Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524443 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Link falan var mıdır acaba :)
Ver Lester'e, yaz deftere

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Benim kızdığım bojan emir veya diğer arkadaşlar ile ilgili olarak musait durumda kleiza'ya top inmiyor deli oluyorum.
Tamam her top inmesjn eyvallah ama bojan da blok yiyeceği belli iken rakibi üzerine çekmiş iken kleiza tepede bomboş iken o topu vermeli oraya.
Şutunu arıyormus. Izmitte gelsin ben vericem ona aradığı şeyi 8)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
bu maç rahat geçtiği için önemsiz gelebilir ancak ve ancak

BU SALONDA DOĞUMGÜNÜ KUTLANMASI FENERBAHÇEYE İHANETTİR VE KATIKSIZ BİR GERİZEKALILILIKTIR

BASKETBOL SALONUNDA DOĞUMGÜNÜNÜ AÇIKTAN KUTLATAN ADAM DA KOMPLEKSLİDİR.

nereden çıkıyor böyle anormal işler?
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı exex

• Üye
Benim kızdığım bojan emir veya diğer arkadaşlar ile ilgili olarak musait durumda kleiza'ya top inmiyor deli oluyorum.
Tamam her top inmesjn eyvallah ama bojan da blok yiyeceği belli iken rakibi üzerine çekmiş iken kleiza tepede bomboş iken o topu vermeli oraya.
Şutunu arıyormus. Izmitte gelsin ben vericem ona aradığı şeyi 8)
VER abi bencede , kendine gelsin

Çevrimdışı exex

• Üye
Bu arada, bahsettigin pozisyonu teknik heyetten bir arkadasa sorduk.  Bojan'in gormedigini iddia etti. 

forumda göz doktoru var mı ? sorsak , o mesafeden görmüyor bide 3 lüklerdede problem var  , DurumU göz ile ilgili ciddi bir sıkıntıdan ibaret olabilir .

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Ozenti isler iste…  Biz kalabalik onunde, kaza bela ismimiz soylenince, girecek delik ararken, bazi insanlardaki bu ozguven beni hep sasirtmistir. 

Abicim molada rakip takımın benchine küfredersin tükürürsün koç anlatırken kağıt uçak atarsın, hangi lisanı biliyorsan o lisanda küfredersin

bizim salonda happy birthday
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
forumda göz doktoru var mı ? sorsak , o mesafeden görmüyor bide 3 lüklerdede problem var  , DurumU göz ile ilgili ciddi bir sıkıntıdan ibaret olabilir .

Abi gayet olabilecek bir durum. Zaman zaman oyuncuların böyle göz kapaması oluyor. Çok odaklanıyorlar değil takım arkadaşı annesi gelse farketmez duruma geliyorlar.

Jordan bile ilk kazandığı şampiyonluğun serisinin bir maçı sonrası bunu itiraf etmişti.

Ben ona bağlıyorum. Yoksa bu kadar alanen yapılamaz.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı exex

• Üye
Abi gayet olabilecek bir durum. Zaman zaman oyuncuların böyle göz kapaması oluyor. Çok odaklanıyorlar değil takım arkadaşı annesi gelse farketmez duruma geliyorlar.

Jordan bile ilk kazandığı şampiyonluğun serisinin bir maçı sonrası bunu itiraf etmişti.

Umarım , inanmak istiyorum bu duruma ...

Jordan örnegi biraz afaki oldu ama  :o  ;D 
cümleten iyi geceler
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2014, 01:26:25 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
bize nazaran daha takim gibi demissiniz ama biz bu takimi iki yarida da yendik. el de yabanci siniri yok onun icin yazdiysaniz ben o yabancilarla dahi olsa bizden daha takim olduklarina inanmiyorum.

