Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko - Baskonia Vitoria | Euroleague 2025-26 Sezonu 24.Hafta  (Okunma sayısı 441 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
23 Ocak Cuma günü saat 20:45 de, evimizde İspanyol temsilcisi ağırlıyoruz. Maçı SSport yayınlayacak. Çift maç haftasının ikinci müsabakasında takımımıza başarılar dileriz.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Dün ligde Manresa ile oynadıkları maçta 130 sayı atmışlar.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Baldwin mümkünse dinlensin hiç dönmesin. Ona 2 hafta sonra Barça deplasmanında ihtiyacımız olacak. Boston ise forma girmeye başlamışken, oynatabildiğimiz kadar oynatalım. Kazanalım bu çocuğu...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Wade kadroda var, boston ise yok
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Nando kalite asla tesadüf değildir

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Koca maçta 1 çeyrek dişleri sıkmak yetti de arttı bile. 20 sayı sınırına geldi maç.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
Baldwin bu takımın demirbaşıdır. Baldwin kadrondaysa onun etrafına kadro kurarsın. Baldwin takımındaysa kral koltuğunda Baldwin olur.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
çok net bir şampiyonluk daha geliyor galiba.

koltuğa sikini taşağını yayarak sezon boyunca keyif alarak maç izlemek varken, olumsuzu arayıp sinir olarak maç izleyen tayfaya tavsiyen, keyif alın. :)

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Baldwin bu takımın demirbaşıdır. Baldwin kadrondaysa onun etrafına kadro kurarsın. Baldwin takımındaysa kral koltuğunda Baldwin olur.
Baldwin mi Tucker mı?

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Maçı kazandığımızı anladığımız an kontak kapatma huyumuzu hiç sevmiyorum. Şu piçler bizi yakaladı mı 30 farkı 40'a çıkarmak için götünü yırtıyor, bizse 81-55 olunca maçı bırakıyoruz. Kaç maçı 30+ kazanacakken azıcık farkla kazandık.

''seninki şımarıklık'' diyeceksiniz belki ama maçı hiç izlememiş birisi ''Fener zar zor kazanmış, muhtemelen son anda koparıp almış'' der. 81-62 olduğu an kapattım maçı, belliydi maçı bıraktığımız.

Takımla ilgili tek derdim bu şu an ;D
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2026, 22:51:01 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
Baldwin mi Tucker mı?

Tucker'a seneye yok gözüyle baktığım için Baldwin'dir benim için

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
çok net bir şampiyonluk daha geliyor galiba.

koltuğa sikini taşağını yayarak sezon boyunca keyif alarak maç izlemek varken, olumsuzu arayıp sinir olarak maç izleyen tayfaya tavsiyen, keyif alın. :)
Barcayi nasil gecicez onu soyle sen

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Maçı kazandığımızı anladığımız an kontak kapatma huyumuzu hiç sevmiyorum. Şu piçler bizi yakaladı mı 30 farkı 40'a çıkarmak için götünü yırtıyor, bizse 81-55 olunca maçı bırakıyoruz. Kaç maçı 30+ kazanacakken azıcık farkla kazandık.

''seninki şımarıklık'' diyeceksiniz belki ama maçı hiç izlememiş birisi ''Fener zar zor kazanmış, muhtemelen son anda koparıp almış'' der. 81-62 olduğu an kapattım maçı, belliydi maçı bıraktığımız.

Abi sürekli sakatlık sorunu yaşıyoruz, biraz sakin mi olsan? :D Ne gerek var kndini paralayıp sakatlık ihtimalini arttırmaya?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Baldwin mi Tucker mı?

Bu yıl bağlamında yazıyorum, ilk 35 dakika Tucker, son 5 dakika Baldwin. Seneye nolur bilmem, belki 40 dakika Tucker da diyebiliriz o zaman. Diyeceksin neden. Hala deli dana gibi dalma alışkanlığı var. Telafisi olan maçlarda eyvallah ama play off ve F4'te can yakabilir bu alışkanlığı. Geçen yılki finali geçenlerde tekrar izledim. İkinci yarıda Baldwin'in soktuğu şutların biri girmese şu an başka bir şey konuşuyor olabilirdik.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan

Ağbi sakatlık kaza bela olmasın, gerisi hikaye. Aktif dinlenme yaptık. Efes maçından sonra fikstür çok zorlaşıyor. 13-19 Mart arasında 17 günde 8 maç yapacağız Pire'deki dam akıntısı yüzünden.