Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519790 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Biz hücum ribaund alinc normal oluyo
Ama rakip alınca rezalet oluyor :)
Aslında kritik zamanlarda bazen alamıyoruz öyle olunca hafıza da yer ediyor.
Bizim bence size sorunu var ribaund sorunu yok

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Biz hücum ribaund alinc normal oluyo
Ama rakip alınca rezalet oluyor :)
Aslında kritik zamanlarda bazen alamıyoruz öyle olunca hafıza da yer ediyor.
Bizim bence size sorunu var ribaund sorunu yok

Bjelica girince son çeyrekte Zoriç ve İkisi ribaunt vermediler son zamanlarda..Yalnız Sekuliç saç baş yoldurdu bana.Zaten saç az iyice kel kaldım Bu fener yüzünden
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Murat sen saçını yolmak için bahane arıyorsun değerli dostun
Geçenlerde bayan maçında 40 sayı yediğimiz maç için bile kübra ya takmış ve kendini yine harab etmiştin. 8)
Yorma yahu kendini bu kadar biraz keyif almaya bak

Evet dediğin gibi bjelica ve zoric varken iyi rib çektik. Bo nunda aldığı çok estetik bir pozisyon vardı güzeldi.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
@ Murat Kaya

Sekulic sakat olmasına rağmen oynadı diyorlardı.
...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
İspanyol hırtlar bizi dava edecekmiş.
Alıntı yaptığım hesap uefa-şl demiş ama anladığım kadarıyla ulep-el demek isterken yanlış yazmış olabilirler.

Rating Makinesi ‏@Ratingmakinesi  30 dk.
Unicaja Malaga kulübü Euroleague'de FB yönetiminin UEFA  ve ŞL maçları öncesinde de delagasyona verdiği yemek için dava açmaya hazırlanıyor

...

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
İspanyol hırtlar bizi dava edecekmiş.
Alıntı yaptığım hesap uefa-şl demiş ama anladığım kadarıyla ulep-el demek isterken yanlış yazmış olabilirler.

Rating Makinesi ‏@Ratingmakinesi  30 dk.
Unicaja Malaga kulübü Euroleague'de FB yönetiminin UEFA  ve ŞL maçları öncesinde de delagasyona verdiği yemek için dava açmaya hazırlanıyor

Aziz Yıldırım bahsetmişti bu olaydan. Avrupa'nın bütün büyük kulüpleri bu yemekleri düzenliyor. Hiçbir şey çıkmaz. Lobi böyle bir şey işte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Sanırım Aziz Yıldırım'ın katıldığı programa atıfta bulunarak bu iddiayı konuşuyorlarmış.
Yalnız o konuşmada(%100 Futbol'da olsa gerek) başkan hediye vermedik tur gitti demişti.
Bunun bir sonuca ulaşmayacağını biliyorum ama ülke içinde bunu gündeme taşımaya meraklı çok şeref yoksunu olacak.
Boştan yere onlara laf anlat dur şimdi.
...

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Sanırım Aziz Yıldırım'ın katıldığı programa atıfta bulunarak bu iddiayı konuşuyorlarmış.
Yalnız o konuşmada(%100 Futbol'da olsa gerek) başkan hediye vermedik tur gitti demişti.
Bunun bir sonuca ulaşmayacağını biliyorum ama ülke içinde bunu gündeme taşımaya meraklı çok şeref yoksunu olacak.
Boştan yere onlara laf anlat dur şimdi.

Eğer dayandıkları nokta orasıysa, orada bunları yapmadığımızı söylemişti evet. Ben dünkü maç öncesi yemek oldu falan diye düşündüm. Olmuş da olabilir. Garip kaşılanacak bir durum yok bence. Çünkü yıllardır olan şeyler bunlar ve böyle de devam eder uzun bir süre.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Illa birilerini dava edeceklerse, 90li yillarda Avrupa Basketbolunun anasini aglatan Yunan kulupleri ile 2000lerdeki Ispanyol milli takimi ve kuluplerini dava etsinler.  Turk basketbolunun hakemlerden cektigini hicbir ulke cekmedi.

Birde maçın hakemi yıllarca ekmeğimize kan doğramış Lamonica.

Eğer dayandıkları nokta orasıysa, orada bunları yapmadığımızı söylemişti evet. Ben dünkü maç öncesi yemek oldu falan diye düşündüm. Olmuş da olabilir. Garip kaşılanacak bir durum yok bence. Çünkü yıllardır olan şeyler bunlar ve böyle de devam eder uzun bir süre.

Hakem ve delegasyona her verdiğimiz yemek sonrası maç garantiyse, misafirperverlikle nam salmış bir toplum olarak en az 7-8 EL f4'u yapmış takımımız olurdu. :)
...

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Abi EL maç öncesi notlarına bakarsan kimse bulmuş durumda değil. Çoğu takımda her maça ilk 5 başlamış oyuncu yok. Her maçın ayrı bir ruhu ve karakteri var. Maç içinde en iyi 5i bulmak önemli, bunu bazen başarabiliyoruz bazen sahiden o kadar kötü oluyoruz. Bu oyuncuların mental ve fiziksel durumlarıyla alakalı birşey. Ama anladığımız anlamda bir "ideal 5"i olaki gidersek final 4de bile bulmuş olmayacağız, burası kesin

maçı kısım kısım izleyebildim. Kazanmak şarttı, averajı alabilsek iyidi, sağlık olsun.Oynanan basketbol beni pek sarmadı desem yeridir.   TOP16da büyük deplasman galibiyeti yok. Bize büyük deplasman galibiyeti lazım. Bence önümüzdeki hafta Pana maçı bizim için gösterge maçtır. İnşallah Banvit önünde fazla hırpalanmadan kazanırız da Pana maçına biraz moral olur

Barcelona real madrid olympiacos falan sakatlıklar olmadıgı sürece ilk 5leri değişen takımlar değil ki.
Obradovicin panathinaikosunun standart bir 5i vardı.

Maça hangi 5le basladıgın değil hangisiyle bitirdiğin önemlidir tabi ama bizim de hala daha arayısta oldugumuz bir gerçek

« Son Düzenleme: 14 Mart 2014, 18:53:58 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Maçın sonunda Bo'ya yapılan faul sonrası verilen sportmenlik dışı faul kararını hatırladınız mı?

2009 BBL finalinde Ayhan Şahenk Spor Salonunda Efes'le oynadığımız final serisi 5. maçında Fatih Söylemezoğlu'nun bize (ALEYHİMİZE) çaldığı düdüğün aynısıydı ve o düdük bizi şampiyonluktan etmişti. O düdük ilk ve son defa o gün çalınmıştı.

Böyle bir kural var ama çok yanlış ve istismara açık bir kural... Daha önce mağduru olmuştuk; dün ise galibiyetimize vesile oldu. 
« Son Düzenleme: 14 Mart 2014, 19:42:28 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Mehmet Çiftçi denen manipülatör eşrefin gazlamasıymış.
...

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #3028 : 14 Mart 2014, 23:43:34 »
pana kazandı.oly kaybetti.barca 10/10 devam ediyor.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #3029 : 14 Mart 2014, 23:46:53 »
Efes'te kazanaydı dadından yenilmez bir hafta olacaktı.

Umarım haftaya oaka'da teslim bayrağını erken çekmez sürekli oyunun içinde oluruz.
Kazanırsak her şey lehimize gelişir ama kırılgan yapımız nedeniyle galibiyet konusunda o kadar da umutlu değilim ne yazık ki...
...