Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519469 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Bu maçın hatta sezonun genel değerlendirmesi Avrupada TBL 'i nden katmadığıma gelirsek ciddi anlamda angarya konumuna gelmeye başladı EL 'in bu sistemi ve maçları iyice perşembe-cumaya çekmesiyle Play Offlara kadar ciddi anlamda angarya.. Avrupaya gelecek olursa bu takıma bu şubeye 3-4 yıldır, kaybettiği kimliğini geri getirdi Obradovic.. karakter koyma, 1 yumrukta yıkılmadan karşılığını verebilmek.. bunlar Çok önemli kavramlardı..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #241 : 06 Aralık 2013, 23:15:37 »
Saha avantajına sahip olduğumuz her eşleşmenin favorisiyiz. Yeter ki sakatlık vs olmasın.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #242 : 06 Aralık 2013, 23:30:34 »
Saha avantajına sahip olduğumuz her eşleşmenin favorisiyiz. Yeter ki sakatlık vs olmasın.
CSKA ve Barca deplasmanlarındaki ortaya konan yüreği gördükten sonra ben artık deplasmanlardan çekinmiyorum. Tabiki de ev sahibi avantajı çok önemli ama o kadarda hayati olarak görmüyorum bu 2 deplasmanda gördüklerimden sonra..

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Herkese merhaba ,

İnşallah bu forumda böyle galibiyetleri daha çok konuşuruz , üzerinde keyifli sohbetleri daha çok yaparız..

Ben bu maç için Semih Özsoy Bey'e teşekkür etmek istiyorum. Messina'ya İstanbul'da ev tutsa çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik :)
1 sene geç oldu ama daha güzel oldu. :)

cemagrak

• Ziyaretçi
Herkese merhaba ,

İnşallah bu forumda böyle galibiyetleri daha çok konuşuruz , üzerinde keyifli sohbetleri daha çok yaparız..

Ben bu maç için Semih Özsoy Bey'e teşekkür etmek istiyorum. Messina'ya İstanbul'da ev tutsa çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik :)
1 sene geç oldu ama daha güzel oldu. :)
Sende hoşgeldin kardeşim. 

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
« Yanıtla #245 : 06 Aralık 2013, 23:56:18 »
Şu an için Top16 grubumuz;

Fenerbahçe
Olympiakos
Efes
Kuban
CSKA
Malaga
Zalgiris
Panathinaikos

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #246 : 07 Aralık 2013, 00:02:47 »
Şu an için Top16 grubumuz;

Fenerbahçe
Olympiakos
Efes
Kuban
CSKA
Malaga
Zalgiris
Panathinaikos
Bu grupta Efes şamar oğlanı olur :) tek yapmamız gereken asla 4. bitirmemek Real'e toslamamak için..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #247 : 07 Aralık 2013, 00:05:15 »
8. maçlar sonrası grubumuz takımlarının sıralaması... Galibiyet ve mağlubiyet sayıları...

1) Fenerbahce / 7 - 1

2) FC Barcelona / 6 - 2   

3) CSKA Moskova / 5 - 3   

4) JSF Nanterre / 3 - 5

5) Partizan / 2 - 6   

6) Budivelnik Kiev / 1 - 7

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #248 : 07 Aralık 2013, 00:09:50 »
Önümüzdeki hafta Partizanı yendiğimizde Nanterre 'de kiev deplasmanından galibiyet çıkarırsa bizim maça tamamiyle formalite icabı çıkarlar buda bizim 1. lik şansımızı arttırır. çünkü bu barcelona CSKA'yı bence deplasmanda da yenecek gibi geliyor ..

Çevrimdışı Uncle Drew

• Üye
« Yanıtla #249 : 07 Aralık 2013, 00:12:25 »
Herkese merhabalar.
Forum işinde yeni oldugum için kullanmakta biraz sıkıntı çekiyorum aslında yazgıdım doğru yere mi gidiyor bunu bile bilmiyorum ama şu an da hissettiklerimi yazmak istiyorum.
Cska maçından sonra iyice düşündüm.Hani hep bir klışe vardır ya ben onlardan savaşmalarını istiyorum kaybetsekte olur.Acaba bu kendi kendine bir bahane aramak mı yoksa gerçek bir düşünce mi?Savaşarak maç kaybettiğimizde bile belli bir kısım eleştri alıyor takım.Savaşmak demişken Zelijko Obradovic'e getiricem lafı...
Geçen sene o savaşmayan birbirlerine inanmayan takımdan bu noktalara gelebilmek insanın tüylerini diken diken ediyor.Oyuncularımız bugun terinin son damlasına kadar savaştı desek abartmış olmayız.Hani o çok eleştirilen bo,emir - ki Emir'i en çok eleştirenlerden biriyimdir- saymadıgım bir çok oyuncu beni imrendiriyor.Zelijko beni imrendiriyor verilen mücadelenin ortaya konun ruhla gelen başarının tadı çok başka tarifi çok güç oluyor

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #250 : 07 Aralık 2013, 00:18:58 »
Herkese merhabalar.
Forum işinde yeni oldugum için kullanmakta biraz sıkıntı çekiyorum aslında yazgıdım doğru yere mi gidiyor bunu bile bilmiyorum ama şu an da hissettiklerimi yazmak istiyorum.
Cska maçından sonra iyice düşündüm.Hani hep bir klışe vardır ya ben onlardan savaşmalarını istiyorum kaybetsekte olur.Acaba bu kendi kendine bir bahane aramak mı yoksa gerçek bir düşünce mi?Savaşarak maç kaybettiğimizde bile belli bir kısım eleştri alıyor takım.Savaşmak demişken Zelijko Obradovic'e getiricem lafı...
Geçen sene o savaşmayan birbirlerine inanmayan takımdan bu noktalara gelebilmek insanın tüylerini diken diken ediyor.Oyuncularımız bugun terinin son damlasına kadar savaştı desek abartmış olmayız.Hani o çok eleştirilen bo,emir - ki Emir'i en çok eleştirenlerden biriyimdir- saymadıgım bir çok oyuncu beni imrendiriyor.Zelijko beni imrendiriyor verilen mücadelenin ortaya konun ruhla gelen başarının tadı çok başka tarifi çok güç oluyor
Hoşgeldin mertcan
.sen güzel hissiyatlarını yaz yanlış yere de gidiyorsa hallederiz.  Allah çözülkmeyecek dert vermesin  8)
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 00:21:11 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #251 : 07 Aralık 2013, 00:20:34 »
Herkese merhabalar.
At -sahip ve kişneme olayı kardeşim :) Doğru yönlendirme ,Duyulan saygı yanında hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığının mesajları şuanda bu duruma getirdi takımı..

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
demistim alacagiz bu maci  ;D

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Maçın Özeti
« Yanıtla #253 : 07 Aralık 2013, 02:25:06 »
Maçın özeti;

Highlights: CSKA Moscow-Fenerbahce Ulker Istanbul
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

cemagrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Ülker Antrenörü Zeljko Obradovic maçtan sonraki basın toplantısında herşeyin yeni başladığını ve TOP 16'da herşey olabileceğini söyledi.Obradovic şöyle konuştu:"Maç beklediğimiz gibi çok zor geçti. CSKA'nın düzeyli bir takım olduğunu biliyorduk ve saygı gösterdik. Maç konuşmasında oyuncularıma farklı kazandığımız ilk maçı unutmalarını söyledim. Henüz turnuvanın başında sayılırız. Önümüzde TOP 16 var ve orada herşey olabilir. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Gerçekten ortaya büyük karakter koydular. Ancak oynadığımız kara dakikaları da unutmuş değilim."