Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 521235 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
En tehlikeli derken, zaten favori olan elit takimlarin disindakileri kastediyorsun sanirim?

Hayır Avrupa'daki bütün takımlar üzerinden yapıyorum bu tespiti.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Düzenli bir oyun ile kastın nedir besim ?
Bizim temel oyun planımızın ne olduğu belli zaten hatta geçenlerde Panathinaikos koçu bile bunu çok güzel izah etmişti.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #2522 : 23 Şubat 2014, 12:47:58 »
İlk devre bitti

İlk devre sonunda puan durumu:

FC Barcelona   
7-0
EA7 Emporio Armani           4-3
Olympiacos Piraeus           4-3
Panathinaikos Athens   4-3
Fenerbahce Ulker           3-4
Unicaja Malaga                   3-4
Anadolu Efes Istanbul   2-5
Laboral Kutxa Vitoria   1-6

Bu haftanın maç programı

Anadolu Efes vs. FC Barcelona   

Laboral Kutxa vs. Unicaja Malaga   

EA7 Emporio Armani vs. Panathinaikos   

Fenerbahce Ulker vs. Olympiacos Piraeus   

Bu hafta itibariyle Laboral ve Efes ihtimalen tamamen düşeceklerdir yarıştan. Bizim Olympiakos'u mutlaka yenmemiz lazım, ve hatta mümkünse 14 sayı farkla yenmemiz iyi olurdu ama sanmıyorum ki o farkı yakalayabilelim. Bizim maçta alacağımız sonuç kadar EA7-PAO maçınıın da sonucu çok önemli. Şu aşamada bence EA7 nin yenmesi bence çok önemli. Ama mümkünse bizim yendiğimizden daha az farkla yensinler(<5 sayı)

Eğer senaryo böyle gerçekleşir ise Oly-Pana ve biz eşit galibiyette oluruz. Üçlü averaj ancak bizim Olympiakos m.aç skorumuzla belli olur

9.haftada, Barcelona deplasmanı, kaybeder tekrar bir sıra alta ineriz. O hafta Oly ve Pana 1er galibiyetle öne çıkarlar.

10.haftada biz evimizde Malagayı yenersek işte o gün Abdi İpekçiyi Efes için doldurmamız bile düşünülebilir. 10.haftada Laboral'in ve Efes'in yapacakları birer sürpriz bize TOP8 ve 2.liğin ışığını gösterir. Hele hele 11.hafta Atina'da bir vurgun yaparsak, işte o zaman Final 4 bile düşünebiliriz.

TOP16 başlangıç fikstürümüz ne kadar kötüyse bitiriş fikstrümüz o kadar iyi EA7-Laboral(D)-Efes. Evimizde maç kaybetmemeliyiz ve Laboral hariç bir deplasmanda sürpriz yapmalıyız (ah hele bir de Barcelona'da yapsak o sürprizi!)

Ama tüm bu senaryonun kilidi, bu haftaki Olympiakos maçı!

Şans yanımızda olsun artık, sakatlıksız, son hücumsuz kazanalım her maçımızı
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Euroleague'de 8. haftada evimizde Olympiakos'u konuk edeceğiz.

Biz grupta 3 galibiyet 4 yenilgi ile 5. sırada yer alırken, Olympiakos ise 4 galibiyet 3 yenilgi ile 3. sırada yer alıyor.

Gruptaki ilk maçta Olympiakos'a deplasmanda 95-82 mağlup olduk.

Maçı NtvSpor Smartspor yayınlayacak.

Maç öncesi bilgileri daha sonra eklenecek.
« Son Düzenleme: 02 Mart 2014, 16:26:42 Gönderen: Carter-Williams »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
bu maçı kazanmamız çok önemli, çıkış maçımız olmalı

Çevrimdışı thamerist

• Üye
Bizim için kırılma maçı olabilir . Oly maçını alırsak önümüz çok açık hatta 2.'lik için bile büyük avantaja sahip olabiliriz ama kaybedersekte işimiz bir o kadar zorlaşıyor . Oly maçı hem üst tarafla farkı kapama ve orayı yakalama açısından önem arz ediyor hemde bir sonra ki hafta Barca deplasmanında alınacak muhtemel mağlubiyetin hasarını azaltıyor . Futbol ağzıyla 6 puanlık maç kaybedersek hem Oly ile fark 2 maça çıkacak hemde Barca maçınıda hesaba katarsak diğer rakiplerle aranında açılması anlamına geliyor .
İşin özeti ya kazanıp kendimizi üst bloğa atıp yarışı sonuna kadar sürdüreceğiz yada kaybedip alt bloktaki Efes ve Laboral'in bloğuna düşüp mucize kovalayacağız .

