Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524446 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Emir'i tebrik ediyorum,yeri geldi kendisini çok ağır şekilde eleştirdim ama bugün Zoric'e pota altında verdiği kötü pas dışında pek hata yapmadı,son periyot eli titremeden çok kritik iki tane üç sayılık basket buldu,umarım hep böyle devam eder

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem kardeşim geçen seneki takım içinde rezalet dememek lazım. Kötü diyelim,yakışmadı diyelim, olmaz mı ?

haklısın kötü bir takımdı , takım kimyası bozuk oldu , sorunlar oldu vs vs vs
bu sene öyle değiliz , daha da iyi olacağız inşallah , tabiki eksiklerimiz var ama +larımız - lerimizden daha çok ...
yolumuz çok çok uzun .. hayırlısı olsun diyelim

Çevrimdışı larue

• Üye
  • Yer: İzmir
İstatistik hiçbir şeydir. İstatistiklere göre yorum yaparsanız yanılırsınız. Bojan , Mantzaris gibi hem kendisinden tecrübesiz hem kendisinden zayıf bir oyuncuya karşı bile sindi.

Bende bu konuda size katılmayacağım sonuçta Bojan'dan beklenen bu rakamlara yakın katkı vermesi. Kleiza,Bo,Ömer,Melih,Kenan'ın bu kadar döküldüğü bir maçta Bojan'ın verdiği katkı'yı bu kadar görmezden gelmek haksızlık.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
maçı ömerin sahada oldugu dakikalarda kaybettik demek yanlış olmaz.
malesef
Ver Lester'e, yaz deftere

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Bu arada koç , "Spanoulis ve Lakovic konuşmak bile istemediğim oyuncular" demiş.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
haklısın kötü bir takımdı , takım kimyası bozuk oldu , sorunlar oldu vs vs vs
bu sene öyle değiliz , daha da iyi olacağız inşallah , tabiki eksiklerimiz var ama +larımız - lerimizden daha çok ...
yolumuz çok çok uzun .. hayırlısı olsun diyelim

İnşallah daha da iyi olacağız.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
maçı ömerin sahada oldugu dakikalarda kaybettik demek yanlış olmaz.
malesef

ben ondan katkı bekliyordum aslında ama konuşanlar ve istatistiklere bakınca katkı verememiş sanırım
Melih yine kısa sürede hücumda katkı vermiş gibi duruyor .

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Abi allah şükür sen belki en çok transfer isteyen kişi olabilirsin, ama maçın objektif yorumu budur işte. Rezalet filan nedir ya?

takımın kalitesi ve potansiyelinden en ufak şüphem yok.
daha önce karakteri olduğunu da defalarca gösterdi zaten oyuncular, bugün tekrar gösterdiler.
ama kısa rotasyonumuz 3 kişilik, oyuncuları dinlendirme imkanı bulamıyoruz haliyle.
kenan, melih ve ömer'in sahada bulunduğu her saniye aleyhimize işliyor çünkü.

nereye kadar gideceğimizi takviye yapıp yapmayacağımız belirleyecek.
25 dakika civarı süre alacak kapasitede biri lazım ki, diğer 3 oyuncunun sürelerini 27-28 dakikaya indirme imkanımız olsun.
110 dakika civarı 4 oyuncuya verip, melih ile 10 dakika idare edebiliriz.
ama bu şekilde zor...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Geçen yıl takım rezaletti yahu. Kendimizi kandırmaya gerek yok. İçeride Barcelona'yla 50 - 19 gibi devre skoru olursa bu rezalet değil, rezaletin daniskası olur. Kötü takım kalitesiz takımdır. Rezalet takım potansiyelinin hakkını vermeyen, ezilince yüzü kızarmayan ve yatmaya, pişkinliğe devam eden takımdır. Geçen yıl yatıyorlardı, utanmıyorlardı. Bu sene bunlardan hangisini söyleyebiliriz. En fazla gücümüz yetmedi, kötü oynadık diyebiliriz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Geçen yıl takım rezaletti yahu. Kendimizi kandırmaya gerek yok. İçeride Barcelona'yla 50 - 19 gibi devre skoru olursa bu rezalet değil, rezaletin daniskası olur. Kötü takım kalitesiz takımdır. Rezalet takım potansiyelinin hakkını vermeyen, ezilince yüzü kızarmayan ve yatmaya, pişkinliğe devam eden takımdır. Geçen yıl yatıyorlardı, utanmıyorlardı. Bu sene bunlardan hangisini söyleyebiliriz. En fazla gücümüz yetmedi, kötü oynadık diyebiliriz.
abi geçen seneyi unuttuk yahu :)
ne olmuştu cidden ben hatırlamıyorum ??

