Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519817 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #2985 : 13 Mart 2014, 22:52:07 »
hackett'ın aldıgı maclara bir tane daha ekleyelim şimdiden :)
« Son Düzenleme: 13 Mart 2014, 22:52:22 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Umut, iktisadi acidan baktim meseleye.  Seninki de bir gorus.  Yanlis olmadigini belirttim zaten.  Ben kendi tercihimi belirttim ki, bu tercihin de hakli ve guclu oldugu noktalar var...
Abi seninki de yanlış demiyorum ama Bojan'la devam edeceğiz gibi görünüyor ve bu durum Obradovic'in ısrarını açıklıyor bence.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı exex

• Üye
madrid yenildi bayern e  :)   şimdi birde 3 olup madrid le eşleşmek var :)

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Maçın tekrarı ne zaman verilecek acaba?

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
madrid yenildi bayern e  :)   şimdi birde 3 olup madrid le eşleşmek var :)

Bayern yendiyse Gs nin işi iyice zor
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #2990 : 13 Mart 2014, 23:54:04 »
Obraya duydugum saygi olsa gerek abi;)

Bu arada hackett nasil ömer den kötü oluyor??? Biri kariyerinin başinda digeri sonunda, milanonun takim lideri suan o geldikten sonra langford daha da azitti. Bizdeki etkisi bu kadar olur muydu bilinmez ama ömerle kiyaslamak zorlama olmuş biraz

Ben kesinlikle zorlama olmuş minvalinde bir şeyler yazmak için söylemedim, yanlış anlaşılmasın.

Herkesin fikri bulunabilir, forumlar bu yüzden var. Sadece, altında bir şeyler yazılmalı ki biz de bakıp ''nasıl yani?'' demeyelim. İyi olmanın kıstası olur, sen onu savunursun, ben farklısını söylerim ve bir yerde noktalarız. Fikir beyan etmek budur bence. ''Benim fikrim işte, daha ne?'' tadında olmaz yani.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #2991 : 13 Mart 2014, 23:54:45 »
Adam süper oynarken maçtan atıldı :D
ek olarak 1 maç ceza gelsin :)
« Son Düzenleme: 13 Mart 2014, 23:55:09 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Maçın sonunda kaptan büyük yürek koydu, kıvılcımı ateşleyen oydu. Onun arkasından Bjelica'da yüreğin yanına bir de akıl getirdi ve bütün maç ecel terleri dökmüş olsakta kazandık.

Zoc'ın burada kredisini kimse tartışmaz, tartışmamalı da zaten ama hatalı olduğunu düşünen elbette yazabilir. Mesela ben bugün Pierre Jackson'a çok geç başvurduğunu düşünüyorum veya Ömer Onan'a. Takım 3 periyor sürekli bir girdapta dolanıp durdu, hücumda bir şey üretemezken Pierre Jackson'ın 1'e 1 yeteneğine başvurulabilirdi bence ki o kısa süre sokamasa da kendisine bir şut yarattı, bir faul aldı, bir de Zoriç'e pozisyon yarattı Jackson. Aynı şekilde kaptanın enerjisine daha erken başvurabilirdi. Ancak tüm bunlara rağmen maç sonunda yaptığı Zoric ve Ömer hamlesiyle maçı aldıran adamda oldu bir nevi.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı kuga

• Üye
« Yanıtla #2993 : 13 Mart 2014, 23:59:53 »
TIBOR PLEISS 43 verimlilik puanı 30 sayı 13 ribaunt :)) seneye bence zoric ve sekulic gönderilip; tomic olmazsa kesin alınmalı :)))
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2994 : 14 Mart 2014, 00:06:13 »
biz şu anda 5 / 5 durumdayız. kalan 4 maçımızdan Panatinaikos u da kayıp yazıyorum
Pana( D) yenilgi - 
Milano ( İ) galibiyet - ( pao yu yener ve bu maçı da 5 sayı üzeri yenebilirsek o zaman grup 2ncisi oluruz.. !!!!!!( tabi son ili maçı kazanmak şartı ile )
Laboral( D) galibyet
Efes ( İ)  galibiyet

8/6 oluyoruz.

Milano 7 / 3 duumunda , bizim maçı bize yazdım Malaga da  kayıp olur ise 9/ 5 oluyor ( çok düşük ihtimalle ama belli olmaz )

Efes ( İ) galibiyet
Fenerbahçe ( D)  yenilgi
Barcelona ( İ)  galibiyet
Malaga  ( D)  yenilgi

9/5 diyelim

Malaga bizim gibi 5/5 durumunda ...
BArcelona ( İ) galibiyet
Olimpiacos( İ) yenilgi
Panatinaikos (D) yenilgi
Mİlano ( İ)  galibiyet

BArcelona maçı çok kritik ama bu tablodan 2/2 çıkarlar
7/7 olurlar gibi .

Olimpiacos ; 1 maç eksik 4/5 durumdalar.

BArcelona ( D) yenilgi
LAboral ( İ)  galibiyet
Malaga ( D) galibiyet
Efes ( D) galibiyet ?? soru işareti koydum yine de
Pana ( İ )  galibiyet

8/6 olurlar ikili averajda bizi geçerler ...