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu süreçten sonraki her maç bizim için kader maçı kıvamında .

maç maç düşünmemiz lazım

0-3 ile kötü başladığımız panatinaikos maçı ile umutlanıp milano yenilgisi ile 1*4 e gelip yine hayal kırıklığına uğradığımız ama sonradan  aldığımız peş peşe iki galibiyet ile umutlarımız tekrar yeşerdi , Obradoviç'in etkisini buradan bile anlamak çok zor olmasa gerek ,
ben bu sene için top 8 i yaşamak istiyorum , takımında belli bir seviyeye gelmesi için oraları yaşaması gerektiğini düşünüyorum ,
ilk 5 maçta bence bütün takım ufak şok yaşadı , bazı oyuncular çok düştü sakatlık sıkıntıları vs vs bir çok olay yaşadık , belki de türkiye kupasındaki Karşıyaka maçı dip yaptığımız bir nokta oldu ve ondan sonra vites artırdı takım .

Laboral maçı çok kritik bir maçtı , keza Efes maçı ve Olimpiakos maçı da çok çok kritik bir maç
bu maçı yenmek zorundayız önce galibiyet sonra olabilir ise 14 sayı ile yenmeyi hedeflemeliyiz ki bunu hocanın çok bariz bir şekilde hedefleyeceğini düşünüyorum
Sekulic , Jackson ve Oğuz ( bu maçta oğuza çok süre vermeyebilir ) gelmesi demek rotasyona 3 kişi daha eklenmesi demek , bize katkısı çok olacaktır. top 16 ilk maçlarda çöküşe geçen Bojan'nın ilk turdaki gibi olmazsa yükselen bir performansı var umarım üzerine koyarak devam eder ,
bu maçta Sakallı reisi Bojan tutacak , 5 6 maçtır rakibin kısa oyuncusunu Bojan ile tutuyoruz, çok fazla savunma bilgisi yok ama Tecessus dostumun dediği gibi hata da yapsa temiz ve iyi niyetli oynuyor ve savunma gayretini de beğeniyorum ,
Emir kağıt üzerinde iyi işler yapıyor ama bazen öyle tercih hataları yapıyor ki kafayı yememek elde değil.
z
şu oyuncu bu oyuncu zamanı değil yenelim de kim atıyorsa atsın kim sivirilecek ise sivrilsin ,
top 16 da bi takım halinde dibi gördük bi silkelendik diye düşünüyorum , Laboral'e attığımız 35 sayılık fark çok küçümsendi , bir sonraki hafta Laboral Barcelona'ya kendi evinde kök söktürdü,

takımımızın top 16 da  havaya ihtiyacı vardı Laboral ve Efes maçları ile bir nebze de olsa o hava yakalandı şimdi tam o havayı hissedip bu maçı kazanıp Barcelona'ya galibiyet için gitme vaktidir.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2014, 15:34:05 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
ben bu sene için top 8 i yaşamak istiyorum , takımında belli bir seviyeye gelmesi için oraları yaşaması gerektiğini düşünüyorum ,

Cem abi bunu hepimiz istiyoruz ama atlamamamız gereken nokta işimizi zora soktuğumuzdur. Önümüzde zorlu maçlar var çok klişe bir laf belki ama gerçekten her maç final çünkü daha fazla kaybetme lüksümüz yok. Bu ortamda koçun dün belirttiği gibi yeni transferlerden katkı almak çok önemli, ben F8'e kalacağımızı düşünüyorum, inanıyorum, ümit ediyorum.

Ama olur da kalamazsak ki bu da bir ihtimal hocaya veya oyunculara yüklenilip karalar bağlanmasın, bence bu sene yapılan transferler sonrası halen daha hocanın eline yeterli bir oyuncu kadrosu vermiş değiliz. Hocanın aklındakilerin %80 bile sahaya yansıdığını düşünmüyorum, aylardır maça düşük konsantrasyonla başlama problemimiz var mesela koç her seferinde söylüyor, yine de her maç aynı şey devam ediyor.

