"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O milli bazda Fibada kabul görmüyor diye biliyorum.
Milli maçları da Fiba organize ediyor. Stokes kıta dışı değil.
Bilgilendirme ıçın teşekkür.Ben farklı sanıyordum.Kadro şişti bence transfer olmaz.Epoupa döner hasta belkide.O sponsorlar Stewart parası Mi çıkarmak için.Kadin geçen Murat Murathanoğlu söyledi en çok kazanan oyunculardan.
Yeni mi öğreniyorsun bunu. 10 yildir boyle belki 20 yildir. Sen sadece izle maclari, gerisi için kendini yorma.
Avrupa macerası biter bitmez ki 4lü final bir kez daha olacak.Mcbride ile medenice yollar ayrılıp Alina Stewart Meesmann Stokes şeklinde lig oynanmalı playoff ve olası final.Şube kapatılması ne demek. Galatasaray alt lige düştü kapandımı ruhumuza aykırı bu.Avrupa gelsin gelmesin.İnsallah olacak.Tedbir çekince bende de var.A şunu yapacak olan taraftara saygım olur takip etmiyorum yeter be bu ne hep kayıp kayıp.Ams kapanma kepenk indirme ağıza dahi alınmamalı.
Mcbride Alinaya göre daha arıza bir tip.Hiç yada az kaldı dışta.Ondan dedim.
Cok zor mac, dikkatli olmalıyız. Bastan sona konsantrasyon. Kaybedersek ilk 4 zora girer. Tehlikeli oyunculari var. Aman diyelim, ortada mac ama saha avantajimiz olmasi nedenle bir tik öndeyiz.
Evet bu maç zor .Benim anlıyamadığım Polkonun oyuncusumu eksikti.Bize 27 sayı atan bir oyuncu grubu yoktu sanki.Mesela bu takımın oyuncuları bizim maçta zor durduruyordu.attıkları giriyor.ama bizdeki reaksiyon her rakibe olmamış.
Kinaye yapıyor.İlhan Beye göre kadınlar Eurolig ligimizden az hallice.