Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Gain | 2026 Türkiye Kupası Finali  (Okunma sayısı 222 defa)

MotorCade, aBouT ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
22 Şubat, 20.00

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Aynı saatte futbol maçları da olması nedeni ile Beşiktaş maç saat değişikliği istemiş ama kabul görmemiş. Bizim yıllardır neredeyse çoğu zaman iki hatta daha fazla maçlarımız çakışmasına rağmen böyle bir talebimiz oldu mu hatırlamıyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
O düdükler...

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
Meto fena oynadı ilk yarıyı, Baldwin ve Tucker biraz daha işin içine girseler alırız bu maçı.
Beşiktaş tekme tokat oynuyor valla

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Adı skandallara karışan gaasaraylı Tufan, dikkat çekiyorsun tespitlerinle.

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
Tarık Sokanoviç

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Herkes Tarık'ı Bogdan'a benzetiyor ama ben aksine İbrahim Kutluay'a benzetiyorum onu. Oynadıkları pozisyon aynı, perdeden çıkıp attıkları üçlükler çok benzer, potaya korkusuzca gidişler ve her ikisinin de altyapıdan gelmiş orijinal Fenerbahçeli olması. Yeni İbomuzdur Tarık.

Sözleşmesinin son senesi olan 27-28 sezonunda Euroleague sayı kralı olacağını düşünüyorum. Mümkünse NBA'e gitmesini engellemek için verilebilecek en yüksek maaşı verip elde tutmaya devam etmeliyiz.

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
Wilbekin fastbreak'te üçlük attı ve momentumun içine sıçtı. Yahu o nasıl aptalca bir karardı ya?
20'ye gidecek maç bir anda yine 7 sayı oldu

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
Beşiktaş için yolun sonu demekti Fenerbahçe karşısına çıktığında. Ligte gayet iyiler ama karşılarında tarifi mümkün olmayan bir takım var. Bölüm sonu canavarı tam olarak Beşiktaş için.

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
Beşiktaş sağolsun bize bir kupa daha armağan etti

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Beşiktaş sağolsun bize bir kupa daha armağan etti
Onlar hediye etmedi, eze eze alıyoruz kupamızı.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
Tufan'dan inciler. En iyi kaybeden olmak için elinden geleni yapan bir Beşiktaş 😅

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
Onlar hediye etmedi, eze eze alıyoruz kupamızı.
Abi aslında gönderme yapmıştım :) Bu eziklerle oynadığımız her maç benim için idman havasında oluyor.

Şovmen yine maç sonu ağlamış

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Melih ile başlayayım, Eda Kaptan'ın izinde gidiyor. Güzel bir jest yaparak kupayı Tarık'a bıraktı. Melli'nin fotoğrafını göstermesi de çok hoş oldu.

Hakemler sıçtı maçın içine, her temasa düdük çaldılar. Alimpijevic kendince isyan ediyor ama bir baksın bakalım öte tarafta da nelere nelere çalmışlar. Maça çok iyi başlayan Birch'e çalınan düdükler akıl alır gibi değil. Ekranda izledikleri pozisyondan sonra verdikleri kararın Türkçesi de şu; "biz bir bok yedik, hücum faulü görmediğimiz gibi olmayan bir de savunma faulü yarattık, böyle telafi edelim..."

Çeyrek finali Nando, yarı finali ThT, Birch, Metecan, Tarık ve Baldwin ile de finali aldık. Birch ve Metecan'ı öne aldım, çünkü onlar tuttu maçın içinde ilk yarı bizi...

Melli'yi kurban verip kupayı alamasaydık çok kötü olurdu.