Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 525563 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı exex

• Üye
1-2 oynayabilen , şutu olan , dengeli drive eden bir KISA ; sert , ribaund alabilen ,sırtıdönük oyun oynayabilen ,pota altında bitirebilen bir PİVOT ŞARTOĞLUŞART. Yoksa ahlar vahlar arasında top 8 den ileri gidemeyiz ... Bu gruptan çıkmaya çıkarız .  3 yada 4 olarak.

Çevrimdışı larue

• Üye
  • Yer: İzmir
Bojan'a bu kadar sallanmasına da anlam veremiyorum. Adam 16 sayı 3 raibaunt 3 asist le oynamış ne yapacaktı tek başına 40 sayı mı atacaktı? Esas Bo,Kenan,Ömer,Melih ten oluşan kısa rotasyonu yerlerdeydi 4 oyuncu 54 dk. saha da kalıp sadece 10 sayı bulabildi. Kısa rotasyonun bu kadar verimsiz olduğu maçta tüm suçun Bojan'a atılması haksızlık. 

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
orda hatanın vidmar'da olmadığını herkesle tartışırım.
ömer'in hatası tamamen...
baskı altında vidmar gibi adama o noktada top verirsen top kaybı yapması sürpriz değil.
ömer panik oldu, çakallık yapıp bombayı vidmar'ın kucağına bıraktı, vidmar'ın elinde patladı...

Dünyanın her yerinde tepe noktasında perdeye çıkan uzuna eğer perde kullanılmamışsa top verilir ve o uzun topu garda verdikten sonra olası bir pick@roll için içeriye devrilir ya da perdeye devam eder. Eline top gelince bu kadar panikleyip aldığı yere iade için çabalamasına gerek yoktu.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Savunmamızda sorun var ona kimsenin birşey dediği yok ama savunma takım işidir ve en temel kuralı da bıre bırde geçilmemektir bizim bu kısımda sorunumuz var yani pg de alsak pıvotta alsak bire birde geçilirsen üst düzey savunma yapamazsın farzedelim ki herkesin istediği teodosiç geldi savunma bir anda tavan mı yapacak ayrıca bende gelmesini çok istıyorum ama teo gelırse hucumda daha rahat ederız bunun dışında savunmada bır level dahi atlayamayız veya atletik bir pivot aldık diyelim bir maçta 20 tane blok mu yapacak yada her pozisyon üçlük atana engel mi olacak biraz yapmayın Allah aşkına biraz insaflı yorumlar yapalım bu takımın ilk yılı daha ve gecen yıl dibi gören bir takımız şuan ki halimizden çok memnunum ben Pireden  kaç tane euroleague takımı maç alabilir ki biz kaybettık dıye karalar bağlayalım yeri geidiğinde Obrayı da eleştiririz tabiki ama bu şekilde değil çunku bizim tüm basketbol geçmişimizi terazinin bi yanına onunkini bi yanına koysak yine de Obra ağır gelir unutmayın bu adamda burda başarı yakalayamazsa bunu başaracak bir tane Allahın kulu yok o yüzden ne olursa olsun ona destek verelim yoksa çok ama çok pişman oluruz ama son pişmanlıkta fayda etmez

Bayağı uzun oldu ama içimi dökmek istedim hepinizin affına sığınıyorum...
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Bende takımın oyunundan memnunum. Tabi ki daha iyi oynayabiliriz o potansiyelimiz var ama yine de ortaya direnç koyduk , çabaladık , savaştık. Maçı ufak farklarla, hatalarla kaybettik. Özellikle ilk yarıdaki saçma kararlar veren hakemlere rağmen maçı kafa kafaya oynadık. Öne geçme fırsatı bulduğumuz zamanlardaki hatalarımız nedeniyle ve şans da yanımızda olmayınca öne geçemedik. Bu da Oly ve  taraftarlarının şovuna dönüştü son anlarda...Zor maçtı , kazanadabilirdik ama olmadı.  Rotasyonumuz dar özellikle kısalarda. Umarım bir kısa takviyesi gelir. Koça ve oyunculara güvenim tam yeter ki onlar savaşmaya devam etsinler.

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
'' rezalet '' kısmını kesinlikle samimi bulmuyorum , hadi 1 kere yazanlar olacaktır bizim almanyalı ibo gibi :)

ama her ufacık fırsatta '' rezalet '' denmesi canımı sıkıyor. adım gibi eminim sadece benim değil bir çok kişinin canını sıkıyor.

maçı izleyemedim o yüzden bana yorum yapmak düşmez.

