Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 523248 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Koç maç sonu ne demiş  ? Yok mu bir haber ?

Çevrimdışı dr_tylerr

• Üye
  • Yer: Ankara
  • Kaptan orta kapı
Koç maç sonu ne demiş  ? Yok mu bir haber ?
savunmada ve hucumda yeterince agresif değildik ozellikle maçın son anlarında yaptıgımız hatalardan ders cıkarmaya çalışacagız plaza'yı malagayı iyi oyunlarından dolayı tebrik ederim demiş

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Anladım ben seni. Tutup kolundan Stephen Curry'i getireceksin. Hatta avatarına bundan dolayı onu seçtin. :)

Kardeşi varmış abi, belki kan çekiyordur :D
Ver Lester'e, yaz deftere

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
savunmada ve hucumda yeterince agresif değildik ozellikle maçın son anlarında yaptıgımız hatalardan ders cıkarmaya çalışacagız plaza'yı malagayı iyi oyunlarından dolayı tebrik ederim demiş

Haftaya yapacağı basın toplantısını da ben yazayım bari.
"Savunmada ve hucumda yeterince agresif değildik özellikle maçın son anlarında yaptığımız hatalardan ders çıkarmaya çalışacağız Pedoulakis'i ve Panathinaikos'u iyi oyunlarından dolayı tebrik ederim."

edit : Obradovic'e güvenim sonsuz. bu girdiyi karakter konusunda sıkıntıları olan oyuncularımıza güvenerek girdim.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2014, 23:12:42 Gönderen: Kalathi kai faul »

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Valla son 2-3 sezondur bunları duymaya alıştık o yüzden pek şaşırtıcı gelmiyor ama Obradovic diyincede insan ümitleniyor işte :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
Geçen sezon hatırlarsınız grubumuzda Maccabi ilk 4 maçından sadece 1 tanesini kazanmıştı,tek galibiyeti 3.hafta Nokia Arena'da bize karşı aldıkları galibiyet fakat sonunda TOP8'e kaldılar,ense karartmaya gerek yok.Beni üzen 3 maçı da Zoric-Bojan(Yeni Erdal Koşan) ve Emir'in saçma sapan hataları yüzünden kaybetmek.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2014, 23:14:57 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #1701 : 17 Ocak 2014, 23:14:48 »
Su david jelinek ne underrated bir oyuncu abi.
Cok faydalı adam.

Yabancı kontenjanına düzenleme şart :)

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Obradovic:

We expected a tough game. There has been a lot of aggressiveness, but we lost the last quarter and that has been the key factor. We did not attacked well and our defense was not adequate. Those things were very important for the final result. Congratulations to Unicaja for the victory. We have to learn from our mistakes, which have been many.”

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Maccabi'nin grubu nasıldı bilmiyorum ama bu grup bu baslangıcı kaldırmayabilir.
Benim de içimde az da olsa bir umut var ama :)

Bu arada savunmada yaptıgımız switchlerden tiksinen bir ben miyim ya ?
Daha işe yaradığına şahit olmadım, verdigimiz hücum ribaundlarının cogu da uzuna kısa kalmamızdan kaynaklı gibi geliyor bana.

hani barcelona, olympiacos gibi takımların kısaları riske edemezsin anlarım da Malaga oyuncularını da riske etmek lazım gerekirse.
Basta adamları havaya sokuyoruz sonra 1 sn bos kalmasınlar bütün sutlar giriyor.

NBA izleyenler bilir, kısalarımızın savunma Golden statedeki klay thompson gibi, atlayıp zıplıyorlar elinden geleni(ne kadar geliyorsa artık) yapıyorlar  ama adamları bir şekilde skora gidiyor :)
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2014, 23:24:04 Gönderen: Bukefalos »

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
zoric: komedi valla

“It is a shame losing this game. Both teams fought throughout the match, they both wanted the victory. We had a good start, scoring and being accurate in attack and on defense. The match was even until the end, when they stepped ahead and took over the scoreboard.”

• Üye
Maccabi'nin grubu nasıldı bilmiyorum ama bu grrup bu baslangıcı kaldırmayabilir.
Benim de içimde az da olsa bir umut var ama :)

Bu arada savunmada yaptıgımız switchlerden tiksinen bir ben miyim ya ?
Daha işe yaradığına şahit olmadım, verdigimiz hücum ribaundlarının cogu da uzuna kısa kalmamızdan kaynaklı gibi geliyor bana.

hani barcelona, olympicos gibi takımların kısaları riske edemezsin anlarım da Malaga oyuncularını da riske etmek lazım gerekirse.
Basta adamları havaya sokuyoruz sonra 1 sn bos kalmasınlar bütün sutlar giriyor.

NBA izleyenler bilir, kısalarımızın savunma Golden statedeki klay thompson gibi, atleyıp zıplıyorlar elinden geleni(ne kadar geliyorsa artık) yapıyorlar gibi adamları bir şekilde skora gidiyor :)
Geçen sene bizim yer aldığımız TOP16 grubu:)))

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Geçen sene bizim yer aldığımız TOP16 grubu:)))

ahaha o derece silmişim geçen seneyi :)
gerçi yazının icinde bizim mac demişsin de ben bu gece dagıldım atlamısım orayı
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2014, 23:23:34 Gönderen: Bukefalos »

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
Form durumumuz tam ters zamanda düştü. 16'ya iyi başlayıp ortalarda gerileseydik sona doğru 1-2 maç daha alarak ilk üçe girebilirdik.

• Üye
ahaha o derece silmişim geçen seneyi :)
gerçi yazının icinde bizim mac demişsin de ben bu gece dagıldım atlamısım orayı
Hepimiz dağıldık:)) Yargıtay kararı ve bu maç,Maçı kaybettiğimize mi yanayım,3 tane oyuncunun saçma sapan hataları ile kaybettiğimize mi yanayım şaşırdım gitti :)))

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #1709 : 17 Ocak 2014, 23:36:22 »
pana efes'i 78-64 yendi. Bugün panathinaikos yettiği kadar oynadı ve istediğini aldı. Haftaya çok çok önemli bir maç bizi bekliyor artık şeytanın bacağını kırma vakti geldi de geçiyor...