Gönderen Konu: Olympiacos - Fenerbahçe Beko | Euroleague 2025-26 Sezonu F4-Yarı Final  (Okunma sayısı 2868 defa)

Tom Hanks, sinanyucel (+ 1 Gizli) ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
benim için beklentisiz bir maç.

kazanırsak finale kalırız, kaybedersek alkışlarız.

takım görevini yaptı bu yıl.

bizden daha iyi bir rakiple oynuyoruz.

takım da bunun bilincinde muhtemelen.

kazanma baskısı hissetmeden çıkacağız 12-13 bin yunan’ın önüne.

en büyük avantajımız da bu rahatlık olacak.

Aynen takim gorevini yapti, bize sonuc ne olursa olsun alkislamak duser. Ve ne yazik ki simdiden hakemlerin eyyamciligina hazir olmamiz lazim. Ev sahibi takim avantaji olacaktir suphesiz.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
En büyük avantajımız favori olmayışımız. Kazandığıımızda çok şey kazanırken, kaybedersek hiçbir şey kaybetmemiş olacağız.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
O gereksizertelenendağıldığımız maç bu oranlarda etkili olmuş.Zamanında oynansaydı Fournier olmayacaktı bizim sonradan sakatlananlar olacaktı.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
O gereksizertelenendağıldığımız maç bu oranlarda etkili olmuş.Zamanında oynansaydı Fournier olmayacaktı bizim sonradan sakatlananlar olacaktı.

Artik bir onemi yok daha once ne oldugunun. 5 macta ezerek te yensek farketmez. Yunanistan da oynanacak bu mac, ve bir yari final maci... Herhangi bir macta degil. Lig maci vs olsa, belki seyirci-hakem etkileri az olabilir ama finalde herseyi yapacaklardir... Seyirci her zaman buyuk faktor.

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
O maçta dağılmamız iyi oldu bir nevi.Tek maç herşey olabilir.Denk takımlarız başta dağılmayalım.A olmazsada olmaz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bazen inanılmaz bir şut ritmi yakalıyorlar. Esasında şutor bir takım değiller ama o ritmi onlara vermemek lazım. Avrupanın son dönemde en formda takımı. Pana'nın elenmesi de ekstra bir moral ve motivasyon sağlayacaktır onlara. Havaya sokmaz, başta da kopmazsak herşey olabilir. Tabi bizde Tucker gibi bireysel yeteneğini bazen takım düzeni dışına fazla çıkaran oyuncular var. Umarım o oyuncuların saçmalama gününe denk gelmeyiz.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Son yenildiğimiz maçta Evan Fournier 36, Vezenkov 24 sayı atmıştı. Onların haricinde sadece Dorsey 10 sayı ile çift sayılara ulaşabilmişti. Vezenkov yine 20 li sayıları bulabilir ama Fournier gibi ekstra katkı yapan bir oyuncu çıkaramazlarsa şansımız yüksek olur.

İlave olarak; O maçta Melli ve Hall sakatlıkları, Chris Silva ve Nando yeni transfer olmaları nedeniyle oynayamamıştı. Ayrıca uzunlarımız sadece Birch ve Bacot'dı ki Birch 2 sayı, 2 ribaund ile oynarken Bacot 0 sayı 1 ribaund ile oynamıştı.
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2026, 12:46:43 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
bizim oyunumuz playoffla birlikte tekrar kendi ritmine girdi. rakibimiz ise zaten birebiroyunundan ziyade bir sistem takımı. bizim için en önemli konu burada onların sistemine çomak sokup oyunlarını birebire çevirmek. bunun ustası da kenarda zaten.

biz zaten yarı sistem yarı birebir gidiyoruz, oyun birebire dönünce oraya daha hazırız. çok daha ümitliyim. neden olmasın ikincisi. haydi hayırlısı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ben organizasyonun Atina'da olmasını ve seyirci üstünlüğünün onlarda olmasını avantaj olarak görüyorum. Baskı onların üzerinde olacak. Yeter ki biz dağılmayalım, geri düşsek de sabır ve sebat gösterelim, panik yapmayalım. Maçın başından itibaren önde götürürsek, ya da en azından son çeyreğe kafa kafaya girersek elleri titreyecektir. Panik butonuna bastırırız. X faktör ya da faktörler şart ama. X faktörden kastım atla deve değil; oynarsa Jantunen'in sokacağı iki üçlük ya da Silva'nın 7-8 sayılık katkısı gibi şeyler.

