Top 16 gruplarıyla alakalı bir şeyler yazdım ben de.
Top 16 grubunda Efes'in olmasını isterim ama bugün kaybetmeleri neticesinde şanslarını da baya zora soktular. Önce Zalgris deplasmanına gidecekler sonra içeride Madrid maçı var. Brose önce Milano deplasmanı ardından içeride Zalgiris'le oynayacak. Son haftaya Zalgiris-Efes-Brose 4'er galibiyetle girebilir. Milano içeride Brose ya da dışarıda Strasbourg maçlarından birini kazanır artık bir zahmet muhtemelen 2.olacaklar. 4'den de Zalgiris ya da Brose yerine iki maçı da içeride gibi oynayacağımız Efes'i tercih ederim. Grubumuzda çok büyük aksilikler olmadıkça Barcelona-Milano-Olympiakos olacak gibi. C'den gelecek diğer takım Malaga/Siena/Münih üçlüsünden önde bitiren olacak. Bu grupta da üçlü averaja kalma durumu olabilir(Malaga içeride Münih'i yener, dışarıda Siena'ya kaybeder, Münih evinde Galatasaray'ı yener ise). Gelmesini istediğim takım Siena ama durumları zor. O olmayacaksa Münih gelsin Malaga daha ters bir takım. D grubunda tek belli olan şey Maccabi'nin çok büyük ihtimalle grup lideri olacağı(Rytas'ı evlerinde yenerlerse). 2.sıra için Kuban'ın büyük avantajı var ama önce PAna'yı ağırlayacaklar sonra Laboral deplasmanına gidecekler. Yine de ben onların 2.olacağını ve bizim gruba geleceğini düşünüyorum. Pana önce Kuban deplasmanı sonra içeride Maccabi'yle oynayacak 2'de 2 yaparsa Laboral'in önüne geçerler muhtemelen ki Pana'dansa tecrübesiz ve yeteneksiz Laboral daha tercih edilebilir.
Uzun lafın kısası tercih ettiğim grup : Fenerbahçe-Cska-Milano-Efes-Olympiakos-Siena-Kuban-Laboral (diğer grup Barcelona-Nanterre-Real-Zalgiris-Galatasaray-Malaga--Maccabi-Pana)
muhtemelen olacak grup: Fenerbahçe-Cska-Milano-Bamberg-Olympiakos-Malaga-Kuban-Laboral (diğer grup Barcelona-Nanterre-Real-Zalgiris-Galatasaray-Münih-Maccabi-Pana)