Gönderen Konu: Fenerbahçe / Şampiyonlar Ligi  (Okunma sayısı 4396 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe / Şampiyonlar Ligi Ön Eleme (2026/27 Sezonu)
« Yanıtla #15 : 30 Temmuz 2026, 08:49:11 »
Bu kadromuz ne uzat ne kısalır.1-2 transferlerle başkanımız göz boymıştır.Bu yıl ilk 2 bile olmayabilir.
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2026, 08:51:03 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #16 : 30 Temmuz 2026, 08:49:56 »
Gençler daha Ağustos gimedi, biraz sakin. Kadro netleşsin, as elemanlar sürekli 11 olacak kıvama gelsin, sonratekrar konuşalım.
Abi sakin olalım da Graz'a elendikten sonra pek anlamı kalmaz kanımca.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #17 : 30 Temmuz 2026, 14:09:18 »
Abi sakin olalım da Graz'a elendikten sonra pek anlamı kalmaz kanımca.
Abi anlıyorum insanlarıın endişesini de iki maçta 4,5 xG yapıp 0,6 vermişiz ama üretkenlik sıkıntısı olmuş ki bu da zaten bu saatte normal. Graz maçlarında motivasyon daha da yüksek olacaktır.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18 : 31 Temmuz 2026, 19:23:52 »
Mevzunun sezon başı olmasının, rakibin fiziksel olarak daha hazır olmasının kötü futbolla alakası yok.

Santraforda Talisca, sağ kanatta İrfan, 8 numarada Fred ile 10 numarada Asensio ile istersen 1 sene hazırlık yap önde basamazsın, baskı yedin mi çıkamazsın. Bu adamlar ağır ve temposuz.

İçlerinde bir tane elit futbolcu var, Asensio. Takımı bu adamın üzerine kuracaksın. Greenwood'a da konfor alanı sağlamak gerekir. Kalan takım hamal olacak.

Önde o hamallığı Vedat yapar,sırtı dönük alır, göğüs göğüse çarpışır, alan açar. Arkada Kante, Guendouzi yapar. Solda Kerem ileri geri iyi çalışıyor ama çok top eziyor, güvenli pas kanalı değil. Ancak sahada Asensio vr Greenwood varken Kerem'in hamallığa ihtiyaç var.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #19 : 05 Ağustos 2026, 21:59:15 »
Oosterwolde’nin sakatlığı biraz ismail kartala yazar 2 kere sakatlandı aynı şekilde bu çocuk sol bek olmuyor oynamakta istemiyor verim de vermiyor umarım çok ciddi değildir belki satacaktık 15-20 milyona

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #20 : 05 Ağustos 2026, 23:01:36 »
Kante çok rahatlattı takımı sakinliği ayağının düzgünlüğü güven veriyor semedo hariç 11 başlayan herkes iyiydi

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #21 : 06 Ağustos 2026, 05:02:08 »
Kante çok rahatlattı takımı sakinliği ayağının düzgünlüğü güven veriyor semedo hariç 11 başlayan herkes iyiydi

hatta eli yukseltiyorum ... ilk kez Kerem i de begendim ... (geldiginden bu yana ilk kez olabilir bu)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #22 : 06 Ağustos 2026, 09:00:28 »
İlk yarı top göremediler. %80 topla oynama muazzam bir oran.  Greenwood - Asensio büyük kalite. İşte kaliteli adamlarla oynadığın oyun da level atlıyor böyle. Rashford yada Leao + Guirassy de gelirse şampiyonlar ligi top 16 seviyesinde bir takım olur. Yoksa yine deve hörgücü gibi bir yerlerimiz eksik başlarız sezona.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #23 : 06 Ağustos 2026, 09:17:49 »
Kerem'e karşı büyük bir ön yargı oluştu ve bu aslında çok saçma çünkü sahada iki yönlü mücadelenin en iyisi Kerem. Dünkü baskın oyunca büyük payı vardı. Leao'yla falan oynayamazsın o oyunu. Üstelik skora da düzenli katkısı olan bi oyuncu. El üstünde tutulması lazımken tam tersi muamele görüyor.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #24 : 06 Ağustos 2026, 09:26:29 »
Abi Kerem'in bir önceki turda koşacak gücü yoktu. Arkasındaki adam gelip bastı bomboş golü atamadı, akabinde yedik. Bu maçta iyi diye de göklere çıkarılmaz. Eti budu belli işte. Bu maçı ölçü alamayız. Gs maçı yada olası lyon, şampiyonlar ligi falan düşününce çok küfür yer yine.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #25 : 06 Ağustos 2026, 10:33:50 »
Kerem, çok koştu çok mücadele etti. Bu bizim adımıza büyük avantajdı. Kerem'in en büyük problemi çok top ezmesi. O kadar koçuyor-mücadele ediyor ama kritik yerlerde olmadık top kaybı ile bütün yaptığı iyi şeyleri heba ediyor. Bence düzeltmesi gereken en büyük sorunu bu.

