Gönderen Konu: Fenerbahçe | EuroLeague Super Cup 2026  (Okunma sayısı 3620 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | EuroLeague Super Cup 2026
« Yanıtla #60 : 18 Eylül 2026, 19:10:26 »
Tavsan atlet gibi önde götürüp bitiş çizgisinde favoriye bir kez daha  yol verdik. Su sekilde kaybettigimiz bilmem kaçıncı mac bu. Mac sonu ne yapar eder kaybederiz dedim. 2. Yarıyı da o nedenle izlemedim. Çok bir sey kaybetmemisim.
« Son Düzenleme: 18 Eylül 2026, 19:11:59 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #61 : 18 Eylül 2026, 19:14:12 »
Neden yenemiyorlar bu takımı hayret birşey ya , 11 sayıda öndesin . F4 te oly yi yenemez bu takım.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #62 : 18 Eylül 2026, 19:16:35 »
Takım iyi. Çok transfer yaptık buna rağmen son şampiyona karşı gayet iyi oynadık bence. Olympiakos oturmuş takım Montero ve McIntyre hariç. Biz takımı komple değiştirmişken gayet iyi oyun oynadık.

Juzang dışında laf edeceğim transfer yok bu maç özelinde.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #63 : 18 Eylül 2026, 19:18:51 »
Sakin kalamadık.Sete dönmeliydik ikinci kez farkı yakalamışken.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #64 : 18 Eylül 2026, 19:22:46 »
yeni bir takım olarak tavanımızı göstermek adına güzel bir maçtı olympiakos gibi oturmuş bir takıma karşı gayet iyiydik ki daha bu takıma larkin gelecek, güzel maç oldu kaybetmek can sıktı tabi

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #65 : 18 Eylül 2026, 19:27:30 »
Juzang'ın iki yanlış tercihiyle verilen momentum maçı vermemize sebep oldu. Son saniye yine kaderimiz kendi elimizdeydi ama potayı göremedik.

THT nin tercihler ve tuzaklara balıklama atlama noktasında gelişim kaydedemediğini gördük.

Clyburn maç sonunu çok kötü oynadı ve savunmada çok basit sayılar yedirdi. Umuyorum kalitesini göstercektir.

Bingham ve Silva bana umut verdi açıkçası.

Shields ve Key için bu daha başlangıç diyorum, maşallah.

Yetenek çıtası baya yukarıda, bugün beklenileni veremeyen Juzang ve Clyburn bile çok yetenekli oyuncular. Kazasız bezasız bir sezon olsun inşallah

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #66 : 18 Eylül 2026, 20:14:43 »
Ekendik zaten.3-4 maçına gerek yok.Dönsün takım.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #67 : 18 Eylül 2026, 21:01:07 »
Real 16 sayıdan döndü. Bizim maça benziyor gidişat.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #68 : 18 Eylül 2026, 22:13:58 »
Reali hafife alan yanar.Erken ama Dubaiden cacık olmaz a bize patlarlar yinede.Realin koçu koç.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #69 : 18 Eylül 2026, 22:47:18 »
son 2-3 final four’dan iyi turnuva oldu nerdeyse.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #70 : 18 Eylül 2026, 22:48:11 »
Juzang yerine Larkin olsa almıştık maçı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #71 : 19 Eylül 2026, 09:36:07 »
Yaşlı kadromuza rağmen iştahı çok beğendim.Az tempo ayarlayabilsek maç bizimdi.Dün dubaide oyuncu sakatlandı.3-4 maçına gerek yok.Joseph ekstra sokmasa herifleri 10 artıya yatırmıştık buda var.Güzel takım.İlhan Beyin yorumlarını keyifle okuyorum oda takım daha iyi olsun istiyor.Melli güzel açıklamalarda bulunmuş maç sonu basın toplantısında.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #72 : 19 Eylül 2026, 10:37:22 »
Önce olumsuzluklar;  Clyburn'u istemememin nedeni, geçen yıl birçok maçta gördüğüm takımdan hariç kendi kendine saçma sapan işler yapmaya kalkmasıydı. Dün yine buna benzer esintiler sundu. Geçen gün yapılan bir röportajda koçun kendisinden ne beklediğini sorduğunda koçun ona "kendi oyununu oyna yeter" dediği şeklinde bir açıklaması olmuştu. Umarım bu düşüncesini değiştirir ve takım ile birlikte oynar. Yoksa bir maç kazandırır ama 2 maç kaybettirir.

Tucker, geçen yıl onun için bir tecrübe yılıydı. Bu sene neleri yapıp neleri yapmaması gerektiğini öğrenmiş olması lazım. Ama şahsen geçen yıldan çok farklı bir Tucker göremedim. Top kendisine geldiğinde kontrolsüz şekilde potaya yönelmek yerine biraz daha yere sağlam basıp çevre kontrolünü yapabilmeli.

Juzan, daha ilk maçı. Gayretli ve öğrenmeye açık birisine benziyor. Biraz zaman vermek lazım. Şu anki hali ile saç baş yoldurur.

Olumlu şeylere gelecek olursak; Daha önceki yıllarda yeni transferlerimiz bu kadar efektif olmazdı. Braxton, Shields, Bingham büyük umut verdi. Larkin'i de dahil edersek 4 tane kaliteli oyuncu ciddi fark yaratacaktır. Bunlara Bir de Clyburn ve Juzang'ı da dahil edebilirsek geçen yıla göre çok daha kaliteli ve geniş bir rotasyona sahip olacağımız görünüyor. Bu arada hiç hesaplara dahil edilmeyen bir İgnas var. Hazırlık maçlarında bu çocuğun da boş olmadığını gördüm. Keza Onuralp. Bu sene Onuralp'den de bir çıkış bekliyorum.

Toğarlamak gerekirse bu yıl için gerçekten iyimser ve heyecanlıyım. Bu kadroda beni tedirgin eden tek şey Clyburn. Gönül isterdi ki geçen yıl Jantunen'i alacağımıza Tyson Word'u alsaymışız.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #73 : 19 Eylül 2026, 11:40:40 »
ben takımı çok beğendim, sistem oturduğu zaman bu takım çok farklı yere gidecektir.
clyburn artık 3 oynayamam ben dedi. çünkü topsuz oyunda arkasını sürekli unutuyor ve yavaş kalıyor savunmada. ancak 4 oynar. tabii koç daha rekabeti düşük maçlarda 3 te yer verecektir. juzang e savunma için zaman lazım. ben silva dan korkuyordum bence çok bağırmadı savunmada. bingham da gelişiyor açık şekilde görülüyor. pas dağıtabiliyor.
key ve shields daha başından bağırıyorlar biz buradayız diye. forest baskıda zorlandı.
melli de pasiflik gördüm sanki biraz da yeniler yükün altına girsin der gibiydi.
ama genel olarak bu takım 100 sayının üzerine çok çıkar.
bu arada montero manyak derece de iyi bir oyuncu. maçın ikinci yarısında tamamen maçı kontrol etti.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #74 : 19 Eylül 2026, 14:42:22 »
Bugün, Beşiktaş maçının provasını yapacaktır hoca. İki takım için de hazırlık maçı tadında olacak.