Efes savunma konusunda çok iyi durumda.
Önceki dağınıklıklarının aksine, sınırlı ama Gordon ve Planinic'in kontrolünde(Oktay hoca bu ikiliyi mümkün mertebe bir arada oynatmıyordu ama Angelou bir arda oynatıp ikisinden de verim alabiliyor) neler yapabileceklerinin farkında bir takım var karşımızda.
Angelou takımından alabileceği en yüksek randımanı alabiliyor.
Ayrıca koçları rakibinin en büyük zaafı neyse onun üzerine sürekli gidilmesini istiyor.
Ligde oynadığımız son maçta onlarda bizim gibi pivotsuz oynadılar.
Bu maçta M.Bjelica,Savanovic, Kerem ve Semih(sakatlığı düzelmiş) ile Zoric, Bjelica ve Kleiza'yı çok zorlayacaklar(mobil beşle oynadığımızda tam tersi durum bizim içinde geçerli olacaktır).
Planinic-Bo ve Gordon-Melih eşleşmesini mümkün olduğunca kullanacaklar.
Eskiye nazaran birinci öncelikleri olmasa da Efes ikili oyun geleneği olan bir takım ve bizim ikili oyun savunmamızın ne kadar kötü olduğuda malum.
O yüzden bu maçtan çekiniyorum ve şuana kadar ki en önemli maçımız olarak görüyorum.
Kazanırsak(ki kazanmalıyız) top8 yolunda önümüz açılır.
...

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
Abicim molada rakip takımın benchine küfredersin tükürürsün koç anlatırken kağıt uçak atarsın, hangi lisanı biliyorsan o lisanda küfredersin

bizim salonda happy birthday

Abi işte aranan ruh bu ya. Olympiakos maçında aynı tribünde yer almamız lazım seninle.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Abi işte aranan ruh bu ya. Olympiakos maçında aynı tribünde yer almamız lazım seninle.

inşallah Erdenay kardeşim, o da olur

Bu tip pislikleri yapmadıktan sonra tribünlerin sahaya yakın olmasının ne esprisi vaR?
A.Y.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya

Jordan'ın kazandığı ilk şampiyonluk serisinde (1991'de Magic Johnson'lı Lakers'a karşı) en ibretlik maç serinin 2. maçıdır. İlk maçta Jordan o kadar aşırı odaklanmıştı ki, kimseyi görmüyordu. Hayatının ilk finaliydi. Magic Johnson ise kariyerinin 12. sezonunda 9. kez final oynuyordu. Her zaman olduğu gibi takımını virtüöz gibi yönetti ve yanlış aklımda kalmadıysa deplasmanda Bulls'u yendiler. O maç sonrası Phil Jackson sürekli Jordan'a "arkadaşlarını görmeden kazanamayız" vurgusunu işlemiş. Serinin 2. maçının ilk devresi bittiğinde Bulls'un bütün ilk beş oyuncuları çift hanelere ulaşmış; sadece bir oyuncu 2 sayıda kalmış ve sanırım 1 ya da 2 şut kullanmıştı koca devrede: Michael Jordan. Tabii maçın ilk üç periyodu böyle oynayan Jordan son periyot sazı eline alıp maçı da 30 civarı sayı atarak tamamladı ve kariyerinin ilk final galibiyeini aldılar. Yani arkadaşlarını gördükten sonra kazandılar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bizim salonda maç ambiansı -0-...Sanırsın Düğün var..

İyiki maç 14 şubatta değildi..O zaman Kutsi falan çalarlardı..İlan-ı Aşk ediyorum falan..Aşk meşk olayları..

Saçma sapan...

« Son Düzenleme: 14 Şubat 2014, 02:36:34 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bojan ciddi olarak kalinlasti bu çok belli oluyor
Kol ve omuz kasları gelişti , , şut ritminin bozulmasında ciddi etken olabilir ayrıca boynu filan da kalın olmuş sağa sola dönemiyor bu yüzden kleiza'yi görmemiş olabilir :) 8)

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Bojan mevzu maç içerisinde benim de dikkatimi çekti ama iyi düşünmek istiyorum . Bilerek pas atmama gibi bir durum olmamalı ve de olmamıştır zaten.

Arkadaşlar Bojan'a herşeyi deyin, liderlik yapamıyor, skor üretemiyor, maç kazandıramıyor vs vs, ama bilerek pas vermiyor demeyin.
Bojan hayatımda gördüğüm ego/skor gücü oranı en düşük oyunculardandır ve başka oyuncular sayı attığında gösterdiği sevinç reaksiyonlarına dikkat edin. Bilerek pas vermeme olayı Emir için geçerli bir durumdur.
Bunların haricinde yine de Kleiza'ya bilerek pas vermemişse, yani böyle bir durum gerçekten olmuşsa, yüksek ihtimal sorun ya Kleiza'dadır, ya da Emir Bojan'ı zehirlemiştir  :)
Fenerbahçe