Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 522194 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
107 blokta kendi tribünumuzden maçı izledim.
Muazzam atmosfer vardı. Çok güzel bir şekilde küfür ettik...
Oyuncular hep tribünleri gözledi.
Maç ile ilgili birşey yazmıyorum gerek yok
2.5 senedir 2 milyara yakın para verdim arena ya bu geceki aldığım zevki hiç almadım.
Obradoviç maç bitiminde ortasaha daki oyuncuları kendisi Tribune gönderdi ve içeri giderken yumruk salladı orda bi kendimizden geçtik.
Umarım bu maçı atmosferi izlemiştir bizimkiler ama umudum yok.
Arena da koltuklar çok yumuşak götlerimiz ( çok özür dilerim) fazla rahat ediyor ses çıkartamıyoruz....

Abi Allah hepinizden razı olsun gözlerimizin pasını sildiniz:))))
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Kerem, Cem, Özkan ve Furkan ağabeylerle izledik.

Yakılan sigaralar, her saniye agresif bir ortam, üst düzey samimiyet, sırt sırta binip zıplamak, küfür, bir kaç kez patlayan çatpatlar, ter kokusu, ses kısılması, takımla karşılıklı tezahürat, koçun tribüne yumruk sallaması ve sair ve sair. Yaşasın Fener tribünü!

Bundan önce en son "yaşasın Fenerbahçe trübünü" dediğimizde, 2 sene önce Kadınlar Euroleague'de Galatasaray'la oynadığımız yarı yarıya trübünlerdi. Yani Fenerbahçe yönetiminin burnunu sokma yetkisi olmadığı bir trübün...

Ne acıdır ki, yaşasın Fenerbahçe trübünü demek için Fenerbahçe yönetiminin söz hakkı olmaması gerek. Ancak onlara rağmen olabiliyor böyle güzel ambiyanslar; onlarla beraber değil.

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Tribün bir harikaydı sadece efes kızları çıktığında susuldu :D
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Maçın tekrarına bakıyordum da Bojan'ın blok sonrası tribüne yaptığı hareketle birlikte tribünden çıkan ses için; rakip olsam korkardım yeminle.

...

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Abdi İpekçi'yi çok özlemişim, daha doğrusu çok özlemişiz. Maçı kazanmak önemliydi, tribün keyfi ise üstüne kaymak oldu.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Tribün tek kelimeyle mükemmeldi. Ama maalesef Arena'da hiçbir şey değişmeyecek.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Maçın tekrarına bakıyordum da Bojan'ın blok sonrası tribüne yaptığı hareketle birlikte tribünden çıkan ses için; rakip olsam korkardım yeminle.

Aynen Bülent orda koptum ben de :D

bir de 3.ceyrek gordonun son saniye sutunda büyük bir gürültü oldu. o sutu sokan adam iyi oyuncudur. Diger özelliklerine falan bakmaya gerek yok :D
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2014, 00:03:02 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
maça dair hiçbir şey söylemeye gerek yok
bu maçın özeti tribünlerdir
buradan giden tüm kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum
Şöyle bir tribünün olduğu her maçın favorisidir Fenerbahçe
Arena için şunu söyliycem: Koltuklarına çıkıp tepinilmeyen bir salonda ne yaparsanız yapın baskı kurulmaz. Arena bir basketbol mabedi değil bir performans merkezi olarak kuruldu. Ortam dediğin yerin tuvaleti kokacak, koltuğu kırık olacak. Girdiğin zaman seni sakinleştirip yumuşatmayacak aksine gerginleştirecek ki o gerginlikle küfür kıyamet yürüsün ve herşeye aşırı tepki ver.

Marmaray+Metrobüsten sonra Abdi İpekçi şu an İstanbul'da maç yapılacak en iyi salondur. Nasıldır nedir bilmiyorum ama kısa orta uzun vadede bu işi çözmek şart

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
@Bukefalos

Gordon konusunda hep olumsuz düşündüm şimdiye kadar ama kupa maçlarında dikkatli takip etmeye çalıştım, adam cidden tek başına takımını sırtlıyor.
Şahsen işleyen bir sistemde Obradovic gibi bir koçla çok iyi işler çıkarabilir diye düşünmeye başladım.
Yabancı konusunda, kulüplerin istediği olursa takımda görmek isteyeceğim bir adam artık Gordon.
...

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
Tribün bir harikaydı sadece efes kızları çıktığında susuldu :D

Sanırım Özkan kardeşim twitterda yazmıştı, sanata saygımızdan sustuk :)

Cem Ağrak ve ugur1907 ile maç önü dahil nefis bir akşam geçirdik, iyi ki girmişiz.

