Gönderen Konu: Sakatlık Raporu  (Okunma sayısı 3363 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Sakatlık Raporu
« Yanıtla #45 : Bugün, 15:43:36 »
Yağız Sabuncuoğlu
@yagosabuncuoglu
ÖZEL | Fenerbahçe Beko forması giyen Nicolò Melli’nin ayak kemiğinde çatlak tespit edildi. Melli, ameliyat olacak ve en az 6-8 hafta sahalardan uzak kalacak!

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #46 : Bugün, 15:51:25 »
Yağız Sabuncuoğlu
@yagosabuncuoglu
ÖZEL | Fenerbahçe Beko forması giyen Nicolò Melli’nin ayak kemiğinde çatlak tespit edildi. Melli, ameliyat olacak ve en az 6-8 hafta sahalardan uzak kalacak!

Hay böyle şansın.

En korktuğum olaydı. İnşallah biran önce döner.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #47 : Bugün, 15:51:38 »
Hayat bitti geçmiş olsun alternatifsiz tek oyuncumuz
« Son Düzenleme: Bugün, 15:53:51 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #48 : Bugün, 15:52:37 »
Yağız Sabuncuoğlu
@yagosabuncuoglu
Bu iyi olmadı, Hall un alternatifleri var ama melli nin yok..

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #49 : Bugün, 15:59:20 »
Silva 2 haftaya döner inşallah, bu süre zarfında Bacot ve Metecan'a kaldık.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #50 : Bugün, 16:02:41 »
Silva 2 haftaya döner inşallah, bu süre zarfında Bacot ve Metecan'a kaldık.
Melli nin spacing tehtidi nedeniyle acaba Colson mu düşünülür diye zihnisinirlik yapayım diyorum?
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #51 : Bugün, 16:09:29 »
Zaten El de ilk 4 ü bi mucize olmazsa cebe attık. Playoff lara yetişiyo melli, çok çok belki dar rotasyon sebepli normal sezonda ekstra 1-2 maglubiyet alırız, ona da zaten kredimiz var.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #52 : Bugün, 16:26:02 »
Hay böyle şansın.

En korktuğum olaydı. İnşallah biran önce döner.

Çağırmamak için dillendirmek ve yazmak istemedim. Herkes de aynı şeyi hissetmiş aşağı yukarı. Kabul edelim, hor kullandık. Yazmıyorum daha fazla Saras'a olan saygımdan ötürü.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #53 : Bugün, 16:32:56 »
Zaten El de ilk 4 ü bi mucize olmazsa cebe attık. Playoff lara yetişiyo melli, çok çok belki dar rotasyon sebepli normal sezonda ekstra 1-2 maglubiyet alırız, ona da zaten kredimiz var.

Ağbi o kadar kolay olmuyor o iş. Yetişiyor ama bıraktığı yerden devam edemiyor. Hor kullandık. Ben geçtim kupa maçlarını bazı euroleague maçlarında bile sahaya sürülmemesi taraftarıydım. Pamuklara sarmamız gerekiyordu, beceremedik. Lider bitirip Yunanı-İspanyolu birbirine kırdırmak vardı. Ama yok işte, yok. Yıllardır aynı boku yiyoruz. Olmuşu var, Vesely. Şimdi denilebilir ki bu maçta olmazdı da başka maçta olurdu, olacağı varsa. Eyvallah da, senin riski minimuma indirmen lazım. Alternatifi yok maalesef.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #54 : Bugün, 16:45:22 »
 Gerçekten bizim takım için ikamesinin en zor olduğunu düşündüğüm oyuncu Melliydi. Sakatlık süresi, geri dönüş zamanlaması, dönüşte hangi fiziksel durumda olacağı ve eğer yakalayabilirse ne zaman bıraktığı form durumunu yakalayabileceği konuları tüm süreçte ne kadar hasar alacağımızı gösterecek. Gerçekten bu sakatlığın bu sezonun belirleyici tek unsuru haline dönüşmemesini ve bir an evvel sporcumuzun sağlıklı bir şekilde dönmesini umuyorum. Hor kullanılmış olması fikrini ise aklımdan çıkaramasam da burada dillendirmek istemiyorum. Umarım sezonun bu kısmına kadar ekstra eforla elde ettiğimiz avantaj bu durumu tolere etmeye yetebilir.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #55 : Bugün, 16:52:33 »
öldük bittik demenin hiçbir faydası yok. her şey güllük gülistanlık gidemez. playoff ve sonrasında sağlıklı şekilde takıma katılması en önemlisi. zor deplasmanların birçoğu bitti zaten. silva monaco maçıyla dönerse çok güzel olur.  kupa dönüşü içerdeki partizan ve monaco maçları çok önemli. orda yapacağımız 2/2  hall ve melli yokken ilaç olur. çok ihtimal vermiyorum ama birch sahada değilken switch yerine hedge görebiliriz belki bu süreçte.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #56 : Bugün, 17:09:29 »
En önemli oyuncumuzun sakatlığı çok kötü oldu ama en azından pana ve barca maçlarında varlığında galibiyet yazmak çok iyi oldu. Öncesi olsa ilk 4 için sıkıntılı olabilirdi. Son maç asvel maçı gözüküyor ligde 2 ay gibi bi süre var umarım orda tam sağlıklı olur playoff öncesi 2-3 maçta forma giyer.
« Son Düzenleme: Bugün, 17:09:52 Gönderen: south »