Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519535 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ynt: 12.12.2013 21.45 Fenerbahçe Ülker-Partizan
« Yanıtla #285 : 08 Aralık 2013, 21:12:19 »
önce bi galatasaray maçını kazanalım sonra bu maça konsantare oluruz :)
bir aksilik olmaz ise 106 blok daki yerimi alacağım bu maç  8)

Galatasaray'ı ve bu maçı kayıpsız geçeceğimizi düşünüyorum. Bizede nasip olur inşallah bir daha maçımızı salonda izlemek.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

cemagrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #286 : 08 Aralık 2013, 21:57:21 »
saat 22:10 da Cska yı yendiğimiz maçın tekrarı Dsmart Ntvspordan tekrar verilecek , benim gibi canlı izleyemeyenler için güzel fırsat

Çevrimdışı truant

• Üye
  • Yer: İstanbul/Antalya
    • Truant10
« Yanıtla #287 : 09 Aralık 2013, 00:55:00 »
Top 16 gruplarıyla alakalı bir şeyler yazdım ben de.

Top 16 grubunda Efes'in olmasını isterim ama bugün kaybetmeleri neticesinde şanslarını da baya zora soktular. Önce Zalgris deplasmanına gidecekler sonra içeride Madrid maçı var. Brose önce Milano deplasmanı ardından içeride Zalgiris'le oynayacak. Son haftaya Zalgiris-Efes-Brose 4'er galibiyetle girebilir. Milano içeride Brose ya da dışarıda Strasbourg maçlarından birini kazanır artık bir zahmet muhtemelen 2.olacaklar. 4'den de Zalgiris ya da Brose yerine iki maçı da içeride gibi oynayacağımız Efes'i tercih ederim. Grubumuzda çok büyük aksilikler olmadıkça Barcelona-Milano-Olympiakos olacak gibi. C'den gelecek diğer takım Malaga/Siena/Münih üçlüsünden önde bitiren olacak. Bu grupta da üçlü averaja kalma durumu olabilir(Malaga içeride Münih'i yener, dışarıda Siena'ya kaybeder, Münih evinde Galatasaray'ı yener ise). Gelmesini istediğim takım Siena ama durumları zor. O olmayacaksa Münih gelsin Malaga daha ters bir takım. D grubunda tek belli olan şey Maccabi'nin çok büyük ihtimalle grup lideri olacağı(Rytas'ı evlerinde yenerlerse). 2.sıra için Kuban'ın büyük avantajı var ama önce PAna'yı ağırlayacaklar sonra Laboral deplasmanına gidecekler. Yine de ben onların 2.olacağını ve bizim gruba geleceğini düşünüyorum. Pana önce Kuban deplasmanı sonra içeride Maccabi'yle oynayacak 2'de 2 yaparsa Laboral'in önüne geçerler muhtemelen ki Pana'dansa tecrübesiz ve yeteneksiz Laboral daha tercih edilebilir.

Uzun lafın kısası tercih ettiğim grup : Fenerbahçe-Cska-Milano-Efes-Olympiakos-Siena-Kuban-Laboral (diğer grup Barcelona-Nanterre-Real-Zalgiris-Galatasaray-Malaga--Maccabi-Pana)
muhtemelen olacak grup: Fenerbahçe-Cska-Milano-Bamberg-Olympiakos-Malaga-Kuban-Laboral (diğer grup Barcelona-Nanterre-Real-Zalgiris-Galatasaray-Münih-Maccabi-Pana)

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #288 : 09 Aralık 2013, 00:56:41 »
Top 16 gruplarıyla alakalı bir şeyler yazdım ben de.

Top 16 grubunda Efes'in olmasını isterim ama bugün kaybetmeleri neticesinde şanslarını da baya zora soktular. Önce Zalgris deplasmanına gidecekler sonra içeride Madrid maçı var. Brose önce Milano deplasmanı ardından içeride Zalgiris'le oynayacak. Son haftaya Zalgiris-Efes-Brose 4'er galibiyetle girebilir. Milano içeride Brose ya da dışarıda Strasbourg maçlarından birini kazanır artık bir zahmet muhtemelen 2.olacaklar. 4'den de Zalgiris ya da Brose yerine iki maçı da içeride gibi oynayacağımız Efes'i tercih ederim. Grubumuzda çok büyük aksilikler olmadıkça Barcelona-Milano-Olympiakos olacak gibi. C'den gelecek diğer takım Malaga/Siena/Münih üçlüsünden önde bitiren olacak. Bu grupta da üçlü averaja kalma durumu olabilir(Malaga içeride Münih'i yener, dışarıda Siena'ya kaybeder, Münih evinde Galatasaray'ı yener ise). Gelmesini istediğim takım Siena ama durumları zor. O olmayacaksa Münih gelsin Malaga daha ters bir takım. D grubunda tek belli olan şey Maccabi'nin çok büyük ihtimalle grup lideri olacağı(Rytas'ı evlerinde yenerlerse). 2.sıra için Kuban'ın büyük avantajı var ama önce PAna'yı ağırlayacaklar sonra Laboral deplasmanına gidecekler. Yine de ben onların 2.olacağını ve bizim gruba geleceğini düşünüyorum. Pana önce Kuban deplasmanı sonra içeride Maccabi'yle oynayacak 2'de 2 yaparsa Laboral'in önüne geçerler muhtemelen ki Pana'dansa tecrübesiz ve yeteneksiz Laboral daha tercih edilebilir.