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
Takımı tebrik ediyorum,çok iyi mücadele ettik.Hakan abinin de dediği gibi artık karakterli bir takımız.Rakip kim olursa olsun önemi yok.Fark hangi seviyede olursa olsun bir şekilde maçın içinde kalabiliyoruz.Bu çok memnuniyet verici.Geçen sezondan bu yana önemli bir gelişme.Bunda da en önemli nokta bazı oyuncuların sorumluluk almış olması ve takımı sahiplenmesi.Bu oyuncuların başında da emir geliyor.

#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
ben ondan katkı bekliyordum aslında ama konuşanlar ve istatistiklere bakınca katkı verememiş sanırım
Melih yine kısa sürede hücumda katkı vermiş gibi duruyor .

cok kötüydü.
En basitinden az evvel tartısılan vidmarın pozisyonundan bence en büyük hata ömerdeydi.
Sıkıstırmada topu vidmara verdi de insan gidip bir alır veya almaya calısır. O da bojana atarken pas arası yaptılar.

Bu yenilginin en kötü tarafı 13 sayılık fark.
haketmedik bence :)

bir anda patladılar. Mac sonu oynama işinde bu pireliler 1 numara

« Son Düzenleme: 04 Ocak 2014, 00:09:55 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Küçük bir istatistik: Emir, Euroleague MVP sıralamasında ilk sıraya yükseldi.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Bende bu konuda size katılmayacağım sonuçta Bojan'dan beklenen bu rakamlara yakın katkı vermesi. Kleiza,Bo,Ömer,Melih,Kenan'ın bu kadar döküldüğü bir maçta Bojan'ın verdiği katkı'yı bu kadar görmezden gelmek haksızlık.

Bu maç özelinde Bojan çok kötü değildi, vasattı ve idare edecek bir performans gösterdi. Skorunu dağıtarak takımın oyun içinde kalmasına katkı verdi.
Tabi ki kendisinden maç kazandırmasını bekliyoruz ama bugün vasattı, daha kötü performansları da oldu.

Daha acil olarak Kleiza'ya çare bulmamız lazım, çare derken rolünü netleştirmemiz. Kleiza isteksiz söylemlerine kesinlikle katılmıyorum, rolü net değil ve hem kendisi, hem o oyunda iken takım bocalıyor.
Belki NBA deki gibi sıcak skor kaynağı olarak kullanabiliriz ama bu da böyle kariyerli ve pahalı bir oyuncu için bir nahoş bir durum olabilir.
Belki Bojan'dan biraz Kleiza'ya rol verilebilir. Kimse Kleiza kadar potaya gitmenin yolunu bilmiyor (Spa ve Rudy dahil)

Emir'in yüksek skor ürettiği maçları kazanamama geleneğimiz devam ediyor, bir ara kazanırız da bu eşiği geçer miyiz diye düşünmedim değil.

Ömer'den sanırım artık bu seviyerlerde katkı beklememek gerek.

Kenan potansiyelli ama ham, Melih iyi niyetli ama sınırlı, Ömer artık buraların oyuncusu değil, kısa transferi elzem.

Uzunlarımız toplamda yetersiz olabilir ama Barca dışında hiç bir takım bu konuda yeterli değil (yeterli ise de şimdi aklıma gelmedi). Uzunları özellikle savunmada kötü gösteren kısaların savunma zaaflarıdır.
İlkan'ın formda dönüp katkı vermesi önemli.

Hala Olympiakos'dan daha iyi bir takım olduğumuzu ve eşit şartlarda mücadelede avantajlı olduğumuzu düşünüyorum
Fenerbahçe

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Panathinaikos B.C - Olympiakos (67-59) Greek Cup Semifinal 23/12/2013 (Highlights)

Şu özeti izleyerek biraz acımı dindirdim. Tavsiye ederim.