Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519782 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

spidey1907

• Ziyaretçi
Biraz konudışı olacak ama,sayın arkadaşlar ve forum yöneticileri sitemizi tapatalka kayıt ettirsek güzel olmaz mı?
Tapatalk akıllı telefonlarda mobil platformlarda,forumlarda daha hızlı gezinti, ve sorunsuzca forumları kullanmaya yarıyor.Tapatalk çok hızlı gezinti imkanı veriyor.Sitemizi mobile platformdan takip eden bir çok kişi var ve hızlı bir  biçimde tüm içeriğe ulaşmak onlarında hakkı olduğunu düşünmekteyim.
« Son Düzenleme: 18 Mart 2014, 13:26:53 Gönderen: spidey1907 »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
o iş ile ilgileniyoruz birkaç gün içinde halletmiş olacağız.

spidey1907

• Ziyaretçi
o iş ile ilgileniyoruz birkaç gün içinde halletmiş olacağız.
abi çok teşekkür ederim,kolay gelsin.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bütün biletler satılmış ,

Panatinaikos başkanı da açıklama yapmış : Obradoviç'i başta bir takımın başında görmek çok garip ve üzücü biran önce bize geri dönsün falan filan ..

kendisine buradan '' babayı alırsın '' demek istiyorum

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
bütün biletler satılmış ,

Panatinaikos başkanı da açıklama yapmış : Obradoviç'i başta bir takımın başında görmek çok garip ve üzücü biran önce bize geri dönsün falan filan ..

kendisine buradan '' babayı alırsın '' demek istiyorum

Pana başkanına olan mesajına tüm içtenliğimle katılıyorum abi :D Obra bizimdir, bizim kalacak ne milli takım ne pao tek yol Fener!
« Son Düzenleme: 19 Mart 2014, 16:44:56 Gönderen: Solamnus »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bizim milli takım olayına çok takılmıyorum ben şahsen , bizde kalsın da sorun değil , uzun yıllar kalsın hatta ...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Kazanabilir miyiz? Hayır diyemediğim gibi evet cevabı da veremiyorum. Kazanma potansiyelimiz var ama onu sergileyebilecek miyiz?

Bence bunun cevabını kimse bilmiyor? Çünkü bizim takımın sağı solu belli olmuyor.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Pana hücum potansiyeli çok yüksek bir takım değil, öyle kolay kolay vurup geçecek bir takımla oynamayacağız yani. Savunmada biraz direnç gösterebilirsek maç sonuna her türlü kafa kafaya gireriz umarım öyle olur ve maç sonunu biz daha iyi oynarız. Tabi tüm bunların OAKA'nın tam kapasiteyle dolacak olması çok korkutucu seyirci gazıyla üstümüzden geçebilirler. Ayrıca Ramal Curry ve James Gist oynamayacak deniyor ne kadar doğru bilmiyorum.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
curry ve gist sakat ve top16'nın kalan maçlarında oynamayacaklar.

Savunma performansımızdan çok hücum performansımız düşündürüyo beni.Bojan ve Emir biraz iyi durumda olsa kazanırız derdim ama onlar bu haldeyken hayat çok zor.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Emir'in 10 dakikanın altında oynaması tek dileğim.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Koça devre arasında plaket verecekler.

http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=11946

Cem abi söylemiş, biletlerle ilgili resmi açıklama da gelmiş.

http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=11947

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Obradoviç maçı satmaz ise ve biraz savunmada konsantre olursak alırız diye düşünüyorum
her maç bizim için çok kritik , maç maç gitmek tabiki en mantıklısı ve en iyisi bu maçtaki galibiyet bize 2ncilik kapısı açabilir ,
bakalım nasıl olacak

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Koç Yunan basınına konuşup gereken yerlere gerekli mesajları ulaştırmış;

"Yarın benim için bir şeyler yapılacak ama ben buna hazırım. Başkana teşekkür ediyorum ama burada çok seviliyorum, herkes destekliyor ve en az 2 yıl daha böyle olacak. Oyuncularımla da konuştum. Duygusallığa yer yok. Bize güveniliyor, bize para veriliyor. Ben hep işime odaklandım, yarın da geleceğim ve işimi yapacağım. Batiste ve Bodiroga gibi olur mu bilemem ama ben konsantrasyonumu kaybetmem. Takımıma galibiyet için liderlik edeceğim."

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Koç Yunan basınına konuşup gereken yerlere gerekli mesajları ulaştırmış;

"Yarın benim için bir şeyler yapılacak ama ben buna hazırım. Başkana teşekkür ediyorum ama burada çok seviliyorum, herkes destekliyor ve en az 2 yıl daha böyle olacak. Oyuncularımla da konuştum. Duygusallığa yer yok. Bize güveniliyor, bize para veriliyor. Ben hep işime odaklandım, yarın da geleceğim ve işimi yapacağım. Batiste ve Bodiroga gibi olur mu bilemem ama ben konsantrasyonumu kaybetmem. Takımıma galibiyet için liderlik edeceğim."

al işte ben 2 haftadır herhangi bir spor müsabakasına konsantre olamıyorum olmuyor bir türlü
ama demeci okuyunca bi moda girdim şimdiden :)