Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 525506 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Kadro olarak eksik yanlarımız var. Bunun yanında formsuz oyuncularımız var. Üstüne bazı oyuncuların da -Kleiza gibi- takım içi rollerinde sıkıntı var ve bu şekilde onlardan yeterli katkıyı almak zor. Bütün bu eksik ve zafiyetlerimize rağmen bir defa öne geçseydik, kırılma anlarındaki bir kaç basit hatayı yapmasaydık kazanabilirdik.

Hele bu maçın hakkı kesinlikle 13 sayılık bir fark değildi. Biz öne geçseydik böyle coşamazlardı. İlk kırılma anı fark 2 sayıya inmişken yanlış saymadıysam üst üste 4 hücumdan boş dönmemizdi. 2. kırılma anı ise fark 5 sayıyken Vidmar'ın rakibe hediye ettiği ve fast-break yediğimiz pozisyondu. Kırılma anlarında bizde insiyatif alacak oyuncu yoktu. Onlarda ise Perperoğlu ve Spanoulis vardı. Zaten bu iki ismi çıkarırsan şu sahadaki geri kalan kadro Beko Basketbol Liginde final yapamaz. (Sakat ve cezalıları bir yana koyarak, bu maçta oynayanlardan bahsediyorum.)

Sonuç olarak, son 2 senenin şampiyonuna deplasmanda kaybetmek şaşılacak bir şey değil. Üstelik daha önümüzde oynanacak 13 maç var. Ama gerçekten bugün biraz daha dikkatli olsak kazanabilirdik. İlk devre hakemler inanılmaz çifte standartla düdük çaldı. %80 - % 20 gibi bir standart diyebilirim. 2. devre bu makas biraz daraldı ve 60 - 40 gibi olunca maçı kafa kafaya getirdik. Ama bu defa kritik anları, kırılma noktalarını iyi oynayamadık. Alınacak dersler var. Ama büsbütün karamsarlığa lüzum yok. Fakat çeyrek final sanıldığı kadar kolay da gelmeyecek. Maçlar ilerledikçe hata payı minimuma inecek. Bunun altından kalkabilirsek ne alâ...

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Ekstra galibiyet olabilirdi ortam musaiti ama degerlendiremedik F8 de Reali cekmemek icin bundan sonraki iki macida almaliyiz
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı larue

• Üye
  • Yer: İzmir
3.Çeyrekte maçın kırılma anlarında o kadar boş şutları kaçırdık ki onları atsak maç bambaşka bir hale gelebilirdi. Ayrıca Ömer,Melih ve Kenan'la f4 hayali şu anda biraz uzak duruyor.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Yahu şu ana kadar Euroleague'in en iyi takımlardan birine karşı, üstelik son 2 senenin şampiyonu olan takıma karşı oynadık, Spanoulis'in çok ekstra performansıyla maçı kazandılar, neredeyse şubeyi kapattıracak arkadaşlar var sakin olun yahu. Geçen sene neredeydik bu sene neredeyiz önce onu bir idrak edin.

Maç özelinde öne geçebileceğimiz anlarda üçlüklerimiz girmedi, en kritik anlarda saçma top kayıplarımız oldu, böyle bir maçta böyle bir rakip affetmedi. Ha bu arada hakemlerin iyi niyetli olduğuna da inanmıyorum, bize çaldıkları bir fauller vardı ki evlere şenlik.

Kendi adıma takımın bu maçtaki performansından memnun kaldım, en zorlu rakiplerimizden birine karşı maçın sonuna kadar oyunda kaldık, belki biraz daha sakin olabilseydik maçı kazanabilirdik.

Çevrimdışı Yabgu

• Üye
  • Yer: Ankara
Bu kadar acaip şut soktukları maçta sonuç ne kadar değişirdi bilmiyorum ama Vidmar'ın son çeyrek kaptırdığı topun sonunda gelen smaç kırılma anı gibiydi.

