Gönderen Konu: Paris Basketball 90-92 Fenerbahçe Beko | Euroleague 2025-26 Sezonu 27.Hafta  (Okunma sayısı 730 defa)

Semazen, kenz (+ 1 Gizli) ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Hapoel 16 sayıdan, Real 13 sayıdan maçı verirken biz 16 sayıdan gelip maçı kazanıyoruz.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Yine klasımızı konuşturduk, bu galibiyet bizi ilk 4'e atacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
Müthiş bir takımımız var, çok özel bir galibiyet. Yukarıda Oly ile baş başa kalıp rahat bi ilk 2 mücadelesi vereceğiz gibi... Aşağıdan Bayern ve Dubai'de randımanlı geliyorken ilk6 ve ilk10 mücadelelerini izlemek çok keyifli olacak

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Hapoel 16 sayıdan, Real 13 sayıdan maçı verirken biz 16 sayıdan gelip maçı kazanıyoruz.
Bu ligin efendisiyiz hiç şüphesiz.
Kaçıncı defa yaptık bunu.
Tüm maç aynı konsantrasyonda oynamıyoruz, zamanı gelince gücümüzü gösteriyoruz.
Bu durum sinir bozucu ve rakiplerin korkulu rüyası.
Büyük oynuyoruz gerçekten.
Şu görüntü çok ümit verici.
İnşallah final fourda da bu gücümüzle sahada oluruz.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Metecan Birsen x Paris Basketball

18 dakika
8 sayı ( 2/3 FG )
4 ribaund
1 asist
1 top çalma
12 verimlilik puanı

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl

18 dakika
8 sayı ( 2/3 FG )
4 ribaund
1 asist
1 top çalma
12 verimlilik puanı

Takım buldozer gibi yoluna devam ederken jantunenin ılık yumoş oyununa inanılmaz kuruluyorum sahada görmeye tahammül edemiyorum haftalardır, metecan şuan jantunenden fersah fersah önde kesin bi şekilde
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Bu takımı seviyorum, Melli'yi daha ayrı bir seviyorum, son 2 dakikada attı yine imzayı, yaptığı savunma ve aldığı ribauntla.

O kadar basit hatalar yaptık ki, ilk küfürü ettikten sonra tam ikinci küfüre geçerken EL İNSAF Ertan diyorum, bu oyuncular insan haklarına aykırı hayvani bir fikstürde mücadele ediyorlar, sok ağzına o küfrü diye ekliyorum. Kaçan 9 serbest atış ve De Colo'nun eldeb verdiği top en büyük kanıtları canlarının çıktığının. Real Madrid ve Pana'nın da götü çıkmış belli ki Pana'nın üstünden geçmişler, Real de 13 sayıdan verdi maçı.

Tarık maçta tuttu, Metecan ve Boston güzel katkı verdi.

Parisli oyuncular kendilerini Barcelona zannettiler sanırım, aldıkları teknik fauller bize getirdi maçı. Euroleague hakemleri de salı gününün farkındalar belli ki ortalamanın üzerinde bonkördüler bu akşam.

RM, Pana ve Hopoel'in mağlubiyetle kapadığı akşamdan da galibiyetle çıktık. Bu galibiyetlerin kıymeti bir ay sonra daha iyi anlaşılacak. 17 günde 8 maçımızın olduğu bir süreç var,  artık cebimizde kredi var.

THT'nin defoları hususunda ikinci ciddi uyarı oldu bu hafta. Umarım nisan ayına kadar azaltır bu işleri. Hall'ın rolü çok kritik bu bağlamda. o olunca ne THT bu kadar raydan çıkıyor ne de Nando bu kadar yıpranıyor. Nisan ve Mayıs aylarında clutch timelar Baldwin ve Nando ile oynanmalı. Nando'nun soktuğu son üçlük gibi can alıcı toplar ve faul atışlarındaki güvenilirliği ile Baldwin'in orta mesafedeki bitiriciliği en büyük silahımız olacak oralarda.

Deplasman seyircisi de hak etmişti galibiyet görmeyi, o bağlamda da güzel oldu.