:D Abi ama zaten 94 sayi yemisiz yani savunma icin rezalet denmesi normal. :D Bunun icin mac izlemeyede gerek yok, ok 2-3 zor pozisyonda üclük soktular ama yinede 94 sayi f4 hedefi olan bir takim icin cok fazla.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kleizaağır bir sakatlıktan çıktı,şu an form tutamaması normal ama savunmada biraz gayret göstermeli,Bojan konusunda fikrim sabit,daha Banvit,gs,Efes deplasmanlarında eli titreyen oyuncudan ne Oly deplasmanında ne TBL Play off serilerinde çok fazla birşey beklememek gerekir,Kleiza bu yüzden önemli.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Spanoulis 39 index rating ile kariyer maçını oynadı. Kritik anlardaki Perperoglou'nun da skor katkısı eklenince yenilgi kaçınılmaz oldu ama maçın kırılma anlarında yaptığımız hatalarla da bu maçı elimizden verdiğimizi düşünüyorum. Gerçekten kazanabilirdik ama kritik anlarda gelen basit hatalar sonucu kaçınılmaz kıldı. Ben bu maçtan çok umutlandım. Takımın eksiklere rağmen sahaya koyduğu karakter gerçekten görülmeye değer..
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Kisa rotasyonumuzun sıkintili oldugu bilinen bir seydi her mac goruyoruz ama transfer istedigimizde transfer manyagi damgasini yiyoruz nedense :)) Gencler iyidir guzeldir ama hadi diyelim Kenani belli seviyeye getirdik 2 sene sonra bizde duracak mi ? Esas olay bu, bu kadar gencler odakli gitmenin bu kadar para dokuldugu ortamda bana garip geliyor acikcasi
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Dünyanın her yerinde tepe noktasında perdeye çıkan uzuna eğer perde kullanılmamışsa top verilir ve o uzun topu garda verdikten sonra olası bir pick@roll için içeriye devrilir ya da perdeye devam eder. Eline top gelince bu kadar panikleyip aldığı yere iade için çabalamasına gerek yoktu.

baskı altında vidmar'ın eline o bölgede top vermek biraz bomba bırakmak gibi oluyor.
ömer orda baya bi afalladı, sağa sola silkindi falan, vidmar'ı da görünce top benden gitsin pası verdi.
elinde tutabilir ve daha doğru adamı arayabilirdi istese.
he vidmar için de normalde dediğiniz gibi kısa oyuncu ile hands-off yapmalarıdır ideal olan.
bojan baskıdan kurtulup vidmar'a yaklaşamayınca mecburen uzun pas denedi, rakip araya girdi.

top kaybındaki 3 oyuncu içinde en son suçlayacağım kişi vidmar olur o yüzden.
baskı altındaki bir uzundan zor pası doğru yapmasını beklemek çok rasyonel değil.
ömer ve bojan'ın pası kolaylaştırmaları lazımdı.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 23:48:44 Gönderen: iskoch »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
@ibo ;

daha doğru kelimeler bulunur ibrahim kardeşim , geçen seneki takım için rezalet denir ama bu seneki takıma haksızlık yapmamak lazım
biraz kredisi olsun yahu şu takımın ...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kleiza hiçbir zaman iyi bir savunmacı olmadı ki, ondan bu beklentiyi beklemek yanlış.
Yanlış anlamayın ben de zaten Kleiza'dan iyi savunma yapacak diye beklemiyorum ama rakibine de kolay geçilmemeli,ribaundlara katkı vermeli,mesela 2010 yılında Oly forması giyerken 6.5 ribaund ortalaması vardı.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Bir kaç oyuncu hakkında değerlendirme yapayım Bojan baya tutuk başladı maça,ilk yarıyı önde kapatabilirdik o iyi olsaydı . Bo'dan hep savunma hep hucum anlamında faydalanamadık. Kleiza'yı hucumda yine  fazla kullanamadık bu akşam savunmada da aksadı. Emir ,Zoric ve Vidmar ve Bjelica'nın performansları iyiydi.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Bojan'a bu kadar sallanmasına da anlam veremiyorum. Adam 16 sayı 3 raibaunt 3 asist le oynamış ne yapacaktı tek başına 40 sayı mı atacaktı? Esas Bo,Kenan,Ömer,Melih ten oluşan kısa rotasyonu yerlerdeydi 4 oyuncu 54 dk. saha da kalıp sadece 10 sayı bulabildi. Kısa rotasyonun bu kadar verimsiz olduğu maçta tüm suçun Bojan'a atılması haksızlık. 

İstatistik hiçbir şeydir. İstatistiklere göre yorum yaparsanız yanılırsınız. Bojan , Mantzaris gibi hem kendisinden tecrübesiz hem kendisinden zayıf bir oyuncuya karşı bile sindi.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 23:53:15 Gönderen: Kalathi kai faul »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
@ibo ;

daha doğru kelimeler bulunur ibrahim kardeşim , geçen seneki takım için rezalet denir ama bu seneki takıma haksızlık yapmamak lazım
biraz kredisi olsun yahu şu takımın ...

Cem kardeşim geçen seneki takım içinde rezalet dememek lazım. Kötü diyelim,yakışmadı diyelim, olmaz mı ?
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.