Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519966 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
13

sanırım bu 13 top kaybının 10 potamıza basket olarak geri döndü..
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Şimdide maç üçlük antrenmanına döndü.
Adamlar makina gibi çalışıyor.
Ne yapmaları gerekiyorsa onu yapıyorlar.
Bizim gibi takımlarda iki üç kişi ekstra oynamadığı müddetçe bu tür deplasmanlardan galibiyet çıkartmak zor.
...

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
  • Yer: dark side of the moon - istanbul
Topu pota altında Tomic'e indir , yardım gelince o dışarı çıkartsın . Oyuncu farketmeksizin üçlüğü yolla .

28 denemeleri var.
12 isabet.

PJ en skorerimiz şuan.11 sayı ile.
FENERBAHÇE Hayattır ! | http://okulacik.blogspot.com/

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
90-95'i görürler :|

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
bu ne ya..

oohhooooo..

3lük şeysi yapıyorlar.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Bence tespitin yanlis.  Kirk yillik Obradovic durup dururken, Avrupa'ya uymayan bir oyun neden oynatsin?  Bu bir.  Ikincisi, Pierre'in yaptigi seyler tamamen insiyatif alarak giristigi pozisyonlardan mutevellit.  Obradovic'in boyle bir direktif vermedigine eminim.

Obradovic in bizde oynattığı oyunun temelinde 1v1 ler yattığında hemfikiriz sanıyorum.. Sekulic ve Jackson uda bu amaçla transfer ettiği açık yani bu oyuncuları alıyorsan oynatmak istediğin basketbol bire birdir.

Demek istediğim Jackson bu oyun yapısına bence uyar ha bire bir oyun avrupada tutar mı ?, tartışma konusudur. ama Obradovic oynattığına göre vardır bi bildiği
« Son Düzenleme: 06 Mart 2014, 23:22:47 Gönderen: burak karacay »

Çevrimdışı exex

• Üye
dalga geçiyorlar bizimle :)

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
32 üçlük 27 ikilik denemeleri var .

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
Emir ve Bojan ı izlemek artık acı veriyor valla bana.. Emir için zaten daha 3-4 ay önce sözleşme yenileme haberinden sonra böyle bir şey bekliyordum da Bojan ında ondan geriye kalan bir yanı yok. İkiside birbirinden beter, sırf duygusal oyuncular diye bu kadar müsamaha gösteriliyorsa da yazık günah..

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Barcelona deplasmanın'da kaybedebilirsin,hatta bugün olduğu gibi berbat bir oyun ile kaybedebilirsin.Ama neden bizim her kaybettiğimiz maçta Emir-Bojan ikilisi pay sahibi olur?Yeter yahu yıllardır bu iki oyuncu yüzünden maç kaybetmekten ben yoruldum,usandım.Bu arada Oly'de sahasında Milano'ya kaybetti.Gerçekleşebilecek en kötü senaryo gerçekleşti.Ne diyeyim ALLAH yardımcımız olsun

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
Oyunun geneline yayilacak; oyunumuzu karakterize eden bir 1'e 1 gormedim su ana kadar.  Zaten Jackson ve Sekulic'e guvenip de oyle bir oyunu oynatacak hoca ile Euroleague'i 8 defa kazanmis bir hoca ayni olamaz. 

Valla hocam görüş açısı bende tam tersine bütün oyun planlarımızın birebir üzerine kurulu olduğunu düşünüyorum.. Bu sene olmasa bile seneye bu yapı daha da şekillenecektir. Mccalebbinden Kleiza sına Kleiza dan Bjelica ya keza Oğuza kadar bu takım birebir üzerine optimize ediliyo olduğunu düşünüyorum. Yoksa Jackson ın Sekulic in transfer edilmesinin bence de hiç bir açıklaması yok.. Eğer ki böyle düşünülmüyorsa da bence transferlerin hepsi berbat, şu takımla kafamda başka bir yapı oluşmuyor benim

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Saglam bi pivotumuz yok bu deplasmandan galibiyetle donmek icin cok ekstra oynamamiz lazimdi. Bojan emir bildigimiz gibi yapcak bişi yok. Zoriçin bu haliyle fazlasi olmaz.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
Bojan ve Emire de artık diğer oyuncular üzerinden değil de birebir mesaj vermek daha iyi olacaktır yoksa gittikleri yol yol değil ki bitanesiyle birde yeni sözleşme imzaladık. Aklıma geldikçe sinirleniyorum

Çevrimdışı vuralex10

• Üye
böyle bir pivot rotasyonu yok sekulic mekulic ...... hepsi farkı yok dorsey ve tomic o kadar baskın kaldı ki fark ortaya çıktı zaten. Bojan da top16'da hikaye oynuyor zaten, Kleiza ve Bo da devreye giremeyince tam çöktük.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2014, 23:44:24 Gönderen: Cem Ağrak »
"I'm not here to get the second place."

- Zeljko Obradovic

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bu yazacağım çok ütopik gelebilir ama Bojan'ı kadro dışı bıraksak çok iyi mesaj olur.Bana diyebilirsiniz sezon ortası böyle bir hamle olur mu?Bojan olmayınca bundan daha kötüsü olmayacağı için bence olur.