Gönderen Konu: Hapoel Tel Aviv 95-80 Fenerbahçe Beko | Euroleague 2025-26 Sezonu 36.Hafta  (Okunma sayısı 932 defa)

efeovic ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Günaydın içimde kalmasın yazayım salon sporları her sene futbolu taşımak zorunda değil.Kaldı ki Avrupada her sene bekleneni almak zor ligi alacağımızı düşünüyorum.Voleybol kadınlarda Avrupada hep heyecan fırtınası yaşayıp son adımı atamıyoruz.Erkek voleybolde ise Ziraat denilen sistem tekel oldu.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
3 Ay önceki takım nerede şimdiki takım nerede. İçinde bulunduğumuz durum inanılır gibi değil. Koç, sporcular hepsi sanki bu işi bırakmışlar gibi. Eskiden deliren-çıldıran koç pes etmiş ve çaresizlik içinde takımı izliyor. Oyunu değiştirmek için birisini çıkarıp başkasını oyuna alıyor, giren kişi daha fazla saçmalıyor. Oyun içindeki oyuncuların yüz ifadesi, vücut diline bakıyorum hepsi bitmiş durumda. İmkanı olan maç tekrarında oyundan çıkan oyuncuları izlesin ne dediğimi anlar. Enerji, motivasyon sıfır.

Buradan kalkıp tekrar eski havamızı yakalar mıyız? Elbette olabilir ama şu an için buna hiç ihtimal veremiyorum. Görünen o ki yaşattıkları için minettar olmakla kalacağız.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bu maçta üçüncü çeyrekte üç ay önceki takımı tekrar görür gibi olduk. Tekrar o seiyelere döneceğimizi umuyorum ama daha önce dediğim gibi, bu seneden beklentiyi sıfırladım. Seneye Saras'a hakettiği pota altını ve kadroyu vermek lazım, minimum zar atarak.
Kara deryalarda bir FENERsin!