Normal Şartlar Altında 25-30 sayı ile bitecek maçı 4 sayı ile zor kazanmamız Euroleague'in ne kadar mide bulandırıcı bir organizasyon olduğunun kanıtıdır, son çeyreği 8 kişi oynadılar resmen. O kadar gözleri dönmüş ki kural hatası bile yaptılar. Koç Saras olduktan sonra ben 3 yıl üst üste de euroleague şampiyonluğu beklerim ama defalarca gördüğümüz üzere öyle yürümüyor işler. Hakemi de yendik falan diye düşünmeyin 3/3 soksalar üç atışta muhtemelen mağlubiyet konuşuyorduk şu an. Ki şu an sakin kalabildiysem Lottermoser itinin ismini görünce direk mağlubiyet yazmamdandır bu maça...
Fenerbahçe buraya neden yatırım yapıyor, hadi yaptı biz -en azından ben- niye takip ediyoruz, cidden bilmiyorum. Basketbolu sevdiğim güne lanet olsun gerçekten. F4'e kalırsak oradaki maçlarda bizim ilk yarı kafadan 25-30 sayı fark koymamız gerek, belli oldu o. Yeni atanan euroleague CEO'sunun da Real Madrid ile bağları varmış zaten...
Yani şunu ben cidden anlayamıyorum, biz yenilsek bugün ciddi ciddi utanmadan sevinecek mi Barcelona seyircisi? Yani bu kadar mı yoksunlar ahlaktan, adaletten? Şöyle maç kazansak utanırım ben... Brizuela tam Fernandez ekolü, oyundan atılması lazımdı bugün.
Öte taraftan bir gün Vesely'ye sövceğim aklıma gelmezdi. Utanmadan sportmenlik dışı faul istedi Birch'ün aldığı ribauntta.
Normalde 1 bitirmek istemezdim ama lider bitirip eşleşmemek lazım play offta Yunan ve İspanyol takımlarıyla. Kırsınlar birbirlerini. Muhtemelen 8'den Kızılyıldız gibi bir takım gelecek. Lider bitirip eşleşmek lazım. 8'den İspanyol ya da Yunan takımı gelirse ona da yapacak bir şey yok.
RM, Hapoel, Monaco ve Olympiakos'un yenildiği bir haftada aldığımız bu galibiyet fikstür takvim anlamında sıkışınca büyük kredi sağlayacak bize.
THT euroleague'in gerçek yüzüyle tanıştı bu akşam. Dinlendi, Paris'te sazı alsın eline artık...