Uzun lafın kısası tercih ettiğim grup : Fenerbahçe-Cska-Milano-Efes-Olympiakos-Siena-Kuban-Laboral (diğer grup Barcelona-Nanterre-Real-Zalgiris-Galatasaray-Malaga--Maccabi-Pana)
muhtemelen olacak grup: Fenerbahçe-Cska-Milano-Bamberg-Olympiakos-Malaga-Kuban-Laboral (diğer grup Barcelona-Nanterre-Real-Zalgiris-Galatasaray-Münih-Maccabi-Pana)

ooo yaşar bey hoşgeldiniz :)
gurur verdiniz :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Euroleague 9. Maç, 12.12.2013 - [21.45] Fenerbahçe Ülker-Partizan
« Yanıtla #289 : 09 Aralık 2013, 23:18:46 »
Galatasaray mağlubiyetinden sonra ilk sınav... Sanırım bir an önce toparlanıp bu maça odaklanmamız gerekiyor.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ynt: 12.12.2013 21.45 Fenerbahçe Ülker-Partizan
« Yanıtla #290 : 09 Aralık 2013, 23:54:47 »
önce bi galatasaray maçını kazanalım sonra bu maça konsantare oluruz :)
bir aksilik olmaz ise 106 blok daki yerimi alacağım bu maç  8)

Galatasaray'ı ve bu maçı kayıpsız geçeceğimizi düşünüyorum. Bizede nasip olur inşallah bir daha maçımızı salonda izlemek.

Galatasaray maçında yanıldım umarım bunda yenilmeyiz.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #291 : 10 Aralık 2013, 17:09:27 »
top 16 da gs ile aynı gruba düşme ihtimalimiz varmı arkadaşlar
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #292 : 10 Aralık 2013, 17:14:42 »

Evet var.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #293 : 10 Aralık 2013, 17:15:20 »

Evet var.

nasıl olur ??
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı finkployd

• Üye
« Yanıtla #294 : 10 Aralık 2013, 17:18:13 »

Evet var.

nasıl olur ??

Birkaç farklı kombinasyon var, bunların içinde en güçlü ihtimal grupta bizim birinci Galatasaray'ın üçüncü olması.

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #295 : 10 Aralık 2013, 17:21:24 »

Evet var.

nasıl olur ??

Birkaç farklı kombinasyon var, bunların içinde en güçlü ihtimal grupta bizim birinci Galatasaray'ın üçüncü olması.

vallaha 2nci olursak onlarda 2nci olursa aynı grubu düşüyoruz ve o grup Real Madrid olmasına rağmen mis gibi bir grup oluyor :)

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #296 : 10 Aralık 2013, 17:23:26 »

Evet var.

nasıl olur ??

vallaha 2nci olursak onlarda 2nci olursa aynı grubu düşüyoruz ve o grup Real Madrid olmasına rağmen mis gibi bir grup oluyor :)

real madrid sıkıntı yaaa :( valla 3 ay daha beklerim madrid gelmesin de hahahahaha
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 17:25:50 Gönderen: fb_balkay »
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı finkployd

• Üye
« Yanıtla #297 : 10 Aralık 2013, 17:26:30 »

Evet var.

nasıl olur ??

Bizim de onların da ikinci olması durumunda grubun geri kalanı nasıl oluyor? Ben şahsen yerel rekabetin bu kadar yüksek olduğu bir eşleşmeyi euroleaugede tercih etmezdim de  :)
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 17:28:32 Gönderen: finkployd »

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #298 : 10 Aralık 2013, 17:28:55 »

Evet var.

nasıl olur ??

Bizim de onların da ikinci olması durumunda grubun geri kalanı nasıl oluyor? Ben şahsen yerel rekabetin bu kadar yüksek olduğu bir eşleşmeyi euroleaugede tercih ermezdim de  :)

kardeşim bnm biraz sinir oldum ergine yerel merel tanımam.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #299 : 10 Aralık 2013, 17:30:10 »
finkployd;

bizi ikinci fark edersek

fenerbahça
nanterre
Real Madrid
milano
Galatsaray
bayern
Maccabi
Laboral

aslında bende yerel eşleşmeyi istemem , ama 2 nci olunca bizim grupta kendimiz ile beraber nanterre yi götüyor olmak büyük avataj
artı ve eksi bir çok olay var .
hayırlısı diyelim