Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 522194 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
abilerim ablalarım bana bi yol gösterin bn maçın skoruna bile baksam skor negatife dönüyo kurşun döktürsem geçermi daha 1 maç izleyemedim doğru düzgün :(
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Burakcnar

• Ziyaretçi
Burada ne güzel hayal kuruyoruz tribünlerle ilgili ama haftaya yine doğum günü kutlaması ve anadolu gfb adlı saçma grubu izleyeceğimize adım gibi eminim :(

Burakcnar

• Ziyaretçi
Umarım haftaya şu salonda birşeyler değişir, ne bilim bi ara havalı korna vs . vardı o tür bişey salona getirilebilir. Taraftarların aynı renk giymesi saglanabilir . Gofret dagıtılacagına Lacivert t shirt ler taraftara girişte verilebilir vs.

Bence de sarı tişört harika olur.Benim zaten hayalim Ülker Arena'da sağlam tribüncüler gelmiş salonda salonda 20 bin kişi var merdiven araları bile boş değil herkes sarı tişörtleri giymiş her yer sarı.Ah ah biz hayal etmeye devam edelim zira pek olacak iş değil :(

Çevrimdışı exex

• Üye
Bence de sarı tişört harika olur.Benim zaten hayalim Ülker Arena'da sağlam tribüncüler gelmiş salonda salonda 20 bin kişi var merdiven araları bile boş değil herkes sarı tişörtleri giymiş her yer sarı.Ah ah biz hayal etmeye devam edelim zira pek olacak iş değil :(

aynen , hayali bile hoş ama :( ben merdivenlerin boş kalmasınada razıyım :D

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Maçın tekrarı FBtv de başladı.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
209. bloktaydım
Bizimkileri izlemekten maça bakamadım. Gidenlerin emegine saglık müthişti.

Bojana o vurduğu blok ve sonrasında tribünleri gaza getirişi için de ayrı tesekkürler. :)
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya

Bence Golden State Warriors maçlarını izlemelisin. Hele play-off zamanı bizim salon Caner Eler'in tabiriyle SARI BİR DENİZ GİBİ DALGALANIR.

Türkiye'den 1 milyon taraftar projemiz var. Kaydedelim sizi de... :D

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Bence Golden State Warriors maçlarını izlemelisin. Hele play-off zamanı bizim salon Caner Eler'in tabiriyle SARI BİR DENİZ GİBİ DALGALANIR.

Türkiye'den 1 milyon taraftar projemiz var. Kaydedelim sizi de... :D

Çalışmalara devam diyorsun yani Hakan abi :) Dün gece de uzatmalara giden maçı almışız :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Durmak yok, yola devam. :D

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Harika atmosfer vardı be, Efes taraftarı onca ısrara rağmen bize eşlik etmedi ama Ali İsmail Korkmaz marşını tüm salon bir söyledi .. Tribünden birkaç video yüklüyorum buraya koyarım

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
FB Tv'de maçın tekrarı yayınlanıyor.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
Kerem, Cem, Özkan ve Furkan ağabeylerle izledik.

Yakılan sigaralar, her saniye agresif bir ortam, üst düzey samimiyet, sırt sırta binip zıplamak, küfür, bir kaç kez patlayan çatpatlar, ter kokusu, ses kısılması, takımla karşılıklı tezahürat, koçun tribüne yumruk sallaması ve sair ve sair. Yaşasın Fener tribünü!
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2014, 23:08:32 Gönderen: Erdenay Güler »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
107 blokta kendi tribünumuzden maçı izledim.
Muazzam atmosfer vardı. Çok güzel bir şekilde küfür ettik...
Oyuncular hep tribünleri gözledi.
Maç ile ilgili birşey yazmıyorum gerek yok
2.5 senedir 2 milyara yakın para verdim arena ya bu geceki aldığım zevki hiç almadım.
Obradoviç maç bitiminde ortasaha daki oyuncuları kendisi Tribune gönderdi ve içeri giderken yumruk salladı orda bi kendimizden geçtik.
Umarım bu maçı atmosferi izlemiştir bizimkiler ama umudum yok.
Arena da koltuklar çok yumuşak götlerimiz ( çok özür dilerim) fazla rahat ediyor ses çıkartamıyoruz....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Efes Pilsen taraftarı diye birşey yoktu salonda 300 500 ılık vardı sadece