Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524446 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Çok ağır tecavüz ettik :)
Ömer izzet'e verdiği daha doğrusu vermeye çalıştıgı pas nedir yahu. Böyle bir fundamental yok .
Şöyle yaya yaya bi maç izledik darısı efes maçına inşallah

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bojan ve Zoric'in performansları sevindiriciydi, Emir de iyi oynadı ama bana göre maçın adamı Bjelica.

Çok kolay sayı bulduğumuz bir maç oldu, bu nedenle zorluk hiç çekmedik savunmada da çok ahım şahım bir savunma yaptığımızı düşünmüyorum, yine de farklı kazanmak güzel oldu. Ah bir de Metecan Ayberk'e asist yapmayı deneseydi 100 sayıyı bulacaktık :)

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Kolay kazandık.
Şuan bize nazaran daha takım gibi duran Efes maçınıda alırsak, işte o zaman top8 için daha inançlı konuşmaya başlayabiliriz.

bize nazaran daha takim gibi demissiniz ama biz bu takimi iki yarida da yendik. el de yabanci siniri yok onun icin yazdiysaniz ben o yabancilarla dahi olsa bizden daha takim olduklarina inanmiyorum.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bojan kleiza'ya pas vermiyor
Böyle birşey yok yanlış
Abi sevilmiyor ise kadro dışı biraksinlar madem öyle. 3ncü çeyrek kaç kere bomboş pas bekledi ama vermediler üzülüyorum

Abi mümkünse Bojan kimseye pas vermeye çalışmasın zaten, beceremiyor. Yinede bu maç 5 asist yapmış :D Bence bugün biraz bencil davrandı bazı pozisyonlarda pas vereceği yerlerde potaya gitmeyi denedi, 0/3 üçlük ile istikrarı bozmadı :)

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Bojan mevzu maç içerisinde benim de dikkatimi çekti ama iyi düşünmek istiyorum . Bilerek pas atmama gibi bir durum olmamalı ve de olmamıştır zaten.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bu arada ribaundlarda 42-29 ezici üstünlüğümüz var, 5 numarasız oynadık maçın çoğunu ama çok konsantreydik bir ara 3 oyuncumuz birden ribaund almaya çalışınca top kaybettik. Takım disiplinimiz iyiydi bu maç, e tabi işlerin iyi gitmesinin de etkisi var.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
buradaki arkadaslarmizda venel bir olu topragi durumu vardi. bittik yok olduk lig hayal vs. ama durum hic de bu sekilde olmadigi ortaya cikiyor. onumzdeki efes ve 2 devrenin ilk maci oly macini iceride alinca dengeler bizim lehimize degiscek o zaman. hem o macta bir tane de kisa transferi olma ihtimali yuksek. insAllah efesi kazanirsak onumuz daha da acilacak insAllah
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Açıkçası ben genel anlamda takımda Kleiza'ya karşı bir tutum olduğunu düşünüyorum. Ancak Bojan'ın bugün yaptığı pas atmama mevzusunu buna bağlamıyorum. Uzun zamandır kötü olduğu için eline fırsat geçmişken şu maçta patlamak istedi annesi gelse görmezdi.

Hem o kadar belliydi ki pas atmama mevzusu koç bu şekilde bir art niyet olduğunu düşünse maç içerisinde Bojan'ın biletini keserdi.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Malaga,Pana'yı yenince grupta ilginç bir durum ortaya çıktı. Barça bundan sonra liderliği vermez dersek, Laboral dışında bütün takımların 2,3 ve 4 şansı var. 

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Malaga ve Efes'in bu gruptan çıkma şansı yok. Malaga bu gruptan çıkarsa şapkamı yerim.

Maçın en iyileri Bo ve Bjelica'ydı. Bir aksilik olmazsa Efes'i de geçeriz.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Yarın Barca nın kaybetmemesi çok önemli.. Oli de pek iyi durumda sayılmaz, pao maçlarıda duruyor. 2.lik için bile şansımız var..

Efes te Kerem de sakatlanmış galiba.. Haftaya onları geçersek 28 Şubattaki Oli maçı ile 3.lük için ciddi atılım yaparız.
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2014, 23:51:47 Gönderen: burak karacay »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı.Zoric sakatlıktan iyi döndü.Metecan bu sezon euroleague'de ilk kez bu kadar uzun süre aldı(13 dakika,Barcelona ve Kiev maçlarında 11 dakika almıştı) İzzet 11 dakika süre aldı.Laboral'ın eksikleri olabilir ama bizimde eksiklerimiz var.Bojan diğer maçlara oranla iyi oynadı ama şu 3 sayılık atışlarda isabet bulamaması sıkıntı.Kleiza pas verilmemesi olayı benim'de sinirimi bozuyor

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Obradovic'in bir ara Mirsad Türkcan'a atar yapması maçın ilginç anlarından biriydi :)

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
Ben tek olduğumu düşünüyordum Bojan-Emir-Kleiza meselesinde. Eğer buradaki insanların büyük çoğunluğu aynı şeyi gördüyse ya da aynı çıkarımı yaptıysa olay gayet açık. Takımın başında Obradovic olmasa daha farklı ve ağır şeyler yazmak gayet mümkün olurdu fakat tek güvencem o. Kuyu kazmaya çalışanın kuyusunu Obradovic kazar, bunu en iyi bu arkadaşların bilmesi lazım. Bilmiyorlarsa da sene sonunda öğrenirler artık.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Bojanın yerlerde olan özgüvenini böylesi rahat maçta aşmasını düşünerek kleiza mevzusunda kötü düşünmek istemiyorum ama bariz şeyler var. Her topu bojana kullandırma hastalığımız umarım bu maça özgü güven tazelemek adınadır.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem