"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun.Yürüye yürüye sayı atıyorlar 2 dribling pas bomboş 3lük.Kendimizi kaf dağının ardında görmemeliyiz bu maç ders olmalı artık şu takıma iyi bir kısa alın yoksa top8de zora girecek.Kafasında basketbolu bitirmiş 3 saniye kala kenardan çıkan topta gereksiz faul yapan sürekli büyük maçlarda oynar diyipte kandırıldığımız ama barça maçı dışında nerdeyse oynamayan kleiza avrupanın en yüksek ücretini aldığı için bu şubeye hakkımı helal etmiyorum.2 yabancı hakkımızı pivottan kullanıpta bu kadar yetersiz 2 uzuna takımı emanet eden şubeye hakkımı helal etmiyorum.Savunmacı ve yaratıcı kısa oyuncu eksiğimiz bu kadar barizken ısrarla bu takıma kısa almayan egolarının kurbanı olan şubeye hakkımı helal etmiyorum.Acie law petway begic(kısmen) yokken öne geçemeyen nerdeyse her büyük maça rezalet başlayan 95 sayı yiyen son dakikalarda şu yunanlara şov yaptıran takıma hakkımı helal etmiyorum.Son maçlarda inanılmaz tercih hataları yapan obradovice hakkımı helal etmiyorum.Büyük maçların tümünde yokları oynayan bogdanovice hakkımı helal etmiyorum.Ayrıca 4 maçlık cezayı 3e indiren fibanın allah belasını versin.Yazıklar olsun.Herkese iyi forumlar
Yazık oldu . Üçüncü çeyreğin sonlarına doğru fark 2 ye inmişken 4-5 hücumda inanılmaz şeyleri kaçırdık . Maç bize gelmek istemedi
Obradovic'de sorup duruyormuş hakkını helal etti mi diye iyice saçmalıyorsun kardeşim. Bence bugün gitti biraz kafanı dinle yorumunu yarın yaparsın..
Obradovic avrupa efsanesi avrupanın en büyük koçu bense sıradan basit bi taraftarım.Ama bu kulüp üzerinde benimde hakkım var ben 1 haftadır bu maçla yatıp kalkıyorum feneriumdan alışveriş yapıyorum gücüm doğrultusunda takımıma destek olmaya çalışıyorum.Hakkım olabilirde olmayabilirde ama en ufak bi hakkım varsada helal etmiyorum şu rezalete
Yani yazmıyım yazmıyım diyorum da Barcelona maçı dışında hangi büyük maçta kötü başlamışız biz?Top-16 ilk maçında son şampiyon bir takıma karşı deplasmanda oynuyorsun ki karşında sana karşı bilenmiş bir Spanoulis var. Biz ilk çeyrekte Olympiakos'a yenik düşmedik. Spanoulis'e yenik düştük.