Ha, bu arada, koç birşeyde ısrar ediyorsa "vardır bir bildiği" deme lüksüne sahip olduğuma inanıyorum. Neticede kendisi Spahija, Tanjevic filan değil, Obradovic. Bojan'ın asist sayısındaki artış kaydadeğer. Sadece oyunc tarzını değiştirme bocalaması yaşıyor. Bunda ısrar ediyorsa olacağına inanıyordur herhalde koç. O inanıyorsa bir çırpıda "olmaz!" demek de bana makul gelmiyor.
Şöyle düşünüyorum kendi adıma; koç Kleiza'dan neyi, nerede alacağını biliyor, Bojan'ın ise oyununu 'upgrade' etmeye çalışıyor. Başarırsa zaten çok şey değişebilir. Ama mesele o bunun olacağını düşünüyor.
Böyle durumlar bana hep Rijkaard'ın Barcelona'sını hatırlatıyor. Bacelona her daim iyi top oynayan bir takım olmuştur ama hiçbir zaman şu son 10 yıldaki dominasyona sahip olamamıştır. Rijkaard başa geldiğinde de oyun anlayışını bir tık ileri taşımak adına yaptığı hamleler yerine oturmamışken ligde 17. sıraya kadar iniyorlar. Ama dönüşünde ligi 3. bitiriyorlar. Sonrası malum. Messi daha piyasada yoktu bu arada o ilk dönemlerde ve ilk CL şampiyonluğunda. Lafın kısası, mesele en sonunda nerede olacağımızda bitiyor. Ben kendi adıma sabırla bekleyeceğim. Obradovic'in takımını beklemeyeceksem hangisini bekleyeceğim zaten?