Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 520676 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Maç biletlerinin bugünden tükenmesi beni çok mutlu etti.Taraftarın etkisi kesinlikle olacaktır o konuda şüphem yok bu maç için.

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ülker arena'da hangi maçta taraftar etkisi oldu ki? saçma sapan etkinliklerden başka hiçbirsey yapılmıyor. Hatta az kötü sonuçta taraftar maçı bırakıyor siyasi sloganlar vs.. Abdi İpekçi'deki seyirciyi,atmosferi görmek en büyük umudum ama sanmıoyrum. tabi ben yinede bu maçı rahat alacağımızı düşünüyorum.
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Abdi İpekçi deki ortam hiç bir zaman Arena da olmayacak bunu kabul etsek iyi olur artık.. Yahu Sinan Erdem de bile olmuyordu Arena da nasıl olsun..

Artık Arena yı bu sekilde kabullenmek lazım.. Stat da maraton alt ve fenerium alt her maç ayakta tezahüratlar küfürler eşliğinde maç izlemiyor sonuçta.. Zamanla stat daki düzeni Arena dada oturursak ciddi bir saha avantajımız olur ama tabi bunu sağlamak için öncelikle yönetim ile kemik taraftarlar arasındaki sorunun çözülmesi, yönetimin kendine gelmesi ve cefayı çeken taraftara biraz müsamaha göstermesi lazım.

Abdi İpekçi ye giden taraftarı ne zaman Arena ya çekeriz, Okul Açık taki taraftarı ne zaman Arena ya çekeriz o zaman süreyle birlikte belli bir kültür oluşmaya başlayacaktır, stat daki düzen zamanla burada da oturacaktır fakat malesefherşey bir anda olmuyor. Zaman..

Tabi öncelike yönetimin kendine çekidüzen vermesi gerekiyor, nerede hata yapıyoruz diye kendine sorması gerekiyor. Yoksa tırıvırı dediklerim

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
Maç biletlerin tamamı satılmış.

Bana çok garip geldi. Normalde satışa orta bloklardan başlanır, tükendikçe yeni bloklar açılırdı. En son baktığımda satışta olan bloklar 407 ve 411'di. Üst pota arkaları hiç satışa çıkmadı. (Yanılıyor da olabilirim ama sürekli kontrol ediyordum)
 GFB ve diğer grupların İpekçi'deki maça gösterdiği ilgiden sonra, yönetim "Arena'ya da gelirler" düşüncesiyle bi dalavere yapıp satışı kapatmış olabilir.

Bu arada grupların "İpekçi'de olsaydık, her maç böyle tribün yapardık" düşüncesi ve "Arena'nın akustiği kötü" bahanesi bana hiçbir zaman samimi gelmeyecek. 2006'dan 2010'a  kadar her Euroleague maçımızda Abdi İpekçi'deydik ve Euroleague çeyrek final maçında dahi salonu dolduramadık. Güzel atmosfer oluşturduğumuz, aklımda kalan 3-4 maç var. Napoli, Barcelona, Aris ve Tau. Bunların dışındaki maçlarda ortada baskı namına hiçbir şey yoktu. Kimse kimseyi kandırmasın. "Biletler pahalı, akustik kötü" gibi bahanelere sığınmanın bir anlamı yok. Gören de sanacak İpekçi'de oynadığımız yıllarda oluşturulan atmosfer  Pionir'daki gibiydi. :)
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2014, 00:49:03 Gönderen: özkan »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Bana çok garip geldi. Normalde satışa orta bloklardan başlanır, tükendikçe yeni bloklar açılırdı. En son baktığımda satışta olan bloklar 407 ve 411'di. Üst pota arkaları hiç satışa çıkmadı. (Yanılıyor da olabilirim ama sürekli kontrol ediyordum)
 GFB ve diğer grupların İpekçi'deki maça gösterdiği ilgiden sonra, yönetim "Arena'ya da gelirler" düşüncesiyle bi dalavere yapıp satışı kapatmış olabilir.

Bu arada grupların "İpekçi'de olsaydık, her maç böyle tribün yapardık" düşüncesi ve "Arena'nın akustiği kötü" bahanesi bana hiçbir zaman samimi gelmeyecek. 2006'dan 2010'a  kadar her Euroleague maçımızda Abdi İpekçi'deydik ve Euroleague çeyrek final maçında dahi salonu dolduramadık. Güzel atmosfer oluşturduğumuz, aklımda kalan 3-4 maç var. Napoli, Barcelona, Aris ve Tau. Bunların dışındaki maçlarda ortada baskı namına hiçbir şey yoktu. Kimse kimseyi kandırmasın. "Biletler pahalı, akustik kötü" gibi bahanelere sığınmanın bir anlamı yok. Gören de sanacak İpekçi'de oynadığımız yıllarda oluşturulan atmosfer  Pionir'daki gibiydi. :)

