Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519874 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
  • Yer: dark side of the moon - istanbul
maç 3. çeyrekte kopmuş gitmiş.

adamlar hala "encenderse" diye bağırıyor. ayıp yahu.
FENERBAHÇE Hayattır ! | http://okulacik.blogspot.com/

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Zoric Bojan Emir pararel devlet gibi

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
3.çeyrekte sadece 10 sayı atabilmek.?

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Valla Emir in yüz ifadesinden hareketlerine kadar o kadar çok şey anlatıyor ki bu adamın bu saatten sonra iflah olabileceğini düşünmüyorum, senelerdir aynı terane ..  Bojan da niyetine eyvallah da yok olmuyor, olmayacak ne o koçun istediklerini yapabilecek ne de takım onun düzenine ayak sağlıyabilecek gibi gözükmüyor
« Son Düzenleme: 06 Mart 2014, 23:41:22 Gönderen: burak karacay »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
Aferin, cok iyi dusunmussun :)
Beshim hocam neyi iyi düşünmüşüm,ütopik olmasını mı :D

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
3.çeyrekte sadece 10 sayı atabilmek.?

rm ve barcanın iç saha maçlarının klasikleri bu da. ligde de böyle bunlar.

duruma göre 2 ya da 3. çeyrekte taarruza başlıyorlar.
hafta sonu rm yaptı aynısını ispanya liginde.

sahada biraz yorulduğunu gördükleri an dozajı yükseltiyorlar.
rm daha terbiyesiz bu konuda. dış atışları falan çok iyi gidiyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
böyle bir pivot rotasyonu yok sekulic mekulic ...... hepsi farkı yok dorsey ve tomic o kadar baskın kaldı ki fark ortaya çıktı zaten. Bojan da top16'da hikaye oynuyor zaten, Kleiza ve Bo da devreye giremeyince tam çöktük.

Yavru kurban bayramına daha çok var

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
Kim ne derse desin. Bu 3-4 yillarda gorduklerim adina, Fenerbahce Ulker bu camianin utanc kaynagidir. Insanin gururuna dokunuyor yeminle..

okadar da değil yahu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yine aynı kültürel sıkıntı. Maç kazanincs 4 5 sayfayi geçmeyen topic maç yenilince 10 sayfa oluyor. 
Hayırlısı olsun

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
Sinirle yazdigin radikal cozumleri :) 
Abi önceki sayfalarda yazdım ya hani,bu ikili yüzünden maç kaybetmekten sıkıldım diye yazmıştım,belki de onun etkisi var :D Şaka bir yana önerdiğim çözüm ütopya ama kaybedilen her maçta bu ikilinin büyük pay sahibi olması sinir bozucu
« Son Düzenleme: 06 Mart 2014, 23:50:31 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Yahu tamam TIRT bir oyun oynadık tamam..Sıkıntı var bellide...

Namağlup bence Euroligde en iyi oyun oynayan 2 takımdan birine yenildik...

O yuzden çok da abartmayalım...Yalnız aynı sıkıntılar devam ediyorken pekde umutlanmayalım kazanınca
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Yine aynı kültürel sıkıntı. Maç kazanincs 4 5 sayfayi geçmeyen topic maç yenilince 10 sayfa oluyor. 
Hayırlısı olsun

E abi bu çok normal değil mi. Yenince şöyle güzel oynadık böyle muhteşem oynadık diye üstüste mesajlar çok ilginç geliyor bana..

He kendi adıma yendiğimiz maçlarda salonda oldugumdan zaten mesaj atamıyorum da yani takımda kötü giden birşeyleri konuşmak, sıkıntıyı aramak, çözüm üretmeye çalışmak taraftarı olduğun takım için gayet normal geliyor. Sıkıntını döküyorsun.. Yoksa maç izlediğim sırada ki stresi, küfürleri buraya taşısam, taşısak  zaten geçmiş ola

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yok bence normal değil
Mutluluğu yaşayamiyoruz , paylaşamiyoruz sen o bu değil gene böyle. Sanal ortamları ağırlıklı nefret mastürbasyonu gibi kullanıyoruz.
Yenilmeyi bilmiyoruz belki de veya sindirmeyi beceremiyoruz.
Galibiyet gelirken tek kelime etmez iken ilk mağlubiyet de hepimiz yastık altında beklettiklerimizi hemen ortaya sunuyoruz
Dediğim gibi genel perspektif böyle.

Güzel sözler söylemekten imtina etmemek lazım. Güzel bir maç guzel bir oyun olunca yazmak lazım onu yaşamak lazım
Hayata okadar karamsar bakıyoruz ki bu parmaklardan dökülen harflere yansıyor.
Bende maç sırasında acayip küfür ettim o normal anliktir tepkidir indan refleksidir.
Biz eleştirmiyoruz bence tüketiyoruz
« Son Düzenleme: 07 Mart 2014, 00:01:17 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Maçtan önceki beklentim yerine gelmediği için çok üzgünüm. Kazanılır kaybedilir ama terlemeden olmazdı.  Bu maçta Bjelica hariç terlemedik.

Bu maçı Pierre Jackson'a uygulamalı Euroleague zayiatı olarak yazalım. Jackson'un oyununu beğendim ama sadece biraz daha net olması lazım. Bir de 1.78 boyuyla 2.10 metre adamlara belli bir noktadan aşağısına top atmaması gerektiğini öğrenmesi lazım.

Ben Bojan ve Emir konusunda kendimce teşhisimi yaptım. Bu iki arkadaş iyi basketçiler ama ne winner'lar ne de örnek aldığım tipler ayarında liderlik güdülerine sahipler. Bilhassa liderlik ve winner karakter noktasında misal Melih Mahmutoğlu'ndan(Melih'i çok seviyorum ama seviyesi belli) fazlasına sahip değiller. Artı Melih'in 50%si kadar çalıştıklarını sanmıyorum

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Yenilmenin bir adabı olmalı. Partizan'ı biraz izlemelerini tavsiye ediyorum bizim oyunculara.