Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko 86-74 Zalgiris Kaunas | Euroleague 2025-26 Sezonu Play Off 2.Maç  (Okunma sayısı 1010 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Real umarım geçer Panyı.Hiç haketmiyorlar şamoiyonluğu.Ama zor gibi.Kenz Bey orada oynadığımız maçlrın istatistiği var mı sizde.?
Maalesef

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
İlk maçı almamızdaki en büyük faktör üçlük yüzdelerini düşük tutmamızdı. Normalde % 40 civarı üçlük ile oynamalarına karşılık iki gün önce bize karşı % 22,7 isabet oranı ile oynarlarken bizim %41,7 üçlük yüzdesi ile oynamamız maçı kazanmamızdaki en önemli faktör oldu. Bu akşam da favori olabilmemiz için benzer senaryoların gerçekleşmesi lazım.

Bu kez Zalgiris'e % 21,7 üçlük attırırken biz % 48,1 ile üçlük atmışız ki gerçekten muazzam bir savunma ve hücum istatistiği. Doğrusunu söylemek gerekirse Zalgiris'in bir veya iki galibiyet alacağını düşünüyordum ama özellikle bu akşamki oyunumuzu gördükten sonra bırakın Zalgiris'i bundan sonraki maçların da ağır favorisi olduğumuzu ispatlamış olduk.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
2 Galibiyet güzel ama bence güzel olan bir diğer husus da Jantunen'in performansı. Özellikle bu akşam geçen yılki Final four Devon Hall'ını hatırlattı bana. İnanıyorum ki bu performansını arttırarak devam ettirecek.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hapoel'in son hafta Monaco'ya bizden kaçmak için yenildiğini düşünüyorum.
Fenerbahçe Beko'nun play-off vitesine geçtiğinde neler yapabileceğini bütün Avrupa görüyor ama maalesef bizim bazı taraftarlarımız şüphe ediyor. Oysa bu güzel, bu karakterli takım sadece sevilmeyi ve güvenilmeyi hak ediyor. İşler istediğimiz gibi gitmese de onlara güvendiğim için pişman olmazdım.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
tht ilk maç nando’nun sessiz kaldığı maçta verimsiz olsa da iyi skor katkısı yapmıştı, bugün skor da yoktu verim de. ama final fourda bi oly eşleşmesinde mvp adayım olur kendisi. fark yediğimiz oly maçından sonra yazdım burda, tht savunamıyorlar ve bu başlarına ciddi bela olabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Pananın oyununu izliyormusunuz kimselere bırakmazlr şampiyonluğu.A şu var çaylak Valencia ama az Paristen farklı köklü takım.2-0 oldu seri.Olinin içeri koşuşuna benzediler.

İzledim. İyi savunma yaptıklarını düşünmüyorum. Her zaman bu kadar yüzdeli üçlük sokacaklarını da düşünmüyorum, hele hele Cedi'nin maçı getiren şutu bal ötesi. Tek avantajları Atina'da oynayacak olmaları F4'ü ve güvendikleri düdükler. Hatta daha ileri gideyim, iki maçı da Valencia kendi elleriyle hediye etti.

2-3 gün öncesine kadar ben de RM istiyordum. Artık Yarı finalde Olympiakos'u finalde ise Pana'yı istiyorum Ne olacaksa olsun. Olursa destan yazmış oluruz.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
…final fourda bi oly eşleşmesinde mvp adayım olur kendisi… tht savunamıyorlar ve bu başlarına ciddi bela olabilir.
Aynen katılıyorum. Ayrıca çok önceden iddialı olarak yazmıştım; İki Yunan’ı bu kadar favori gösterilirken evlerinde yenip kupayı kaldırmak paha biçilemez olacak. Uzun yıllar dillere destan olacak…
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Ligin son haftalarında aldığımız sonuçlar oynadığımız oyun bana takım düştü, olmuyor hissini vermişti ve bu yüzden turu zor görüyordum,  geçebileceğimize dair ümidim azdı.
Ben nerden bileyim, takımın kendini sakladığını, gizlediğini. Meğer içindeki canavarı dizginliyormuş.
Ama ne canavar.
Rakip resmen çaresiz kaldı,  bazı görüntülerde hocasının hali durumun özeti gibiydi.
Şu şartlar altında seri 3-0 biter gibi görünüyor. İnşallah öyle de biter.