Helal Özkan'ım doğru yazmışsın. Abdi ipekçi zamanında da yönetim aynı mantıktaydı. Taraftarla sıfır empati

Bizim basketbol ilgi ve sevgimizin iki tetikleyicisi var:

1. Koç
2. Transfer

Bu sene ikisinin de şartlar dAhilinde en iyisi yapıldı ama bu defa da salon işletmesi adamı bozuyor. Geçen hafta söylediğim gibi ülker arenada min 20 % bir yer 5 tl olmalı ve plastik koltuk olmalı. Yumuşak koltukta oturan ıslık bile çalamaz
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bzei karşı oynadığı maçı bir kernara koyarsak,
Spanoulis cidden kötü bir top 16 geçiriyor.

Bo'nun yükselen grafiğini de düşünürsek sağlam bir rövanş bekliyorum kendisinden.

Yunanlara karşı içerde iyiyiz,
maçı alacağız insallah
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Fenerbahçe Ülker'in son gittiğim Euroleague maçı Sinan Erdem'deki Sefolosha'nın son maçı da olan Olympiacos maçıydı. Bizim için ikili averajı elimize almak için önemli bir maçtı ve kazanmıştık. O günden sonra ilk kez bir Euroleague maçına gideceğim. Rakip yine Olympiacos ve yine bizim için kritik bir maç. Umarım sonuçta son maçtaki gibi olur. OLY'yi yener ikili averajı ele geçiririz.
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2014, 17:20:09 Gönderen: Tolga Gümüş »
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Tamam yada devam maçı kazanmaktan başka çaremiz yok.Maçın sonucunu dış şut performansımız belirleyecek atletik uzunları potaya çok fazla yaklaştırmıyo çünkü.
Yine maçın başında düşük enerji ile başlarsak onlar kaçar biz kovalrız ilk maçta olduğu gibi.Takımın üstünde yine büyük bi baskı olacak ve beni maçla ilgili en çok karamsarlığa sürükleyen bu.Bojan'ın ve Emir'in baskı altında halini biliyoruz artık az çok.Keşke Pana maçını kazanıp gelseydiler daha iyi olurdu bizim için.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Tamam yada devam maçı kazanmaktan başka çaremiz yok.Maçın sonucunu dış şut performansımız belirleyecek atletik uzunları potaya çok fazla yaklaştırmıyo çünkü.
Yine maçın başında düşük enerji ile başlarsak onlar kaçar biz kovalrız ilk maçta olduğu gibi.Takımın üstünde yine büyük bi baskı olacak ve beni maçla ilgili en çok karamsarlığa sürükleyen bu.Bojan'ın ve Emir'in baskı altında halini biliyoruz artık az çok.Keşke Pana maçını kazanıp gelseydiler daha iyi olurdu bizim için.
bojan bence toparladı , Efes maçında da ciddi bir baskı vardı bence takım üzerinde ayrıca dediğin gibi bundan sonraki her maç ölüm kalım maçı olacak bu baskıya alışıp onunla yaşamak zorundayız.
Bojan ayrıca ilk maçlara göre toparladı , emir ise tercih hataları ile bazen bizi deli ediyor .

ne olursa olsun kendi sahamızda çok farklı oynuyoruz .

Çevrimdışı kuga

• Üye
Bo ilk maçtaki gibi oynarsa spanoulis yol eder yine, maçın ilk anından son anına kadar sertlik lazım.. Emir ve zoricin tercihleri maç için çok kritik bence.. sekulic ve jacksondan 12-18 sayı arası bir katkı bekliyorum bizi o rahatlatacak tabi kleiza bjelica ve bojan 45 atar:)) skor tahmınm 86 74
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Spanoulis i bogdanovic savunacak bence.

Çevrimdışı kuga

• Üye
Spanoulis i bogdanovic savunacak bence.

evet abi haklı olabilirsin. bogdanovicin son haftalarda guardlara yaptığı bire bir savunma gayet iyiydi ama yine de Spanoulis karşısında olacak ayaklar çok hızlı malum.. böyle eşleşme yüzünden bo- Perperoglou eşleşmesi de olur ki ordan çok yürürler post up şeklinde..
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Bencede Bogdanovic savunacak Spanoulis'i.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
maçın başı ve 3.periyota kısaca maç içindeki kötü başlama özelliğimizi en az hasarla atlatırsam maçı rahat alırız ama milano ve malaga maçı gibi gibi olursa galibiyet çook uzak.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Ben olsam Spanoulis'i Bjelica'yla savunurum. Pedoulakis her maçta Gist reis'le savunuyor.