Demem o ki Obradovic o kadar usta bir koç ki, elindeki sınırlı kadroya rağmen bizi bu noktalara kadar geçen sene yokları oynayan oyuncularla getirdi. Bunu yaparken gençlere şans tanıdı, sönüp gidebilecek oyuncuları parlatıp tekrar takıma monte etti. Belirttiğim gibi F8 yolu zorlu ama olmazsa da olmaz, koç burda olursa seneye F8'de olacağımızdan adım gibi eminim.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Yenersek grup ikinciliği için avantajlı hale gelebiliriz
5-2 veya en kötü 4-3 çıkmamız gereken ilk yarıdan 3-4 ile çıktık, bu maçın telafisi olmayabilir

Kendi kendimizi strese sokmazsak kazanacağımızı düşünüyorum
Fenerbahçe

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Benim içimde öyle bir his varki maç 7*8 sayılarla bizim üstünlüğümüzle geçerken bir ivme ile maçı 15 sayı civarı alacağımızı hissediyorum..

Biz aslında ters bir takımız..Bazen öyle işler yapıyoruz ki rakip takım afallıyor...Efes maçının son 5 dakıkası mesela
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Sert oynamak zorundayız
Bu sertlik Olympiakos ilk ısınmaya çıktığı andan maçın son düdüğüne kadar olmalı
Taraftara büyük iş düşüyor, inşallah gne maçın en heyecanlı yerinde doğumgünü, evlenme teklifi vb.salaklıklar olmaz. Koca bir devre arası var bu işler için orada yapsınlar
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem abi bunu hepimiz istiyoruz ama atlamamamız gereken nokta işimizi zora soktuğumuzdur. Önümüzde zorlu maçlar var çok klişe bir laf belki ama gerçekten her maç final çünkü daha fazla kaybetme lüksümüz yok. Bu ortamda koçun dün belirttiği gibi yeni transferlerden katkı almak çok önemli, ben F8'e kalacağımızı düşünüyorum, inanıyorum, ümit ediyorum.

Ama olur da kalamazsak ki bu da bir ihtimal hocaya veya oyunculara yüklenilip karalar bağlanmasın, bence bu sene yapılan transferler sonrası halen daha hocanın eline yeterli bir oyuncu kadrosu vermiş değiliz. Hocanın aklındakilerin %80 bile sahaya yansıdığını düşünmüyorum, aylardır maça düşük konsantrasyonla başlama problemimiz var mesela koç her seferinde söylüyor, yine de her maç aynı şey devam ediyor.

Demem o ki Obradovic o kadar usta bir koç ki, elindeki sınırlı kadroya rağmen bizi bu noktalara kadar geçen sene yokları oynayan oyuncularla getirdi. Bunu yaparken gençlere şans tanıdı, sönüp gidebilecek oyuncuları parlatıp tekrar takıma monte etti. Belirttiğim gibi F8 yolu zorlu ama olmazsa da olmaz, koç burda olursa seneye F8'de olacağımızdan adım gibi eminim.

Bizimle olacak cem kardeşim Allah tan bir aksilik çıkmaz ise bizimle olacak
hatta hoca ile ilgili karşılıklı olarak uzun vadeli bir plan ve düşünce de var
yani bi 5 sene beraber olma durumu ve çok güzel değişik projeler hakim ...
bu seneyi bi sağ salim atlatmak lazım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Benim içimde öyle bir his varki maç 7*8 sayılarla bizim üstünlüğümüzle geçerken bir ivme ile maçı 15 sayı civarı alacağımızı hissediyorum..

Biz aslında ters bir takımız..Bazen öyle işler yapıyoruz ki rakip takım afallıyor...Efes maçının son 5 dakıkası mesela

muratım dediğin gibi bizim zaten ''ters eşleşmeler '' üzerinden çok sayı bulan kadro yapısı itibari ile de ters eşleşmelerden sayı bulma üretme potansiyeli çok olan bir takımız , motivasyon ve biraz savunma sertliği bize yetiyor 8)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Maç biletlerin tamamı satılmış.
...

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Rahat kazanacağımızı hatta +15 lerde kazanacığımzı düşünüyorum. Kalan 7 maçın 6 sını, kazanıp. Tek yenilgiyi Pana deplasmanında alıacağımızı Barçayı deplasmanda yeneceğimizi. Grubu 2. bitirip, Diğer gruptan  gelecek macabbiyi ise 3,1 ile geçip F4 yapacağımızı belirtmek isterim F4 için ise şimdilik susmayı tercih ediyorum F4 yaklaştığında orda neler yapabileceğimizi yine buraya yazarım. :D 
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.