Gönderen Konu: Fenerbahçe / Şampiyonlar Ligi Ön Eleme (2026/27 Sezonu)  (Okunma sayısı 2059 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Fenerbahçe / Şampiyonlar Ligi Ön Eleme (2026/27 Sezonu)
« Yanıtla #45 : 19 Ağustos 2026, 20:30:43 »
Sosyal medya da dile getirilen bir mevzu ben de katılıyorum buna bizim ön taraf baskı yapmaktan çok uzak elde ki oyuncular hem yaşlı hem de ön alan konusunda yetersiz bu takımın lig ve cl kaldırması çok zor inşallah gideriz şampiyonlar ligine geliri çok büyük hava katar camiaya ama beklenti olmaması lazım. Asensio talisca vedat lukaku greenwood baskı için yetersiz ya yaşları var ya da baskı özelliği olmayan oyuncular bizim kadro planlaması çok kötü maalesef tüm yük kante ve geounduzi’ye biniyor

Mis gibi diri aç tempolu fuleli bitmek bilmeyen enerji ile oynayan 20 yaşında forvetimizi gönderip 35 li yaşlarında temposuz forvetlerle sezonu kapatalım. Akıl tutulması, iş bilmezlik ne derseniz deyin bunun adına. Çok pişman olacağız çok

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ben ne hikmetse turu geçeceğimizi hissediyorum. Tamâmen hissikablelvuku.

Bir de şunu diyeyim. Kerem'e destek olunması gerektiğini düşünen tayfadandım. Kimsenin bulmadığı kadar forma şansı buldu ama gördük ki Nene oynamalı bu saatten sonra. Kerem'den artık yedek olur.

Sol bekte de Levent Mercan'cıyım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
lyon kendi evinde çok etkili.Dayanamayız ilk 25 dakikada 2-0 bulurlar gerçekçi olalım.Avrupa ligi daha uygun ve iki ülke futbolu arasında uçurum var.Tamam Fransa ligi çok popüler değil ama öyle.
« Son Düzenleme: Bugün, 15:30:43 Gönderen: Tom Hanks »