Takımda henüz yeterli görmediklerim Archie Brown ve İrfan Can oldu. Özellikle Archie Brown. girdikten sonra takımın hücum anlamında el freni oldu.

Kante, Grenwood, Guendouzi, Škriniar güven veren isimlerdi.

Tabi bu değerlendirmeleri yaparken henüz sezon başlamadığını da unutmamak lazım. Şayet bir aksilik yaşamayıp bu turu da geçersek sonraki maçlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Bir paragraf da kaleci Mert'e. Bana göre şu anki görüntüsü ile geçen yılki Ederson'dan çok daha iyi. Tek düzeltmesi gereken yönü top çıkarırken kale etrafında bazen riskli paslar yapıyor. Tamam kendisi belki isabetli paslar veriyor ama pas verdiği oyuncu o topu kaptırırsa başına büyük iş açar.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #26 : 06 Ağustos 2026, 13:16:18 »
hatta eli yukseltiyorum ... ilk kez Kerem i de begendim ... (geldiginden bu yana ilk kez olabilir bu)
Kerem’den insanlar beklentisi çok fazla kerem 10-15 gol 8-10 asist yaptığı sürece yeterli benim için Kerem bu ne adam geçer ne defansa yardıma gelir sadece top kayıplarını biraz azaltmalı defansa yardıma geldiği zaman topla çıkarken tehlikeli top kayıpları yapıyor. Taraftar aşırı yükleniyor Kerem’e üstüne birde Leao falan ismi çıkınca hedef haline geliyor

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #27 : 07 Ağustos 2026, 04:22:07 »
Kerem’den insanlar beklentisi çok fazla kerem 10-15 gol 8-10 asist yaptığı sürece yeterli benim için Kerem bu ne adam geçer ne defansa yardıma gelir sadece top kayıplarını biraz azaltmalı defansa yardıma geldiği zaman topla çıkarken tehlikeli top kayıpları yapıyor. Taraftar aşırı yükleniyor Kerem’e üstüne birde Leao falan ismi çıkınca hedef haline geliyor

Samet Kerem icin kendi adima hic beklentim yok... Takim yildiz kayniyor, takim oyunu otursa, bir sekilde gerisi gelir. Benim bu mac ozelinde Kerem i cok begenmemin nedeni, cok calismasi. Ghendouzi-Kante nin yanina bir caliskan oyuncu daha olunca... Takim kendi kendine akiyor zaten... Mac karsi sahaya yikliyor... benim Keremden beklentim bununla sinirli su anda. 

Ha Topu ileride rahatlatan bir Forvetimiz de olsa gerisi zaten....
Orada da Vedat a guveniyorum. O da takima katilinca, ozellikle Turkiye de 3-4 takim disinda bizi zorlayabilecek takim goremiyorum.
Biz maci ileriye yikarsak bir sekilde acariz o kilidi. Burada o ekstra katkiyi verdiginde Kerem, gol atmis kadar degerli benim icin.
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2026, 04:23:34 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #28 : 11 Ağustos 2026, 22:25:43 »
Golü atsakta rahatlasak kaşınıyoruz biraz

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #29 : 11 Ağustos 2026, 23:19:29 »
Kerem çok gol kaçırdı bugün en büyük meziyeti skor yapmasıydı kötü başladı sezona atamadıkça baskı artacak üstünde