Son söz, hepimiz ölelim Fenerbahçe yaşasın.
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Harika tribün oldu.. Salon atmosferi çok ayrı bir atmosfer heleki tribünün kemik tayfaları gelince apayrı bir ortam oluşuyor. Kim kimin omuzunda belli değildi :)

Ayrıca geçen haftalarda ligde oynadıgımız efes maçında patlatılan torpil sonrası polisler rahatlıkla tribünün içine girip adamı alıp çıkmıslardı.. Bugün bıraktım tribünü koridorlarda bile tek tük polis vardı, olsada tribüne giremezdi zaten... Kemik tayfa çok önemli

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Maçtan önce yazdığım gibi, bu gençler kendilerinin dışlanmadığı bir ortamda Fenerbahçe Ülker değil , kendi yaşadıkları Fenerbahçelerini destekleme imkanı bulacaktı. Özlediğimiz ortamda biriken enerji sahaya yansıtıldı. Çıkmadan önce yapılan tezahüratta söylendiği gibi "salonda tribün böyle yapılır"

Takım sezon boyu ilk defa taraftarla karşılıklı tezahürat yaptı, bunu bile ekstra olarak değerlendirecek hallere düştük.
Herhalde salona gelen herkes maça girmiştir, tribüne geçişte kolaydı. Bütün dostlarla birlikte  video arşivime zenginlik katan özel bir gece oldu , artık paylaşmak bir hafta sürer 😊
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

gurol1967

• Ziyaretçi
Maçtan önce yazdığım gibi, bu gençler kendilerinin dışlanmadığı bir ortamda Fenerbahçe Ülker değil , kendi yaşadıkları Fenerbahçelerini destekleme imkanı bulacaktı. Özlediğimiz ortamda biriken enerji sahaya yansıtıldı. Çıkmadan önce yapılan tezahüratta söylendiği gibi "salonda tribün böyle yapılır"

Takım sezon boyu ilk defa taraftarla karşılıklı tezahürat yaptı, bunu bile ekstra olarak değerlendirecek hallere düştük.
Herhalde salona gelen herkes maça girmiştir, tribüne geçişte kolaydı. Bütün dostlarla birlikte  video arşivime zenginlik katan özel bir gece oldu , artık paylaşmak bir hafta sürer 😊
Senin sahsinda forumdaki diger kardeslerimle birlikte mukemmel atmosfer yaratarak destek veren tum taraftarlarimiza tebrik ve tesekkur ediyorum Kerem'cim.
 Takimin galibiyeti -Efes galibiyetleri duble keyiftir benim icin bilenler bilir cok severim kendilerini :) - kadar "ozledigimiz, istedigimiz tribunleri gormekte keyfimize keyif katti.

Ya tamam ya devam maciydi.Maci heyecandan izleyemedim zaten biliyorsunuz sifre melaneti yuzunden izleyemiyoruz malum yoldan da izleyemedim ancak FB TV'de tekrarini izledim.
  Obradovic begenmemis takimi ama ben 2.yaridaki takimi ozellikle de son ceyrekteki takimi begendim.Bo,Bojan,Kleiza one cikan isimlerdi.
3 ceyrek oturup daha yeni giren Melih'in buyuk bir sogukkanlilik ve ustalikla attigi ucluk akillarda kalan guzel anlardan biriydi.Gerci yumurta kafa aninda cevap verdi ama Melih tuttugum oyunculardan biri oldugu icin ayri sevinmistim.
Bojan'in nefis blogu ve arka arkaya 2 uclugu,Kleiza'nin gene kritik uclugu de dikkat cekiciydi.
 Macta dikkatimi ceken bir enstantane de oldu belki gorenler olmustur tekrarini bir daha verirse dikkat edin.Bojan sol dipte bombos ucluk kacirdi ya hani Ismail Senol'un olctu bicti dedigi tam o anda Efes benchinden Dogus Balbay ayaga kalkiyor ve Bojan'in atisi kacirmasi icin avazi ciktigi kadar bagiriyor :) Ulan ne ezikliktir,acizliktir arkadas hem guldum hem kizdim o anda.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2014, 02:12:20 Gönderen: gurol1967 »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Kural kitabı ne söylüyor bilmiyorum ama zamanında bölgesel lig maçlarında bile benchten atışı engellemek adına yapılan müdahalelere teknik çalınırdı.
Ya kural değişti ya da hakemler farkına varamadı.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2014, 03:44:09 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
İpekçi hep güzeldir..