Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519446 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
Herkese selam. Grup liderliği adına çok önemli galibiyet, ama daha önemlisi 3. çeyrekteki CSKA serisine takımın gösterdiği reaksiyon.
Kaza bela olmazsa bu takımın yolu uzun ve açık.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hüseyin şaşıracaksın ama dün Cappie'nin hiç çizgiye gitmemiş olmasını eleştirdim. Bizde torpil yok. :D

Bak, aynen şunu yazdım:

Pondexter: 30 dakikada 3/7 ikilik, 1/3 üçlük atmış ama Cappie gibi bir oyuncunun hiç çizgiye gitmemesinin kabul edilir yanı yok. Onun penetre etmekten uzak ve sadece şuta dayalı oynaması asla istenilecek bir şey değil. 11 sayı, 4 ribaunt, 3 asist, 2 top çalma, 4 top kaybı.
.........
......
Sadece 3 oyuncumuzun serbest atış çizgisine gitmesi çok büyük sıkıntı. Ki onlardan birisi de Matovic'in kullandığı tek serbest atış. Takım halinde 9/9 serbest atış isabetimiz var ki, bu takımın daha çok çizgiye gitmesi lazım. Ama zaten Birsel en formda zamanlarında bile iyi bir penetreci olmadı; Biba dersen topa vurup çembere yürüdüğünde "eyvah ne zaman kalabalığın arasına dalıp saçma bir top kaybı yapacak" korkusuyla yüreğim ağzıma geliyor. Cappie'de anlaşılan hiç saldırmamış çembere.

İzlemediğim bir maçta boxscore'den görebildiklerim...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Herkese selam. Grup liderliği adına çok önemli galibiyet, ama daha önemlisi 3. çeyrekteki CSKA serisine takımın gösterdiği reaksiyon.
Kaza bela olmazsa bu takımın yolu uzun ve açık.

Aleykümselam Buğra. :)

cemagrak

• Ziyaretçi
Hakan abi bojan şımarmasın diye ufak ufak yeriyor onu :)
Totem o totem  8)

Hoşgeldin Buğra kırmadın geldin Sağol
Gelen bizi yanliz birakmayan tüm dostlara Teşekkürler
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2013, 20:31:33 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
bugun yenecegımız ıcıme dogmustu :)
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Hüseyin şaşıracaksın ama dün Cappie'nin hiç çizgiye gitmemiş olmasını eleştirdim. Bizde torpil yok. :D

Bak, aynen şunu yazdım:

Pondexter: 30 dakikada 3/7 ikilik, 1/3 üçlük atmış ama Cappie gibi bir oyuncunun hiç çizgiye gitmemesinin kabul edilir yanı yok. Onun penetre etmekten uzak ve sadece şuta dayalı oynaması asla istenilecek bir şey değil. 11 sayı, 4 ribaunt, 3 asist, 2 top çalma, 4 top kaybı.

.........
......
Sadece 3 oyuncumuzun serbest atış çizgisine gitmesi çok büyük sıkıntı. Ki onlardan birisi de Matovic'in kullandığı tek serbest atış. Takım halinde 9/9 serbest atış isabetimiz var ki, bu takımın daha çok çizgiye gitmesi lazım. Ama zaten Birsel en formda zamanlarında bile iyi bir penetreci olmadı; Biba dersen topa vurup çembere yürüdüğünde "eyvah ne zaman kalabalığın arasına dalıp saçma bir top kaybı yapacak" korkusuyla yüreğim ağzıma geliyor. Cappie'de anlaşılan hiç saldırmamış çembere.

İzlemediğim bir maçta boxscore'den görebildiklerim...

Abi Cappie'ye geçtiğin torpili kimse kimseye geçmemiştir, burda bile eleştirin sevgi dolu :)
Fenerbahçe

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
CSKA'yı 26 sayının rövanşında deplasmanda yenmişsin hala combo guard lazım diyenler var. CSKA'yı içerde dışarda yenebiliyorsak bence bir takviyeye ihtiyaç yok. Formda bir Fenerbahçe her şeyi yapabilir. Takviye olursa ne ala ama olmazsa da şart değil. Tebrikler efendim.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2013, 20:43:19 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
CSKA'yı 26 sayının rövanşında deplasmanda yenmişsin hala combo guard lazım diyenler var. CSKA'yı içerde dışarda yenebiliyorsak bence bir takviyeye ihtiyaç yok. Formda bir Fenerbahçe her şeyi yapabilir. Takviye olursa ne ala ama olmazsa da şart değil. Tebrikler efendim.

Melih ne zaman girse farkı kapattı Cska, hatta 3. ceyrek farkı açtı.
Yerine adam lazım. Kaldı ki emir bo bojanın üstünde ilk tur maçlarında feci bir yük bindi. Sakatlığı formsuzluğu herşeyi olabilir ilerleyen dönemde.

Hocanın şansa bırakacağını sanmıyorum. Hamle gerekiyor. Bence yapılacak da zaten
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2013, 20:47:11 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı cmbhdr

• Üye
  • Yer: Sivas
    • cembahadiracar
Galibiyetin sinyalini 3.periyotta verdiğimizi düşünüyorum.Maçı koparmalarına izin vermedik.Bojan konusundaki eleştrilere katılıyorum,fakat o bu sene iyi,skorer vs terimlerinin peşinde değil winner olmanın peşinde.Kleiza ile hucumu iyi paylaşmaları bugün Kleizanında parlamasında etkendi.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe!

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
OBRADOVİÇ'İN ASKERLERİYİZ!!! Bombaladık MOSKOVAYI!!!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı pikenrol

• Üye

Combo-guard da olur, 2-3 de olur ama kısa takviyesi şart.
4 kişilik kısa rotasyonuyla Top 16 oynanmaz...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
@tecessus;

Kardeşim, Cappie'nin bugüne kadar kazandırdıklarını Bojan'da kazandırsın, ona da torpil kapımız açık.

Bojan geldi geleli play-off'ta ikinci turu unuttuk, şampiyonluğu finali bırak. Adam bize Tracy McGrady sendromu yaşatıyor. :D

cemagrak

• Ziyaretçi
Samsung note 2 den fbtv nasıl izlerim hadi bilenler.bi yardim :)

Çevrimdışı tecessus

• Üye
@tecessus;

Kardeşim, Cappie'nin bugüne kadar kazandırdıklarını Bojan'da kazandırsın, ona da torpil kapımız açık.

Bojan geldi geleli play-off'ta ikinci turu unuttuk, şampiyonluğu finali bırak. Adam bize Tracy McGrady sendromu yaşatıyor. :D

bu sene şampiyonluk gelecek inanıyorum :)
Fenerbahçe

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bojan'dan bunu bekliyorum:

Cappie Pondexterın Sayısı ve Sessizlik Galatasaray 70-71 Fenerbahçe

En yakın örnek diye bunu verdim. Yoksa bir önceki sene, 2012 finalinde seriyi tek başına aldı ve Taurasi'nin kafasına kafasına vurdu desek abartı olmaz herhalde.

Şu da 2013 finalinden, unutanlara:

5th May 2013 SuperStar Performance by Cappie Pondexter with 27 Points TKBL Win or Go Home Game