Bende bu konuda size katılmayacağım sonuçta Bojan'dan beklenen bu rakamlara yakın katkı vermesi. Kleiza,Bo,Ömer,Melih,Kenan'ın bu kadar döküldüğü bir maçta Bojan'ın verdiği katkı'yı bu kadar görmezden gelmek haksızlık.
Bu maç özelinde Bojan çok kötü değildi, vasattı ve idare edecek bir performans gösterdi. Skorunu dağıtarak takımın oyun içinde kalmasına katkı verdi.
Tabi ki kendisinden maç kazandırmasını bekliyoruz ama bugün vasattı, daha kötü performansları da oldu.
Daha acil olarak Kleiza'ya çare bulmamız lazım, çare derken rolünü netleştirmemiz. Kleiza isteksiz söylemlerine kesinlikle katılmıyorum, rolü net değil ve hem kendisi, hem o oyunda iken takım bocalıyor.
Belki NBA deki gibi sıcak skor kaynağı olarak kullanabiliriz ama bu da böyle kariyerli ve pahalı bir oyuncu için bir nahoş bir durum olabilir.
Belki Bojan'dan biraz Kleiza'ya rol verilebilir. Kimse Kleiza kadar potaya gitmenin yolunu bilmiyor (Spa ve Rudy dahil)
Emir'in yüksek skor ürettiği maçları kazanamama geleneğimiz devam ediyor, bir ara kazanırız da bu eşiği geçer miyiz diye düşünmedim değil.
Ömer'den sanırım artık bu seviyerlerde katkı beklememek gerek.
Kenan potansiyelli ama ham, Melih iyi niyetli ama sınırlı, Ömer artık buraların oyuncusu değil, kısa transferi elzem.
Uzunlarımız toplamda yetersiz olabilir ama Barca dışında hiç bir takım bu konuda yeterli değil (yeterli ise de şimdi aklıma gelmedi). Uzunları özellikle savunmada kötü gösteren kısaların savunma zaaflarıdır.
İlkan'ın formda dönüp katkı vermesi önemli.
Hala Olympiakos'dan daha iyi bir takım olduğumuzu ve eşit şartlarda mücadelede avantajlı olduğumuzu düşünüyorum