Maçtan önce yazdığım gibi, bu gençler kendilerinin dışlanmadığı bir ortamda Fenerbahçe Ülker değil , kendi yaşadıkları Fenerbahçelerini destekleme imkanı bulacaktı. Özlediğimiz ortamda biriken enerji sahaya yansıtıldı. Çıkmadan önce yapılan tezahüratta söylendiği gibi "salonda tribün böyle yapılır"
Takım sezon boyu ilk defa taraftarla karşılıklı tezahürat yaptı, bunu bile ekstra olarak değerlendirecek hallere düştük.
Herhalde salona gelen herkes maça girmiştir, tribüne geçişte kolaydı. Bütün dostlarla birlikte video arşivime zenginlik katan özel bir gece oldu , artık paylaşmak bir hafta sürer 😊
Senin sahsinda forumdaki diger kardeslerimle birlikte mukemmel atmosfer yaratarak destek veren tum taraftarlarimiza tebrik ve tesekkur ediyorum Kerem'cim.
Takimin galibiyeti -Efes galibiyetleri duble keyiftir benim icin bilenler bilir cok severim kendilerini

- kadar "ozledigimiz, istedigimiz tribunleri gormekte keyfimize keyif katti.
Ya tamam ya devam maciydi.Maci heyecandan izleyemedim zaten biliyorsunuz sifre melaneti yuzunden izleyemiyoruz malum yoldan da izleyemedim ancak FB TV'de tekrarini izledim.
Obradovic begenmemis takimi ama ben 2.yaridaki takimi ozellikle de son ceyrekteki takimi begendim.Bo,Bojan,Kleiza one cikan isimlerdi.
3 ceyrek oturup daha yeni giren Melih'in buyuk bir sogukkanlilik ve ustalikla attigi ucluk akillarda kalan guzel anlardan biriydi.Gerci yumurta kafa aninda cevap verdi ama Melih tuttugum oyunculardan biri oldugu icin ayri sevinmistim.
Bojan'in nefis blogu ve arka arkaya 2 uclugu,Kleiza'nin gene kritik uclugu de dikkat cekiciydi.
Macta dikkatimi ceken bir enstantane de oldu belki gorenler olmustur tekrarini bir daha verirse dikkat edin.Bojan sol dipte bombos ucluk kacirdi ya hani Ismail Senol'un olctu bicti dedigi tam o anda Efes benchinden Dogus Balbay ayaga kalkiyor ve Bojan'in atisi kacirmasi icin avazi ciktigi kadar bagiriyor

Ulan ne ezikliktir,acizliktir arkadas hem guldum hem kizdim o anda.