Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko-Monaco | Euroleague 2025-26 Sezonu 30.Hafta  (Okunma sayısı 89 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
05 Mart 2026 Perşembe günü saat 20:45 de evimizde Fransız temsilcisini ağırlıyoruz. Maçı SSport yayınlayacak.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Haftaya Olympiakos - Panathinaikos maçı var. Bu türden bir haftayı da galip kapatmak çok güzel olur, hatta belki de euroleague liderliğini cebe atacağız. Öte taraftan takımın durumu da ortada, fiziksel yıpranma bir tarafa dursun "yenilmez olmak" psikolojisi ciddi bir mental yorgunluk getiriyor. Sanki, o hafta, yani mağlup olacağımız hafta, bu hafta gibi.

Takımın 15 gün kadar İstanbul'da olması, yani seyahat yapmayacak olması sevindirici. Can dayanmaz bu tempoya. Nefes alacaklar.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Şahsen Partizan maçında daha fazla korkuyordum. Melli'nin yokluğuna Nando da eklenince ciddi tedirgin olmuştum. Gerek Partizan'ın iddiasının olmaması, gerek sakatlarının dönmüş olması, gerek bizim daralan rotasyonumuzun maç içerisinde faul problemine girme ihtimalleri beni tedirgin ediyordu. Bütün olumsuzluklara karşılık bir de Tarık ve Baldwin'in çok kötü şut yüzdesine karşılık kazanmış olmak büyük şans. Bu maçta beni umutlandıran başlıca nedenler;
-Takım dinlenme fırsatı bulmuş olacak
- Tarık ve Baldwin bu sefer daha isabetli atacaktır.
- Partizan maçında gerekli dersleri çıkarmışızdır.
- Melli'siz oynamaya biraz daha alışmış olacağız.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.