptı, maçı rahat aldık demeyeyim ama emindik alacağımızdan son topta da.
Hücum konusu taşlar yerine oturdukça hallolur, benim Bostondan beklentim yüksek, THT ise daha yeni yeni alışıyor, Wilbekin de bu sene bize çok gerekli.

Barça bence pascual ile yine f4 adayı oldu, ama daha fazlası olmaz, yine de bence çok iyi mücadele ettiler, bu ara onları yenebilecek takım az, galibiyet bu bakımdan da değerli, ufak bir sıçışla kaybedebilirdik de.

Saras umarım koçluğu bizde bırakır, herif yürüyen nefes alan Fenerbahçe kenarda, o heyecanını hep dinç tutmalıyız.