Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524444 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Melihi bilemem de Bojan bence kendi patlatıyor...Salak salak işler yapıyor...Egosu bom olmuş onun...
Böyle iş mi olur abi ya rakibin uzunlarının alayı faul probleminde,bizimkiler yok yere patlıyor :( Buna rağmen döneceğiz Bojan batırıyor herşeyi ve Jerrels takımını kurtarıyor :(
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Sinirlenmemek için polyana  rolüne bürünüyorum :@:@ ya arkadaşlar abartmayın en azından 30-40 fark yemiyoruz artık bu da bir ilerleme .....   

Çevrimdışı Sekiz

• Üye
öncelikle selam olsun herkese

illaki bu gruptan çıkılır ama diğer takımların aksine kendimizi ispat etmek için ilk grupta enerjimizi tükettik gibi geliyor eurolige ilk defa katılmış bir takımın yapacağı amatörlük bu

2. gruplarda da pilimiz mi bitti, fişi mi çektik ne olduysa oldu ama hala umudum var

asla anlamayacağım şey (koçun elbet vardır bir bildiği) önceki maçta melihe hiç süre vermeyip savunma için onun yerine ömeri kullanıp bu maçta ömere az süre verip melihe 32 dakika vermek bunu bojanın faul problemiyle açıklamak bana yetmez  ???

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Hakemler bizi yaktı. Ard arda iki düdükle son periyottan önce Boktanovic midir, nedir, adını anarken içimi hafakanlar basan, açık ara Avrupa'nın en OVERRATED oyuncusunun faullerini beşletip onu kenara yollasalardı kazanma şansımız her şeye rağmen olabilirdi.

Bir kısa bu kadar mı bire birde yüzü dönük adam eksiltme konusunda kötü ve yetersiz olur. Skordan başka işi olmayan bir adam nasıl bu kadar penetre kusurları yapar? Veeee... Bu kadar mı sorumsuz olur?

Öyle deme abi Boktanovic kendini geliştirmiş eskiden ikili sıkıştırma gelince topu kaybediyodu şimdi bir tek Jerrels baskı yapınca hemen sinip topu kaybediyo.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Böyle iş mi olur abi ya rakibin uzunlarının alayı faul probleminde,bizimkiler yok yere patlıyor :( Buna rağmen döneceğiz Bojan batırıyor herşeyi ve Jerrels takımını kurtarıyor :(

Çok bilen Taraftarımız var..Hiçbirşeye toz kondurmayan taraftarımız var...Skandal kararlar alan şubemiz var..

Ve işin özü benim ve herkesin kabul edeceği gibi Dünyanın belkide en iyi 2-3 koçundan birisi hata yapıyor abisi...

HATA YAPIYOR!!!

Bojana TEPE PİCK N ROLLÜ oynatıyor..Olmuyor gene..Olmuyor gene...

Yemişim sadece Bojan özeline inmeye gerek yok...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bojan NBA'deki çaylak duvarı gibi 'lider duvarı'na çarptı. Koç onun takıma liderlik etmesini istiyor, o da bunu hazmetmeye çalışıyor. Toparlanması için destek verilmesi lazım ama bunu istemek bile suç kabul edilebilir gibi duruyor. Tamam eleştirilsin ama şu hakaretleri en azından sene sonuna bıraksak daha iyi olmaz mı? Önce bir bekleyelim bu hikayenin sonu nasıl bitecek diye, sonra ederiz hakaretleri.

Önümüzdeki 3 maç fikstür icabı kazanabileceğimiz maçlar. En azından deplasmandaki Barcelona maçına kadar firesiz gidip 4-4 yapmalı, sonrasında ise kanın son damlasına kadar mücadele koymalıyız.

Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Yazık valla bize yazık günlerce maç anını heyecanla bekliyoruz sırf bunları izlemek için nelerden feragat ediyoruz ama karşılığında aldığımız şey kocaman bir KAZIK!!!!!!
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
Şu oyunu gördükten sonra Efes maçına bile şüpheyle bakıyorum

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bojan NBA'deki çaylak duvarı gibi 'lider duvarı'na çarptı. Koç onun takıma liderlik etmesini istiyor, o da bunu hazmetmeye çalışıyor. Toparlanması için destek verilmesi lazım ama bunu istemek bile suç kabul edilebilir gibi duruyor. Tamam eleştirilsin ama şu hakaretleri en azından sene sonuna bıraksak daha iyi olmaz mı? Önce bir bekleyelim bu hikayenin sonu nasıl bitecek diye, sonra ederiz hakaretleri.

Önümüzdeki 3 maç fikstür icabı kazanabileceğimiz maçlar. En azından deplasmandaki Barcelona maçına kadar firesiz gidip 4-4 yapmalı, sonrasında ise kanın son damlasına kadar mücadele koymalıyız.

+en az 2 oyuncu...1 guard yada 2 numara...birde uzun...kimse kusura bakmasın..Kenan la Melihle falan olmaz..Hatta Vidmarla...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
Mümkünse Barcelona maçına kadar Ömer Onan en az 20 dakika ortalamayla oynasın.Hücumda biraz tıkanırız ama en azından savunmada bu kadar kolay geçilmeyiz.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara

Bojan TOP16 boyunca desteği hak edecek ne yaptı hocam

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
Ha, bu arada, koç birşeyde ısrar ediyorsa "vardır bir bildiği" deme lüksüne sahip olduğuma inanıyorum. Neticede kendisi Spahija, Tanjevic filan değil, Obradovic. Bojan'ın asist sayısındaki artış kaydadeğer. Sadece oyunc tarzını değiştirme bocalaması yaşıyor. Bunda ısrar ediyorsa olacağına inanıyordur herhalde koç. O inanıyorsa bir çırpıda "olmaz!" demek de bana makul gelmiyor.

Şöyle düşünüyorum kendi adıma; koç Kleiza'dan neyi, nerede alacağını biliyor, Bojan'ın ise oyununu 'upgrade' etmeye çalışıyor. Başarırsa zaten çok şey değişebilir. Ama mesele o bunun olacağını düşünüyor.

Böyle durumlar bana hep Rijkaard'ın Barcelona'sını hatırlatıyor. Bacelona her daim iyi top oynayan bir takım olmuştur ama hiçbir zaman şu son 10 yıldaki dominasyona sahip olamamıştır. Rijkaard başa geldiğinde de oyun anlayışını bir tık ileri taşımak adına yaptığı hamleler yerine oturmamışken ligde 17. sıraya kadar iniyorlar. Ama dönüşünde ligi 3. bitiriyorlar. Sonrası malum. Messi daha piyasada yoktu bu arada o ilk dönemlerde ve ilk CL şampiyonluğunda. Lafın kısası, mesele en sonunda nerede olacağımızda bitiyor. Ben kendi adıma sabırla bekleyeceğim. Obradovic'in takımını beklemeyeceksem hangisini bekleyeceğim zaten?

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock

Sonuna kadar katılıyorum..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
Bojan TOP16 boyunca desteği hak edecek ne yaptı hocam
Yaptığına göre mi vereceğiz desteği yoksa üzerindeki formaya göre mi? Bojan takımın önemli bir parçası ve ilk turda taşıyıcısıydı. Salona gidenler ne yapsın, ıslıklasın mı? Aslında olur, çok oyuncu kazandık bu sayede, Saracoğlu'nda...

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
la bizim neyimize Final Four..
Masa tenisine gecelim biz orada belki orada yari final görürüz