Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko 79-77 Galatasaray Mct Technic | BSL 2025-2026 Sezonu - 19.Hafta  (Okunma sayısı 701 defa)

sari lacivert, Samet_GFB ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Wade Baldwinnnnn

Herifler ne şut attılar be. Takımın şu yorgun durumda verdiği karakter aşırı hoşuma gitti.

Ezikleri yenmenin keyfi bir başka be

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Eziklerde küçük eziklerin yolundan gidip bir tane şovmeni hoca yapmış

Oyuncuyken de öyleydi o, tahtası eksiktir zaten. Kutluay'dan dinleyin...

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Tarık ne güzel konuştu maç sonu

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Kudurta kudurta yendik haramzadeleri, fark  atsak böyle zevk vermezdi.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
9 maçtır zıplatıyoruz bunları.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Takımın temiz bir 48 saat eline top almaması lazım. Maç uzatmaya gitse sonunu getiremeyecektik. Melih olsa daha farklı olabilirdi maç.

Tarık'ın gözlerinden öpüyorum. GS maçlarının kulüp için ne anlama geldiğini bilen oyuncular önemli.

Barcelona yeni bir anlayışın önünü açtı (aslında iyi de oldu): "Döversek Fenerbahçe'yi yenebiliriz!" Paris de maça temasla, yani vurarak başladı, bugün Galatasaray da. Rakiplerin bu tutumunun - her ne kadar bu üç maçı galibiyetle kapatsak da - bizi hücumda bir tür krize soktuğu aşikâr. Hall'ın da bir süre takımda olmayacağını hatırlayalım. Rakiplerin başvurduğu bu "vur-kır-döv" savunmasıyla sezonun bu döneminde karşılaşmak sevindirici. Çözüm üretmek için vaktimiz olacak. ThT zorlanıyor, Nando yaşı nedeniyle zorlanıyor, Baldwin de safkan bir play-maker olmadığı için zorlanıyor. Yazmadan edemiyorum "ah bee Guduric" diye...

Hakemlere gelince, art niyetleri olduğunu düşünmüyorum ama berbat ötesi bir durumları var. Maçın önüne geçtiler. O kadar ezber düdükler çalıyorlar ki tiksiniyor insan. Pozecco sportmenlik dışı istedi vermediler, bir pozisyon sonra sportmenlik dışı çaldılar. Saras hücum faul istedi vermediler, bir pozisyon sonra çaldılar. Bu kadar ezber yani.

Pozecco'ya gelince. Bu herif bu ağbiler, İbrahim Kutluay'dan dinleyin oyunculuk zamanlarını. Maç başlamadan biliyordum atılacağını.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Bence pozecco sonrası gs , bjk den daha iyi bi takım görüntüsü veriyo. Alimpijevic sebepli bjk çok şişiriliyo bence her sertlik gördüklerinde helva gibi dağılıyolar. Pozecco ciddi toparladı gs yi, el sertliğinde güzel bi maç oldu. Türk hakemleri hep böyle vitrin maçlarda öne çıkmayı seviyolar bunu kabullenmek gerek
« Son Düzenleme: Bugün, 17:57:49 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Tarık ne güzel konuştu maç sonu

Ne dedi, özetleyebilir misin?

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ne dedi, özetleyebilir misin?
Tarık Biberovic: “Fenerbahçe bir imparatorluktur ve herkes onu yenmek istiyor. Bunun için yüzde 200 vermelisiniz. Bütün oyuncular bunun farkında. Herkes elinden geleni yapıyor. Hocamız da çok disiplinli ve kaybetmeye tahammülü yok. Biz sahada asla ve asla kaybetmeyi kabul etmeyiz. Özellikle bu maçta onlara kesinlikle böyle bir şey vermeyiz.”

Ek olarak çok yorgunduk ama yerliler olarak bu maçın önemini biliyoruz gerekeni yaptık dedi
« Son Düzenleme: Bugün, 17:58:36 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Rakip için çok çok önemli hedef maçıydı.
Bizi yendiklerinde bulutların üzerine çıkacaklardı.
Öyle motivasyonla çıkmış bir takıma karşı oynamak en zorudur.
Bizim için de derbi olması itibariyle önemli ama çift maç haftası yorgunluğu sonrası tam konsantre olmak zordu.
Zor da geçti.
Ama önemli olan sonuçtur.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Kazanacaklarina inandirip da koymak daha keyifli oluyor. 30 sayi fark atsak bu kadar keyifli olmazdi

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Hakan Yaman ağbimizin tweet'i:

"Onlarca senelerdir Fenerbahçe ile yatar kalkarım. Bizim taraftar ne zaman şımarsa ve fark hesabı yapmaya başlasa, uçarız kaçarız moduna girse burnumuz sürtünür. Neyse ki bu defa bedelini ağır ödemedik. Hele ki Euroleague'in her ikisi de deplasmanda oynanan çift maç haftasından sonra "Galatasaray'a fark atarız" demek nasıl bir cesarettir, anlayamıyorum gerçekten. Buna da şükür. Son topla da olsa kazandık."

Bu minvalde euroleague için şimdiden asarız, keseriz ve benzeri gibi söylemlere girmemek lazım. Adım adım. Önce normal sezon liderliği, sonra F4'e kalmak, sonra yarı finali geçmek. Adım adım...
« Son Düzenleme: Bugün, 19:06:34 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Maç öncesinde McCollum unutulmamış. Taraftar arasında tepki gösterenler var bunun tadını çıkarmak yerine. Adamların onlara eurocup kazandırmış efsanesini üç aylığına alıp euroleague kupasını Fenerbahçe'ye kazandırmasının Galatasaray basket taifesine verdiği acıyı tasavvur etmek yeterli bunun için.