Gönderen Konu: Kadın basketbol ligi final serisi.  (Okunma sayısı 57 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ethem koç

• Üye
  • Yer: Kocaeli
Kadın basketbol ligi final serisi.
« : 25 Mart 2026, 19:17:35 »
Kadın basketbol takımımızın bu sezonki en büyük sorunu net: Özellikle kritik maçlarda farkı açmasına rağmen, çok kısa sürede adeta oyundan koparcasına bu farkı eritmesi. Basket Landes, Galatasaray, Zaragoza ve ÇİMSA maçlarının çoğu bu senaryoyla geçti. Dış atışlardaki istikrarsızlık ve güven veren bir uzun oyuncunun eksikliği, özellikle Galatasaray serisi öncesinde beni ciddi şekilde endişelendiriyor. Her ne kadar Galatasaray’ı bu sezon üç kez yenmiş olsak da, bu maçların ikisi oldukça zorlu geçti. Çoğunu tecrübe ve biraz da şansla kazandık. Ancak final serisinde ya da Final Four’da aynı ölçüde şanslı olmayabiliriz. Bu nedenle geçen sezonki kadar rahat bir şampiyonluk beklemiyorum.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ynt: Kadın basketbol ligi final serisi.
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2026, 19:32:20 »
Ataşehir'de oynadığımız maçta formsuzduk ama ona rağmen yendik bunları. Beni tek korkutan oyuncu Johannes. Onu eğer durdurursak bence çok rahat kazanırız. Stewart umarım formda gelir de saçma bir kazaya kurban gitmeyiz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Kadın basketbol ligi final serisi.
« Yanıtla #2 : Bugün, 00:39:08 »
Stewart TKBSL finalinde oynamayacak. Sadece 2 maç için anlaşma yapıldı. Allah'ın izniyle kupayı kaldırıp gidecek. Stewart burada bir organizasyonda oynuyorsa, ikinci kim olur diye merak edilir, birinci değil.

Lige gelirsek... Pazartesi akşamı Allemand, bu akşam Gabby... Meesseman ise her maç... McBride dönemese bile ağır favori biziz. İliana Rupert bence McBride'dan bile önemliydi. Döndü ya. Şükür