Maç biletlerin tamamı satılmış.
Bana çok garip geldi. Normalde satışa orta bloklardan başlanır, tükendikçe yeni bloklar açılırdı. En son baktığımda satışta olan bloklar 407 ve 411'di. Üst pota arkaları hiç satışa çıkmadı. (Yanılıyor da olabilirim ama sürekli kontrol ediyordum)
GFB ve diğer grupların İpekçi'deki maça gösterdiği ilgiden sonra, yönetim "Arena'ya da gelirler" düşüncesiyle bi dalavere yapıp satışı kapatmış olabilir.
Bu arada grupların "İpekçi'de olsaydık, her maç böyle tribün yapardık" düşüncesi ve "Arena'nın akustiği kötü" bahanesi bana hiçbir zaman samimi gelmeyecek. 2006'dan 2010'a kadar her Euroleague maçımızda Abdi İpekçi'deydik ve Euroleague çeyrek final maçında dahi salonu dolduramadık. Güzel atmosfer oluşturduğumuz, aklımda kalan 3-4 maç var. Napoli, Barcelona, Aris ve Tau. Bunların dışındaki maçlarda ortada baskı namına hiçbir şey yoktu. Kimse kimseyi kandırmasın. "Biletler pahalı, akustik kötü" gibi bahanelere sığınmanın bir anlamı yok. Gören de sanacak İpekçi'de oynadığımız yıllarda oluşturulan atmosfer Pionir'daki gibiydi.