Başta Saras olmak üzere Melli, Tarık, Baldwin, Birch, THT, Hall, Nando, Onuralp ve Metecan'a teşekkürü bir borç bilirim. Daha önce de yazdığım üzere şu kadronun F6 yapması bile mucizeydi...
Neden kaybettik. Kendimce maddeleyerek yazmaya çalışacağım.
1) Bench, daha doğrusu benchsizlik. Bu konuda herkes hemfikirdir heralde.
2) Takımın hücum potansiyeli. Hücum verimliliğinde 20 takım arasında 14. imişiz. Finalde bile 60'ı zor gördük.
3) Lobisizlik. İki aydır her yerde bas bas bağırıyorum Birch'ün ilk perdesine hücum faul çalarlar olası bir Yunan eşleşmesinde diye. Bunu söylemek için de kahin olmaya gerek yok, biraz takip etmek yeterli sezonu ve hakemleri. Bugünkü baş hakem İstanbul'da kaybettiğimiz Pana maçının baş hakemi. Nando'ya çıkan 4 faul komedi, özellikle de üçüncüsü. Baldwin bildiğiniz sopa yedi.
4) Takım kimyası. İlk maddede bunun içinde aslında ama, ayrıca yazayım dedim. Çalışan bir çarkımız var, herhangi bir dişlisine çomak sokulunca iptaliz. Melli sakatlandıktan sonraki mağlubiyetler ortada. Olympiakos buna odaklanmış, nefes aldırmadılar. Tekrar geri alınsın diye yazmıyorum, sadece oyuncu tipini örneklemek adına yazıyorum. Guduric tipi bir oyuncu şart. Geçtiğimiz sezonun iki büyük hatasından biri pota altıyla beraber.
İbrahim Kutluay birçok röportajında "Bu tür maçlarda seri vermeyeceksin" dedi. Bizim her iki devre başlangıcı da böyle oldu. Maçı baştan kaybettik zaten.
Tarık'ın bizle devam etmesi önümüzdeki sezonun en önemli hamlesidir şimdiden.
ThT konusunda kararsızım. Bence takımın ritmini bozuyor. Çok iyi oyuncu ama olduğundan çok daha iyi oyuncu olduğunu zannediyor. Son söz Saras'ın, o kalsın dedikten sonra bize susmak düşer.
Takıma sahip çıkmak lazım. Türkiye ligi de zor olacak. bizim hakemler düşene vurmayı çok severler. Küçümseyerek çıkarsak maçlara bedelini öderiz.
Geçmiş olsun diyelim.