Gönderen Konu: Shane Larkin  (Okunma sayısı 282 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Shane Larkin
« : 30 Haziran 2026, 10:38:56 »
Yeni transferimiz Shane Larkin, yeni bir sayfa açmak üzere... Önce eski kulübüne veda etti, sonra da eski kulübü bir veda metni yayınladı.

Artık kulübümüzden resmi açıklama bekleniyor...

Anadolu Efes'ten Veda

"2018'de aramıza katıldığında, bu yolculuğun bizi nereye götüreceğini bilmiyorduk. Ama daha ilk günden, buraya sadece basketbol oynamaya gelmediğin, hayatlarımızda çok daha fazla yere sahip olacağın belliydi.
Birlikte hayal kurduk ve sonra bu hayaller gerçeğe dönüştü. İki EuroLeague şampiyonluğu başta olmak üzere sayısız kupa, zafer, tarihi performans ve tabii ki rekorlar...

Bugün sadece bir basketbolcuya değil, pek çok çocuğun rol modeline ve kulüp tarihimizde her zaman çok özel bir yere sahip olacak örnek bir sporcuya veda ediyoruz. Bize yaşattığın her şey için çok teşekkürler Sugar Shane!"
PG Baldwin / SG Larkin / SG Tucker / SF-PF Key / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Shane Larkin
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2026, 12:38:59 »
Dubai istersen biraz daha zam yapalım demiş yok demiş dünde bir fragman yayınlandı bir podcaste katılmış bunu yapmamak için son ana kadar direndim fakat bunun neden olduğunu kimse bilmiyor demiş bu sözlerin bu fedakarlığın üstüne beklentim daha da arttı 😅

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2026, 12:46:17 »
Resmi sözleşme biran önce gelse artık. Bu saatten sonra bir aksilik olursa bünye kaldırmaz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2026, 12:47:48 »
Saras'ın rotasyonunda alacağı 20 dii dakika ve ekstra yaptığı hırs ile bu sene EL'ni içinden geçmesini bekliyorum, başarılar obsesif kral.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2026, 12:53:59 »
kazanmayı biliyor, kazanmak istiyor ve bunun için her şeyi yapmaya hazır. ihtiyaç olan profil.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2026, 19:54:49 »
Yerimizi alalım. Senelerdir hayalini kurduğum adam formamızı giyecek. İkinci evin ihtişamı ilkinden daha büyük olur derler. Efes'tekinden daha büyük kariyer daha büyük iz bırakacağına inanıyorum. Sakatlık uzak dursun senden.