Panatinaikos

bir maç eksik olarak 4/5 durumdalar.
Efes ( D) yenilgi :)
FEnerbahçe ( İ) galibiyet -
BArcelona ( D)  yenilgi
Malaga ( İ)   galibiyet
Olimpiacos ( D)  yenilgi
7/7 olurlar . şayet efes maçını kaznırlarsa 8/6 olurlar . bizim maçı nasıl bir skor ile kazanacakları sıralamayı belirler gibi duruyor.
bu tabloda

BArcelona lider
Milano ikinci 9-5
Olimpiacos 8-6
FEnerbahçe 8-6
Malaga 7-7
Pana 7-7

gibi bir sonuç ortaya çıkabilir.. tabi çok kabaca bir sıralama oldu ama bu köprünün altından çok sular akacaktır.
Panatinakos çok önemli iki tane maça 2 türk takımı ile çıkacak . 1 tanesini kaybedecek umarım bizim maç olur

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2995 : 14 Mart 2014, 00:06:46 »
Adam süper oynarken maçtan atıldı :D
ek olarak 1 maç ceza gelsin :)

kim o miraç Hackett mı ?

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #2996 : 14 Mart 2014, 00:09:49 »
Son dört maçı göz önüne aldığımızda fikstürümüzün rakiplerimize oranla çok daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Rakiplerimizin doğrudan birbirleriyle maçları olacakken bizim sadece Pana deplasmanı ve Milano ile içeride oynanacak maçımız var. Diğer iki maç havlu atan Laboral ve Efes ile. O nedenle ben ilk dörde girebileceğimizi düşünüyorum.

Ayrıca Madrid'in grupta 2. yenilgisini almasıyla CSKA, F grubunu büyük ihtimalle 1. sırada bitirecek. Bu demek oluyor ki biz grubumuzu 4. bitirsek de olur :)
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Bojan'ın bire bir oyununun iyi olduğunu savunanlardanım. Ancaaak sadece sırtı dönük potaya yakın olduğunda çok bitirici bir isim. Orta sahada topu verip "al git" dediğimizde işler sarpa sarıyor. Bu sezon orta sahada Bojan'a teslim edilip top kaybı ile sonuçlanan onlarca hücum seyrettik hem ligde hem Euroleague'de. Bojan mümkünse topu getirmesin. Ya nokta atışlar için pozisyon yaratılıp top o anda teslim edilsin ve kaldırıp yollasın ya da potaya yakın sırtı dönük oynasın.

Bu arada Kleiza'yı pota altında biraz daha efektif kullanmakta fayda var. Çok dışa bağımlı kaldığında skoru düşüyor. Potaya yakın oynadığında çok zeki bir oyuncu. Basketi atmasını yahut faul almasını iyi beceriyor. Serbest atış yüzdesi de son derece iyiyken Kleiza'yı da biraz daha potaya yakın hücumlarda görsek çok verim alabiliriz diye düşünüyorum. Ancak bu dışarıdan şut atmasın anlamına gelmiyor tabiki. Sorumluluk alınması gereken dakikalarda topun teslim edileceği tek isim Kleiza. Ayrıca üç sayı çizgisinin gerisinde ona istediği pozisyonu hazırladığımızda da çok yüzdeli sokabilen bir skorer.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Çok güzel bir maç oldu özellikle son periyot atmosfer mükemmeldi. Çok önemli bir galibiyet aldık.

Oyuncuların performanslarına dönecek olursak, Bojan maça iyi başlamıştı ama devamında kayboldu gitti, hocanın ısrarını eleştirmek anlamsız bence, Kleiza yüzünden de çok eleştirildi koç, sonuçta beğensek de beğenmesek de Bojan şu haliyle EL'de en skorer oyunculardan biri. Bo her zamanki gibi çok çalıştı ve katkı sağladı, Bjelica istekliydi ve maçın en iyilerindendi, 9 ribaundu 3/5 üçlük isabeti etkileyiciydi ama bence maçın adamı tartışmasız Ömer Onan'dı. Takım havlu atmak üzereyken girip gidişatı değiştirdi, ölü toprağını silkeleyip diriltti takımı ruh kattı takıma ve galibiyet geldi.

Zoric'in de bugün katkı veren oyunculardan biri olduğunun altını çizmek lazım, son haftalardaki negatif görüntüsünün ardından bu maç iyi iş çıkardı bence.Kleiza'yı gerektiği gibi kullanamadığımızı düşünüyorum, iyi toplar indiremedik kendisine, Melih sıfır isabetle oynadı maalesef.

Son olarak Emir hakkında bir iki kelam da ben edeyim. Bir pozisyonda top Emir'deyken Emir bomboş Melih'e pas vermeyip bekledi ve saçma sapan bir üçlük denedi el üstünden, o kadar kötü bir tercihti ki, çık takımı sabote et desen bu kadarını beceremezdi. Maalesef üzülerek söylüyorum kontrat uzattıktan sonra Emir'in performansına yapılacak bir açıklama bulamıyorum, kötü oynayabilirsiniz, atışlarınız isabetli olmayabilir ama bu kadar maçtan kopuk olmaya hakkınız yok. Hele bir pozisyonda Emir pota altında dururken ribaund için kendi tarafına düşecek topa zıplamayınca rakip oyuncu ters taraftan koşarak topu çekti aldı, açıkçası şaştım kaldım. Oyuncuları çok fazla negatif eleştirmemeye özen gösteren birisi olarak bugün bunları yazma ihtiyacı hissettim, belki de son zamanlar hepimizde fazlaca bir Emir kompleksi gelişti bilemiyorum ama meramım budur.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #2999 : 14 Mart 2014, 00:47:59 »
Barcelona bence çok kritik rol oynayacak burada ve benim görüşüm ne belalıları PAO yu nede OLY'i çıkarmamak adına krtik galibiyetler alarak onları saf dışı bırakmaya çalışacak.. Final four da başlarına bela olmaması için ve mantıklı bir senaryo gibi de duruyor..