Çok güzel bir maç oldu özellikle son periyot atmosfer mükemmeldi. Çok önemli bir galibiyet aldık.
Oyuncuların performanslarına dönecek olursak, Bojan maça iyi başlamıştı ama devamında kayboldu gitti, hocanın ısrarını eleştirmek anlamsız bence, Kleiza yüzünden de çok eleştirildi koç, sonuçta beğensek de beğenmesek de Bojan şu haliyle EL'de en skorer oyunculardan biri. Bo her zamanki gibi çok çalıştı ve katkı sağladı, Bjelica istekliydi ve maçın en iyilerindendi, 9 ribaundu 3/5 üçlük isabeti etkileyiciydi ama bence maçın adamı tartışmasız Ömer Onan'dı. Takım havlu atmak üzereyken girip gidişatı değiştirdi, ölü toprağını silkeleyip diriltti takımı ruh kattı takıma ve galibiyet geldi.
Zoric'in de bugün katkı veren oyunculardan biri olduğunun altını çizmek lazım, son haftalardaki negatif görüntüsünün ardından bu maç iyi iş çıkardı bence.Kleiza'yı gerektiği gibi kullanamadığımızı düşünüyorum, iyi toplar indiremedik kendisine, Melih sıfır isabetle oynadı maalesef.
Son olarak Emir hakkında bir iki kelam da ben edeyim. Bir pozisyonda top Emir'deyken Emir bomboş Melih'e pas vermeyip bekledi ve saçma sapan bir üçlük denedi el üstünden, o kadar kötü bir tercihti ki, çık takımı sabote et desen bu kadarını beceremezdi. Maalesef üzülerek söylüyorum kontrat uzattıktan sonra Emir'in performansına yapılacak bir açıklama bulamıyorum, kötü oynayabilirsiniz, atışlarınız isabetli olmayabilir ama bu kadar maçtan kopuk olmaya hakkınız yok. Hele bir pozisyonda Emir pota altında dururken ribaund için kendi tarafına düşecek topa zıplamayınca rakip oyuncu ters taraftan koşarak topu çekti aldı, açıkçası şaştım kaldım. Oyuncuları çok fazla negatif eleştirmemeye özen gösteren birisi olarak bugün bunları yazma ihtiyacı hissettim, belki de son zamanlar hepimizde fazlaca bir Emir kompleksi gelişti bilemiyorum ama meramım budur.