Gönderen Konu: Hapoel Tel Aviv - Fenerbahçe Beko | Euroleague 2025-26 Sezonu 36.Hafta  (Okunma sayısı 755 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Hoca her hafta cok iyi mucadele ettik diyip duruyor. Gelene gidene yeniliyoruz, adam mucadeleden bahsediyor. 20'de 18 yapan takim bu degil miydi? Tabiki mucadele edecek takim. Bunun icin para kazanmiyorlar mi?

Takimin adi fenerbahce ise olur. Olmaz denen hersey bu klupte mumkundur. Zirveden dibe de cakilirsin boyle. Ben bu takim kalan hic bir maci alamaz derken espri yapmadim. Kotuyuz cunku. Su goruntude ligin en kotu takimiyiz. Zaten son mac kim daha kotu macimiz da var. Hapoele idman yaptiriyorlar. Fener gormus micic bile canlandi sayemizde. Ne desem bos bu klup icin.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Oyuncular paralarıni alamıyor olabilir mi? Bu süreç bana normal gelmiyor, saras da çok tepki vermiyor, şubedeki sıkıntı nedir

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Bu boşvermişliğin sebebi araştırılmalı. Galibiyet serisi yakaladığımız topun efsane döndüğü, savunma konusunda tüm otoritelerin en iyi dediği takım ile aynı oyuncuların olduğu bu takım arasında meydana gelen fark araştırılmalı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Tucker  kötü oynuyor ama en azından bu olamaz oyunum diyor toparlar.Hall umrunda değil tek kızdığım oyuncu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Gerçekçi olmak gerek şampiyon takımdan 2 temel oyuncu yan parçalardan Erick Pierre gitti.Meğerse Hallda gitmiş.Ve kumar denilen isimler ve gariban Jantunen geldi.Neyse bakalım biraz underdog olalım küçümseme durumları olsun.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Bu takım 1,5 ay önce herkesin korktuğu ve eşleşmekten kaçındığı Pana'yı Atina'da ''bizi yenemezsiniz'' mesajını vere vere yendi, hakemleri de üstüne koyarak hem de. N'oldu kardeşim, ne değişti de ligin en kötü oynayan 3-4 takımından birisine dönüştük delirmemek elde değil.

5 tâne uzunumuz süre buldu 4 ve 5 numarada, sâdece 9 sayı bulabildik. Karşıda Oturu tek başına ezdi geçti. Hadi Melli'ye bir şey demem de diğerlerinin hâli ne böyle.

''En fazla F4'de bi parça zorlanırız ama yine de şampiyonluğu alırız'' derken, şimdi F4'e mucize olur bu oyunla.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Blakeney ile ilgili spor yazarı Mete Aktaş bir haber paylaşmış.Adamın hem Amerika hemde Çin liginden maç ayarlama cezası varmış.Normal şarlardaorganizasyonun bu oyuncuya izin vermemesi gerekiyormuş.Rezalet.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Maç öncesine kadar hesap yapıyordum kendi kendime şunla eşleşsek böyle olur, bunla eşleşsek şöyle olur falan filan. Oyunu gördükten sonra bıraktım. Bu kafayla girersek play off'a play in'den gelenle eşleşsek dahi üzerimizden geçerler.

Baldwin, Tarık ve Melli dışındaki her oyuncuyla olan birlikteliğimiz tekrar düşünülmeli, ThT de dahil. Bu kadar kör inat olmamalı bir oyuncu, son bir aydır felaket durumu, asla karar merci olmamalı, parça oyuncu olarak çok faydalı, bugüne kadar ki faydası da böyle geldi zaten.

Avrupa şampiyonunu benchsiz bırakanlar utansın, utanmalı.

Şu saat tekrar yazmak saçmalık olacak belki ama bu oyuncu kıtlığında Guduric'i bırakmak akıl alır gibi değildi.

Şampiyon olduktan sonra yazmıştım, pamuk ipliğine bağlıymışız, her şey dört dötlük gitti ve şampiyon olabildik diye, pamuk iplikleri koptu bu sezon Şubat ve Mart aylarında. Erokspor maçımıza sıçayım, daha da bir şey yazmıyorum.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Perşembe günü Real'i yenip ilk 4'ü garantiliyoruz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bu oyunla imkansız.Gerçi marka rakibimizde sanki Panadan kaçmak istiyor.Erginin takımı toparladı.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Bu oyunla imkansız.Gerçi marka rakibimizde sanki Panadan kaçmak istiyor.Erginin takımı toparladı.
Real de çok kötü, önce Baskonia'ya yenildiler şimdi de Oli içlerinden geçiyor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bizim rakibimiz real falan olamaz. Asvel, bayern falan olur su anda ki bayern de 20 fark atip birakti. Su goruntude kimi yenebiliriz bilmiyorum. Saras'in da hic bir mudahalesi yok. Ne yapmaya calisiyorlar bilmiyorum.

Çevrimdışı enkaya

• Üye
  • Yer: manisa
Bir takım bir anda bu kadar ters gidemez gitmemeli bu iki sakatlıkla açıklanacak bir şey değil hoca da kenar da çok relax duruyor işin içinde bir hesap olmalı en azından öyle olmasını umuyorum

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Real bizden iyi.Valencia kazandı ve önümüze geçti yanılmıyorsam.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Perşembe günü Real'i yenip ilk 4'ü garantiliyoruz.

Umarım haklı çıkarsın da, bu akşam Brynt ve Oturu ile yaptıkları işleri Campazo ve Tavares ile yaparlar gibi görünüyor. Bacot ve Silva'ya hiç girmeyeceğim, Melli'nin maç eksiği var ve hakem üçlüsü hödüklük yapacaksa -ki yapacaklar- ilk işleri ilk üç dakikada Birch'e 2 faul çalmak olacaktır. Bu kaçıncı maç artık bilmiyorum. Niyeti bozuk olanın ilk hedefi Birch oluyor. Biliyorlar çünkü onsuz savunmanın düşeceğini.