Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524436 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Benim bir önerim var.Kalan maçlarda Bojan oynamasın ne de olsa yine çember dövecek,yine saçma sapan hatalar yapacak

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
yenildigimiz maclar birbirinin kopyalari

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Son 4.24'e girerken 75-74 öndeydik . Bundan sonra 15-0'lık seri geldi.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Emir, Bojan, Zoric bu mağlubiyet sizin eseriniz.
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Yazık oldu..4 dakıkada 15-0 seri veren takım zaten çeyrek final falan yapamaz..Geçmiş olsun
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
2.lik ve 3.lük rafa kaldırılır bu mağlubiyetle 4. lüğüde bu ikili averajla riske attık. Emirle Bojana da haftaya Arena da tepki

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Koç da malesef çuvallıyor son 2 maçtır.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Saha avantajı nasıl bir şeymiş; onu da gördük. Sanki biz 40 dakika marşlar, şarkılar söylenmesini istiyoruz. İlgisi yok. Maçı yaşamak, takımla bir bütün olmak nasılmış; bugün Malaga seyircisi gösterdi. Bizde olsa doğum günü kutlamaları vs gibi seramonilerle baskı kuracak seyircinin de sesi kısılırdı. "Otur yerine, rahatsız oluyoruz, bağırmayın kulağımın dibinde" fırçaları da cabası.

Hakan abi , bizim karaktersiz arkadaşlara arena müstehak. Hatta fazla bile diyebilirim.

Çevrimdışı vuralex10

• Üye
Artık iyice zorlaştı buradan çıkmak, Bogdanovic özellikle acaip formsuz. Kleiza ve Melih iyiyken o ve Bjelica iyi olsaydı, Zoric şu hataları yapmasaydı...
"I'm not here to get the second place."

- Zeljko Obradovic

istanbul1986

• Ziyaretçi
Amaya Valdemoro yorumcuydu ispanyol kanalında .

İspanya'da kadınlar basketbolunun 2000’lerdeki en büyük yıldızlarından Amaya Valdemoro

Kariyerinin son yıllarında, kısa bir süre Tarsus Belediyesi'nde de forma Valdemoro, İspanya'nın 2003, 2005, 2007 ve 2009'da Eurobasket üçüncülüğüne giden ve Elisa Aguilar, Ana Montanana ve Laila Palau'yla birlikte 'Bronz Jenerasyon' diye anılan grubun temel taşlarından biriydi. Veteran yıldız, sonunda finale kalabildikleri Eurobasket 2013'te, altın madalyaya ulaşan kadroda yer almıştı.
Dorna Godella, Pool Getafe ve Ros Casares Valencia formalarıyla 9 kez lig şampiyonluğu yakalayan Valdemoro, 93'te Dorna Godella'yla Avrupa şampiyonluğu da kazanmış ancak Rivas Ecopolis formasıyla çıktığı 2012 finaline dek CSKA Samara, Ros Casares ve Pool Getafe gibi takımlarla beş defa daha Euroleague finaline kadar gelmesine rağmen ikincilikle yetinmişti.

1976 yılında Alcobendas'da doğan Valdemoro, profesyonel kariyerine 1992'de başlamış ve Salamanca Üniversitesi takımından Dorna Godella'ya transfer olmuştu. 1997'de Houston Comets tarafından WNBA Draftı'nda seçilen kısa forvet, Kuzey Amerika'daki kariyerini 2000'e sürdürdü.

« Son Düzenleme: 17 Ocak 2014, 22:02:39 Gönderen: istanbul1986 »

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Hala 2.lik 3.lük 4.lük falan görüyorum :) Grubun Efes dahil en zayıf takımına da kaybettik. Şu oyunla Efes'i yeneceğimizin bile garantisi yok. Bir mucize olmazsa Efes deplasmanı hariç deplasmanda maç falan kazanamaz bu takım. Malaga gibi skor özürlü bir takıma 90 sayı attıran takımdan ben korkarım.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2014, 21:52:10 Gönderen: Kalathi kai faul »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Son olarak şu cümleyi kurup oturumu kapatıyorum, gerekirse silinebilir:

O yargıtayların, o Hakim cübbesi giymiş sahtekarların tam da bu akşam açıklamalarının "zamanlaması manidar".

İyi geceler dost Fenerbahçe Spor Klubü sevdalıları.  :)

Niye silinsin yahu? Biz Fenerbahçeliyiz. Burada toplanma nedenimiz de sadece Fenerbahçe.

Bu ülkede Fenerbahçe söz konusu olunca her şey "manidar." Hatta gerçek anlamda sadece Fenerbahçe için olanlar "manidar."

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Zoric artık çekilmez bir hal aldı transfer yapacaktık neden top 16 ilk maçından sonra karar verdik anlayamıyorum

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
arkadaşlarımız daha iyi bilirler ama bu yıl sanki f8 olmayacak gibi veya 4. falan olacağız ve f8 den eleneceğiz gibi geliyor bana :( . bakalım oyuncularımız kalan 11 haftadan kaç galibiyet çıkarabilecekler.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Bojan artık gidebilir ben hiç sorun yapmam ,hucum olarak daha iyisini bulamayız belki ama savunma yapanını,savaşanını buluruz .. Yeter geçen hafta son hucum dedik olabilir dedik,aynı şekilde devam ediyor..
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....