Bu süreçten sonraki her maç bizim için kader maçı kıvamında .
maç maç düşünmemiz lazım
0-3 ile kötü başladığımız panatinaikos maçı ile umutlanıp milano yenilgisi ile 1*4 e gelip yine hayal kırıklığına uğradığımız ama sonradan aldığımız peş peşe iki galibiyet ile umutlarımız tekrar yeşerdi , Obradoviç'in etkisini buradan bile anlamak çok zor olmasa gerek ,
ben bu sene için top 8 i yaşamak istiyorum , takımında belli bir seviyeye gelmesi için oraları yaşaması gerektiğini düşünüyorum ,
ilk 5 maçta bence bütün takım ufak şok yaşadı , bazı oyuncular çok düştü sakatlık sıkıntıları vs vs bir çok olay yaşadık , belki de türkiye kupasındaki Karşıyaka maçı dip yaptığımız bir nokta oldu ve ondan sonra vites artırdı takım .
Laboral maçı çok kritik bir maçtı , keza Efes maçı ve Olimpiakos maçı da çok çok kritik bir maç
bu maçı yenmek zorundayız önce galibiyet sonra olabilir ise 14 sayı ile yenmeyi hedeflemeliyiz ki bunu hocanın çok bariz bir şekilde hedefleyeceğini düşünüyorum
Sekulic , Jackson ve Oğuz ( bu maçta oğuza çok süre vermeyebilir ) gelmesi demek rotasyona 3 kişi daha eklenmesi demek , bize katkısı çok olacaktır. top 16 ilk maçlarda çöküşe geçen Bojan'nın ilk turdaki gibi olmazsa yükselen bir performansı var umarım üzerine koyarak devam eder ,
bu maçta Sakallı reisi Bojan tutacak , 5 6 maçtır rakibin kısa oyuncusunu Bojan ile tutuyoruz, çok fazla savunma bilgisi yok ama Tecessus dostumun dediği gibi hata da yapsa temiz ve iyi niyetli oynuyor ve savunma gayretini de beğeniyorum ,
Emir kağıt üzerinde iyi işler yapıyor ama bazen öyle tercih hataları yapıyor ki kafayı yememek elde değil.
z
şu oyuncu bu oyuncu zamanı değil yenelim de kim atıyorsa atsın kim sivirilecek ise sivrilsin ,
top 16 da bi takım halinde dibi gördük bi silkelendik diye düşünüyorum , Laboral'e attığımız 35 sayılık fark çok küçümsendi , bir sonraki hafta Laboral Barcelona'ya kendi evinde kök söktürdü,
takımımızın top 16 da havaya ihtiyacı vardı Laboral ve Efes maçları ile bir nebze de olsa o hava yakalandı şimdi tam o havayı hissedip bu maçı kazanıp Barcelona'ya galibiyet için gitme vaktidir.