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Cok rezil bir oyun ortaya koyduk, acemice hatalar yaptik. Ne kadar üclük yedigimizi sayamadim bile.
Hele Savunma rezalet !! Hücumda da cok sacmaladik. Durmadan üclük deniyoruz. Iceri penetre eden
adam gibi oyuncu yok.
Bize acilen Pivot ve PG lazim. Kenan ile ve bizim uzunlar la olacak is degil.
Hele Kenan ile hic olmaz.
Cildiracagim resmen. Sakinlesmem lazim bir sekilde  >:( >:( >:(
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 23:26:44 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
@doğuş

1 değil 2 değil 3 değil 10 değil 20 değil 30 değil saymakla bitmeyecek ama ben yine nezaketi elden bırakmıyorum yaşının heyacanına veriyorum
ve sana LÜTFEN diyorum

olabildiğince kibar olmaya çalışıyoruz , kimseyi incitmek kırmak istemiyoruz
git kafanı boşalt onun için ne yapman gerekiyorsa yap sonra sakin kafa ile gel burada sabaha kadar eleştir
ama Allah rızası için maç sırasında böyle dostlarımızı bizleri kıracak tahrik edecek incitecek mesajlar atma , forumlarda bu taktik olmuyor.
git lütfen twitterda rahatla küfür et , sonra gel buraya eleştirilerini sırala yaz...

Son kez Lütfen !!!

« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 23:25:39 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
helal olsun takıma, ne beklediysem fazlasıyla karşılık verdiler.
konan direnç muazzamdı, maç sonuna kadar pes etmemek ve son bölüme kazanma şansıyla girmemiz en önemli noktaydı.
takımın kalitesi ve potansiyeli ortada ama en büyük handikabımızın dar rotasyon olduğu çok net görüldü sanırım...

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Son 2.5 dakikada tam 5 tane üçlük yemişiz . Bu sürede rakip 5/5 üçlük ile oynamış (4.14'den sonra hiç şut kaçırmamış Olimpiakos).

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Yahu geçen sezon Top16'da 2 galibiyetin var , son 2 sezonun Euroleague şampiyonu Olympiakos'a deplasmanda yenilmişsin. son 3 dk'ya maçta kafa kafaya girmişsin hala bittik tükendik yazan var.

Tamam , takımın eksikleri var ama karalar bağlamaya gerek yok.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Süper kupadaki gs maçı ama gsye karşı çevirdik maçı.Ligdeki gs maçı o maçı çeviremedik papaz her zaman pilav yemez.Ligdeki banvit maçı yine çeviremedik.Deplasmandaki barça maçını sende kabul ettin zaten.Ve şimdide bu maç

Ee nasıl bütün maçlar oluyor o zaman içeride dışarıda CSKA, içerideki Barca maçları noldu? Efes i filan saymıyorum zaten. Banvit maçında ilk çeyreği 7, ilk yarıyı da sadece 5 sayı geride kapattık buarada.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Ya kardeşim bir git kendi geçmişine bak. Ne rezalettinden bahsediyorsun sen ya? Bu skor mu rezalet? Son 2 yılın şampiyonuna inanilmaz bir kötü başlangıça rağmen son 1 dakika ya kadar başa baş oynadık biz. Sen o üçlükleri sokamadın onlar soktu onlar kazandı.

Biz sanki bakkaldan alışveriş yapıyoruz.
Bu kadroya bu yapılanmaya göre rezalet.Her sezon yeni bir başlangıçtır.Geçmişteki felaketleride biliyoruz.Hem maçtan önce fark atarız ezeriz +10 yaparız diyipte(ki bunlardan biride bendim) yenildikten sonra son 2 yılın şampiyonuna yenildik daha doğal olamaz demek çelişkidir.Neyse bugün foruma yazmamaya karar verdim çok üzgünüm hayal kırııklığına uğradım.Herkese iyi geceler iyi forumlar

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Kleiza toparlanacak, toparlanacak diye diye geçen seneki Batisteye dönüyor. Gidişat böyle gidiyor
Bende Kleiza'dan kıpırdanma bekliyorum ama bir türlü o patlamayı yapamadı, yüzümüzü kara çıkartmasa bari.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
helal olsun takıma, ne beklediysem fazlasıyla karşılık verdiler.
konan direnç muazzamdı, maç sonuna kadar pes etmemek ve son bölüme kazanma şansıyla girmemiz en önemli noktaydı.
takımın kalitesi ve potansiyeli ortada ama en büyük handikabımızın dar rotasyon olduğu çok net görüldü sanırım...
Abi allah şükür sen belki en çok transfer isteyen kişi olabilirsin, ama maçın objektif yorumu budur işte. Rezalet filan nedir ya?
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Valla Olympiakos deplasmanında fark atarız , yeneriz diyen kişilere saygı duyuyorum , müthiş bir özgüven :)