Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524435 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Öncelikle bu forumda ki herkesten özür dilerim.Bu takım 9-5 ile çıkar demiştim.Bir an BOGDANOVİC gibi korkak ve looser oyuncuya sahip olduğumuzu unutmuşum.
Ek olarak BJELİCA ve KLEİZA kendisini parçalarken BOJAN utanmış mıdır halinden

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
Kleiza Bjelica yeni geldi ve kendilerini yırtıyor. Emir bojan azıcık sahiplenin şu takımı

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Su macın son anlarında ki Bojan ısrarı (heleki Kleiza bu kadar sıcakken) tamamiyle rezalettir. 2 hafta önceki maçıda buna benzer hatalarla yanlış rotasyonla kaybetmiştik.. Macın son anlarında Bjelica ya top gelmiyor, Mccalebb drive etmiyor, Emir ikili oynamıyor, Kleiza ya pozisyon hazırlanmıyor, bütün topları haftalardır rezalet bir oyun oynayan Bojanın birebirine harcıyoruz ki karşısında da Euroleague in en iyi savunmacılarından biri var. Yani akıl alır tercihler değil bunlar, hele ki Obradovic gibi bir koçun böyle hataları yapmasına hiç aklım ermiyor. Maçın sonunu Bojan la getirdik de Bojan ile bitirecez. He oldu

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Hayır cidden soruyorum...

Langford ve Hackett gibi 2 tane adama OBRADOVİÇ BU TARZ ADAMLARI SEVMEZ diyen arkadaş burada mıdır?

Hackett ve Langford helede Langford açık ara Bojana havada 100 basar...Döner bir daha basar! O kadar açık ve net...

Adamın hiçbir teke tekini durduramadık...

Hikaye olarak kaldık bu senede...Bol bol anlatırız nasıl Yenmişiz CSKA yı 2 kere diye..CSKA da F4 DE FİNAL oynar!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Asla yanılmam..

Bojan için 2 sene önce KEŞKE bu adam NBA A gitsede kurtulsak demiştim...Aynen aynısı yine...

Bu Gazla ligde Efes maçıda gider!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
bu takim deplasmanda Efes i de yenemez..

Çevrimdışı fbulker27

• Üye
  • Yer: Ankara/Gaziantep
Offf ki ne offf halimize ne olacak bilemiyorum ama sonumuz pek hayırlı değil gibi
KFY              Sonuna Kadar Fenerbahçe

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hakemler bizi yaktı. Ard arda iki düdükle son periyottan önce Boktanovic midir, nedir, adını anarken içimi hafakanlar basan, açık ara Avrupa'nın en OVERRATED oyuncusunun faullerini beşletip onu kenara yollasalardı kazanma şansımız her şeye rağmen olabilirdi.

Bir kısa bu kadar mı bire birde yüzü dönük adam eksiltme konusunda kötü ve yetersiz olur. Skordan başka işi olmayan bir adam nasıl bu kadar penetre kusurları yapar? Veeee... Bu kadar mı sorumsuz olur?
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2014, 23:38:46 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Geçen sene yuhalanan SATO'NUN günahı neydi?Savaşmak mı?

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
Geçen yıl da lider çıkmıştık.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Bojan için sene başında iyi ki Nba'e gitmedi derken , şimdi bizi düşürdüğü hale bak.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Bojan ve Melih'in elinde neden patlıyor bu toplar ANLAMIYORUM ANLAMIYORUM ANLAMIYORUM :(
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bojan için sene başında iyi ki Nba'e gitmedi derken , şimdi bizi düşürdüğü hale bak.

Onu diyenlerden değildim. Ama NBA'de 10 dakika ortalama bulursa bir daha regular sezonda NBA maçı izlemeyeceğimi deklare etmiştim.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bojan ve Melih'in elinde neden patlıyor bu toplar ANLAMIYORUM ANLAMIYORUM ANLAMIYORUM :(

Melihi bilemem de Bojan bence kendi patlatıyor...Salak salak işler yapıyor...Egosu bom olmuş onun...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Valla maçı kaybettiğimize mi yanayım, Vidmar'ın sakatlandığına mı yanayım bilemiyorum... Bizim için çok önemli bir gösterge maçıydı ama oyuncularımızın isteği ve özellikle savunma agresifliği yetersiz kaldı bence. Vidmar'ın sakatlanması bence maçı kaybetmemizin en büyük sebeplerinden biri, o çıkınca ciddi anlamda savunma yapamaz olduk, milan da iyi işledi içerden dışardan.

Ayrıca zorlandığımız anlarda eli titremeden şut atabilecek oyuncumuzun sadece Kleiza olduğunu da görmüş olduk.. Bunun yanında maçın en kritik anlarında son 10 saniyeye kadar bekleyip sonra yaradana sığınıp bire bir birşeyler yapmaya çalışıp eline yüzüne bulaştırmanın mantığını bilen varsa anlatsın, resmen kanser oldum.