Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519827 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Eldeki oyuncu yapısına göre oyun planı kurma isinde bir Üstad var başımız da zaten besim.
Bjelica gibi 1 numaran olsa o zaman anlarım ve beklentiye bende girerim ama 1 ve 2 numaraksrimiz farklı özellikleri olan oyuncular

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Çok heyecanlıyım F8 oynayacağımız için inşallah bir aksilik çıkmaz o heyecanı yaşarız. Sezon başından beri en büyük arzum bu..
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Nedir o alternatif oyun planları besim merak ettim

gurol1967

• Ziyaretçi
Hepimizde sonsuza kadar yetecek kredisi olan Obra da cok uzun bir sure, istikrarli bicimde bazi hatalarda israr ediyor.  "Bir bildigi vardir"; "bir seyleri ogretmeye veya yerlestirmeye calisiyordur" savunmasinin burada gecerli oldugunu dusunmuyorum.  Zira bu bahsettigimiz savunma, ancak aradan zaman gecip, muvaffak olundugu zaman gecerliligini kazanacak bir savunmadir.  Bu noktada, daha rasyonel alternatifler varken, daha az rasyonel bir alternatif yolda israr etmek bence yanlistir.  Daha rasyonel alternatiften kastim, Murat'in da degindigi, Bojan'in sicip sivadigi hareket tarzlarindan kacinip, bu isi istikrarli bicimde kotaran oyunculara yonelmesidir.  Bojan'i egitecegiz diye mac verme yanlisi degilim acikcasi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bugünkü maç ile bojan in alakası bile yok yahu
Şurda bi süreçten geçiyoruz biraz savretsek iyi olur
Son iki sene kendi ev dışarıda fark etmeksizin 30 yiyen bir takımdan buralara geldik.
Hocaya kaybetsek bile güvenmek zorundayız.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bugünkü maç ile bojan in alakası bile yok yahu
Şurda bi süreçten geçiyoruz biraz savretsek iyi olur
Son iki sene kendi ev dışarıda fark etmeksizin 30 yiyen bir takımdan buralara geldik.
Hocaya kaybetsek bile güvenmek zorundayız.

Hocaya güven çok..Güvenmeyen zaten bıraksın bu işi..

Ama abi maçın bojanla alakası yok evet de o son dakıkadaki top kaybı gibi çok hata yapıyor..Bunun sebebi koçun ona fazlaca güvenmesi ve yapması zor olan şeyleri beklemesi..Bu da bir eleştiri..

Lakin Bojan ın oyununun kötüleşmesinin bir sebebi de emir
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bjelica ve bo üzerinden sayılar bulup 65-59a getirdiğimiz maçı bojan'a teslim ederek lamonicaya rağmen veriyorduk neredeyse.

Koç'un bojana çizdiği rol gerçekten sıkıntılı ????
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Hepimizde sonsuza kadar yetecek kredisi olan Obra da cok uzun bir sure, istikrarli bicimde bazi hatalarda israr ediyor.  "Bir bildigi vardir"; "bir seyleri ogretmeye veya yerlestirmeye calisiyordur" savunmasinin burada gecerli oldugunu dusunmuyorum.  Zira bu bahsettigimiz savunma, ancak aradan zaman gecip, muvaffak olundugu zaman gecerliligini kazanacak bir savunmadir.  Bu noktada, daha rasyonel alternatifler varken, daha az rasyonel bir alternatif yolda israr etmek bence yanlistir.  Daha rasyonel alternatiften kastim, Murat'in da degindigi, Bojan'in sicip sivadigi hareket tarzlarindan kacinip, bu isi istikrarli bicimde kotaran oyunculara yonelmesidir.  Bojan'i egitecegiz diye mac verme yanlisi degilim acikcasi.
E, muvaffak olup olmadığını sonuna kadar bekleyip görmeyecek miyiz? Obra için beklemeyeceksek kimin için bekleyeceğiz? O malum alternatiflerin hepsini bizim gördüğümüz gibi koç da görüyor. Demek ki ekstra birşeyler var kafasında ki ısrar ediyor. Ayrıca olmayacağını düşündüğü şeyde ısrar edecek de son adamdır. Bu durumda o muvaffakiyeti beklemek bana elzem gibi geliyor.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası

Besime bende katılıyorum lakin Cem başkanda haklı..

Oxford varda biz mi okumadıka çıkabiliyor bazen..Ama bo var JACKSON var.Bielica var..Onlara yaymamız lazım...

Emir iyiken Bojan bir başkayıdı CİCİŞLERRRRR
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Mrsic'den sonra serbest atışlarına güveneceğimiz oyuncu bulduk sanırım ; Kleiza . Gerçekten güven veriyor . %90'ın üzerinde atıyor top16'da .

Bugün de maçın sonundaki smacından önce üç kişinin arasından çıkışı çok güzeldi :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Besim sana veya birisine yazmadım öyle yazsam isim belirtirim genel bir serzeniş diyelim.
Tanjevic e bile sabrettik yahu Obradoviç e mi kredi vermeyecek bu camia :) 8)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Şu da bir gerçek bu takım emir i çok arıyor ama emir takımı aramiyor en büyük skkjnti bu....

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Şu da bir gerçek bu takım emir i çok arıyor ama emir takımı aramiyor en büyük skkjnti bu....
İşin gerçeği Emir de takımı pek arayacağa benzemiyor abi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ne yazikki haklısın Abdullah.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ne yazikki haklısın Abdullah.

Ek olarak Emir'in faul atışlarında ki berbat yüzdesi saç baş yolduruyor.Hani onları atsa biraz yaptığı hataları telafi edecek,ama işte kafaca oyunun içinde olmadığı için serbest atışları bile atamıyor.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2014, 23:26:48 Gönderen: nemanja bjelica »