Teşekkürler takım.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Takım buldozer gibi yoluna devam ederken jantunenin ılık yumoş oyununa inanılmaz kuruluyorum sahada görmeye tahammül edemiyorum haftalardır, metecan şuan jantunenden fersah fersah önde kesin bi şekilde

Biraz sabır, bir gün bir maçı da o alır. Kim bilir belki de bir gün X faktör olur. Biraz sabır ağbiler.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz

18 dakika
8 sayı ( 2/3 FG )
4 ribaund
1 asist
1 top çalma
12 verimlilik puanı
Aliağa maçından beri çıkışta, o iyi oynadıkça koç da onu ödüllendiriyor. Hem daha fazla parkede kalıyor hem özgüveni artıyor.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Biraz sabır, bir gün bir maçı da o alır. Kim bilir belki de bir gün X faktör olur. Biraz sabır ağbiler.

Ben tarz olarak hiç bi branşta oyunculara çöp kova balon gibi yaklaşımlar yapmayı tercih etmem ama yapacak olsam jantunen büyük bi adayım olurdu :) geldiğinden beri ilerlemeyi geçtim her anlamda geri gidiyo, oyunda olduğu anlarda sürekli eksi yazıyoruz. İnşallah özellikle özgüven anlamında biraz kendini toparlar

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ben tarz olarak hiç bi branşta oyunculara çöp kova balon gibi yaklaşımlar yapmayı tercih etmem ama yapacak olsam jantunen büyük bi adayım olurdu :) geldiğinden beri ilerlemeyi geçtim her anlamda geri gidiyo, oyunda olduğu anlarda sürekli eksi yazıyoruz. İnşallah özellikle özgüven anlamında biraz kendini toparlar
İlk maçında Beşiktaşa karşı yazılanları da hatırlıyorum. Melliden iyi vs. Bu adam sezon içinde sakatlıklar geçirdi. Geri dönüşleri beklenen gibi olmadı. Ben çok daha iyi olacağına inananlardanım. Şutları girmiyor, bu da üzerinde baskı yaratıyor. Koç onu kazanmaya çalışıyor, bu nedenle taraftarın gözüne de çok batıyor. Yakın bir zamanda formsuzluk periyoduna gireceğimizi tahmin ediyorum. O periyotda Jantunenin fark yaratacağını zannediyorum.

Bekleyip görelim...
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
İlk kez senden böyle bir yorum gördüm abi baya kızdırmış seni belli 😅
Aliağa maçından beri çıkışta, o iyi oynadıkça koç da onu ödüllendiriyor. Hem daha fazla parkede kalıyor hem özgüveni artıyor.
Geçen sene bittiğinde erok ile anlaştı deniyordu(para mevzusu vardı)  bu sene euroligde baya süre alıyor iyi kalmışım diyordur

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
jantunen de en önemli defo, savunama da frenleri tutmuyor. karşıdan koşarak geliyor adamın vücuduna vücudunu dayayacağına savrulup gidiyor. bu adam hiç melli nasıl savunma yapıyor diye izlemiyor  mu?

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
İlk kez senden böyle bir yorum gördüm abi baya kızdırmış seni belli 😅Geçen sene bittiğinde erok ile anlaştı deniyordu(para mevzusu vardı)  bu sene euroligde baya süre alıyor iyi kalmışım diyordur

Herşey bu kadar kusursuza yakın giderken hiç hesapta olmayan metecan ve onuralp bile yeri geldiğinde güzel katkı verirken jantunen çok sinik çok pısırık duruyo parkede, üstelik paris sonrası yazın harika bi milli takım performansı ile çok özgüvenli şekilde gelmişti ama sanki bundan olmayacak gibi. Ama mevcut kadroda da onun yapmasını beklediğimiz şeylere de çok ihtiyacımız olacak 10-15 dk da olsa. Bence sıkıntısı mental eşiği aşamadı, onun üstesinden gelebilir umarım

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
İlk maçında Beşiktaşa karşı yazılanları da hatırlıyorum. Melliden iyi vs. Bu adam sezon içinde sakatlıklar geçirdi. Geri dönüşleri beklenen gibi olmadı. Ben çok daha iyi olacağına inananlardanım. Şutları girmiyor, bu da üzerinde baskı yaratıyor. Koç onu kazanmaya çalışıyor, bu nedenle taraftarın gözüne de çok batıyor. Yakın bir zamanda formsuzluk periyoduna gireceğimizi tahmin ediyorum. O periyotda Jantunenin fark yaratacağını zannediyorum.

Bekleyip görelim...

yani takımda illa takacak bir şey buluyoruz, ben de yaptım bunu zamanında wade hall sloukas guduric..vs onlarcası olumsuz odaklanmaktan vazgeçmeliyiz iyi olanı destekleyelim, jantunen iyi katkı almazken metecean yükselişe geçmiş ne güzel işte, hall yokken onuralp fırsatı değerlendirmiş.