Başta başkanları olmak üzere Panathinaikos camiasının bizim kazanmamızı bizden fazla istemeleri acayip haz veriyor bana. OAKA'da gerçekleşecek olası bir Olympiakos şampiyonluğunda hastaneler dolar.

Olympiakos seyircisi Gate 13'ün konuşlandığı yerden maçı izlemek istiyormuş. Buna izin vermek istemeyen Panalılar da maça gideceğiz demişler. Anlayacağınız şenlik var...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
Son yenildiğimiz maçta Evan Fournier 36, Vezenkov 24 sayı atmıştı. Onların haricinde sadece Dorsey 10 sayı ile çift sayılara ulaşabilmişti. Vezenkov yine 20 li sayıları bulabilir ama Fournier gibi ekstra katkı yapan bir oyuncu çıkaramazlarsa şansımız yüksek olur.

İlave olarak; O maçta Melli ve Hall sakatlıkları, Chris Silva ve Nando yeni transfer olmaları nedeniyle oynayamamıştı. Ayrıca uzunlarımız sadece Birch ve Bacot'dı ki Birch 2 sayı, 2 ribaund ile oynarken Bacot 0 sayı 1 ribaund ile oynamıştı.

O maca bende tekrar baktim. Sikinti net olarak pota altinda baslamis. Sadece uzunlarin verimsiz olmalari dert degil. Ne zaman kisalar uzunlara yardima gitse disaridan bos sut yemisiz. Arti rebound a kisalar yardima girmeye calistigindan rebound sonrasi da cok bosta oyuncu kalmis, savunma dengesi her seferinde bozulmus....

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
3üncülük 4üncülük maçının klkması isabet olmuş.Elendiğimiz an 4üncüyüz ligdeki konumda bitiriyoruz.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Eve döneriz seçeneğini işaretledim ilk gün, hâlâ da aynı fikirdeyim.

Sebebi takıma güvenmemek değil, hakemlere güvenmemek. Atina'da âdil bir yönetim olacağına yönelik inancım hiç yok. 3,5 periyot hakemler kötü yönetir, son 5 dakikada falan salıp yenilgiyi kabûlleniriz, Saras oyundan atılır ve 14-15 bandında bir fark yiyerek döneriz eve gibi.

Diyelim ki hakemler sonuna kadar âdil oldu, biz daha takımız onlara göre. Canla başla savunma yaparak galibiyete yakın olan taraf oluruz. Atmosferin önemi yok, biz çoook kazandık öyle atmosferlerde.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Hakemler:
🇭🇷 Sreten Radovic ( Baş hakem )
🇪🇸 Carlos Peruga ( 1. Yardımcı hakem )
🇸🇮 Milan Nedovic ( 2. Yardımcı hakem )

Bize Lottermoser'i de, Difallah'ı da vermemişler, enteresan.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
Gurur duyuyorum takımla şubeyle.Hep bu seviyelerde kalalım buna yakın kafi.Tek maç.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Maçı kazanacağımıza dair çok güçlü bir his barındırıyorum. Buraları biz daha iyi oynuyoruz. Bizim daha fazla silahımız var. Daha tecrübeliyiz ve winner karakterli oyuncularımızın çokluğu fazla. Oyuncular çok motive ve geçtiğimiz sene Bağdat caddesinde eşi görülmemiş kutlama hala unutulmadı aynısını yaşamak için yüreklerine koyacaklar parkeye. Takım çok istiyor buna çok eminim savunmamızla içinden geçeceğiz Oly'nin.

O sene de bu sene değil Olympiakos belki seneye.