Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas | Euroleague 2025-26 Sezonu 34.Hafta  (Okunma sayısı 802 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Boston Jr niye oynamıyor sakatlığı mı var hoca tercihi tercihi mi acaba

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ne ballı takım bu Zalgiris ya

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Boston Jr niye oynamıyor sakatlığı mı var hoca tercihi tercihi mi acaba

Sakatlık olsa duyardık. Hoca tercihidir bence

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Cepten yemeye devam edelim biz. Tarık ve Melli'nin yokluğu takımı darmadağın etti.
İşimiz cidden çok zor

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Sportmenlik dışı faul sonrası hücumda sayı bulsak kıracaktık rakibi çok zorlanıyoruz hücumda

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Gördüğüm en yeteneksiz hakem üçlüsü...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Devon Hall'un ne oynadığını anlayan var mı? Böyle eforsuz, risksiz oynayacaksa işimiz var.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Tarık'ın oynamadığı hiçbir maçı kazanamayız biz. Bu takım çok ciddi sinyaller veriyor, takım savunma yapamıyor bile.
Pana bu takımı playoffta darmadağın eder

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Futbol takımına benzedi basket takımıda her maç ilk yarılar eforsuz boşa geçiyor

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hakemler tarafından resmen doğrandık ve başka zaman hoplayıp zıplayan koçumuz kılını kıpırdatmadı. Şu düdükler başka maçta olsaydı Sarunas diskalifiye edilmişti. Kusura bakmayın, ben bunu kabul edemiyorum yani.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Milanoyu nasil yendi bu takim hayret. Gecen hafta kalan maclarin hic birisini kazanamaz bunlar bu oyunla demistim. Biri gitti. 1 bitirip 8'den pana ile eslesme hesaplari yapiyorduk ama bu gidisle pananin da altinda bitiririz biz. Saha avantajini onlara veririz. Ne oynadigimiz ne bok yedigimiz belli degil. Bu kodumun camiasinin neden ayari yok hic. 20'de 18 yapan takim gitti. 9'da 8 maglubiyetle ligi bitirecegiz simdi. Sacma sapan isler.
Bir boklar donuyor da anlamiyorum. Ya hesap kitap isleri yapiliyor yada ciddi anlamda bizi yaniltan bir takim var. Bakalim anlayacagiz ileride.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Sağlam bir sıçıp sövesim var aslında da en hafif kelimelerle yazmaya çalışacağım.

Attığı sayılar şaşırtmasın, ThT'nin oynadığı oyun bir süredir ayak bağı takıma. En büyük korkumdu, oyunun sıkıştığı anlarda ihtiyacımız olan birebir oyunların takımın karakteristiği olması, oldu gibi hissediyorum. Tht'nin oyunu maç boyunca ritim bulmamızı engelledi, oyunun bize döneceği anlarda hep yanlış tercihi yaptı. Rahatlığı beni rahatsız ediyor. Umarım toparlanır.

Jantunen için ne diyeyim bilemiyorum. Basketboldaki Szymanski'miz oldu gibi o da. İş kendisinden başlıyor tabi de tribün sosyal medya vesaire hep beraber üstündeki baskıyı arttırmak için her şeyi yapıyoruz.

Silva da "kime maşallah dediysek..." hesabı oldu. Gösterişli smaç lüzumsuzluğu aşkına temiz -4 sayı yazdı.

Melli'siz, Tarık'sız, Hall'suz olmuyor. Hall sahadaydı ama maç eksikliği böyle bir şey, bir anda ha deyince dönemiyorsun bıraktığın yerden. Hall linçi de başlamış ufaktan zaten. Sanırım Fikirtepe çocuğu falan olduğunu düşünüyor aklı evveller...

Saras 4 maçtır basın toplantılarında uyardı; oyuncular kendilerini iyi zannediyor ama iyi değiliz minvalinde cümleler sarf etti. İpleyen yok gibi maalesef.

F4'e kalırsak ne yapacağı kestirilemeyen en tehlikeli takım oluruz ama F4'e kalırmıyız bu kafayla emin değilim. Bu işin Hapoel ya da Pana ile eşleşmesi falan da var ki 3 ya da 4 bitirirsek öyle olacak gibi zaten. İlkinde İstanbul'da oynayamıyorsun siktiğimin siyonist lobisi yüzünden, diğerinin de muhakkak Atina'da olması gerekiyor euroleague yönetimi perspektifinden.

Umarım "nehri geçip derede boğulma işi" olmaz.  Laubalilik kaldırmaz buralar.

Hakemler de içine sıçtılar maçın. Yenilgiyi tamamen onlara bağlamak gibi bir niyetim yok ama basketbol zevki falan bırakmıyorlar insanda. Komik sayılabilecek 9-10 düdük var en az...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Hakemler tarafından resmen doğrandık ve başka zaman hoplayıp zıplayan koçumuz kılını kıpırdatmadı. Şu düdükler başka maçta olsaydı Sarunas diskalifiye edilmişti. Kusura bakmayın, ben bunu kabul edemiyorum yani.

İlk üç çeyrek bağlamında katılıyorum ama son çeyrekte bir hayli eyyam düdükleri de görmedik değil.

Soru şu olmalı bence: Evimizde oynadığımız Zalgris maçında da NÖTR düdükler göremeyeceksek ne zaman göreceğiz? Bizim bu organizasyonda 2 şampiyonluk kazanmamız cidden mucize.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Milano maçındaki inanılmaz dönüşümüz olmasa 5 de 5 yenilgi almış olacaktık. Bir Melli ve Tarık'ın eksikliği ile izah edilecek şeyler değil bunlar. Geçen seneki tecrübeden sonra takımı eleştirmek istemiyorum ama bu değişim de normal değil.

Artık ne yapıp edip önümüzdeki Bayern maçını kazanmamız lazım. Onu da kaybedersek ilk 4 gitme ihtimali yüksek.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Milano maçındaki inanılmaz dönüşümüz olmasa 5 de 5 yenilgi almış olacaktık. Bir Melli ve Tarık'ın eksikliği ile izah edilecek şeyler değil bunlar. Geçen seneki tecrübeden sonra takımı eleştirmek istemiyorum ama bu değişim de normal değil.

Artık ne yapıp edip önümüzdeki Bayern maçını kazanmamız lazım. Onu da kaybedersek ilk 4 gitme ihtimali yüksek.
Abi son 10 yil, 20 yil hatta tarihe bakmak lazim. Ben hatirlamiyorum ama lider giden hic bir takim hesap kitaba girmemisse bu kadara ayarsiz, tutarsiz, dengesiz olmamistir. Bir tespitim var ama pesinen konusmak istemiyorum. Kalan maclar ve play off turu gosterecek bakalim.