Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519836 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Bojan bu..Bojandan GUARD olmaz..Bojan top süremez.Kıvrak değil..Ayakları yavaş.Top hakimiyeti zayıf..Ona set yaparsın şut atar.Post up yapar.Ama oyuna hükmedemez...

Neden anlamıyosun koç..Olmaz..Olmaz.
Bojan top sürer. Her top sürenin kıvrak olmasına gerek yok. Hidayet'ın formda olduğu zamanlardan bile  daha atletik bir adam Bojan..
Bojan'ın sıkıntısı yetenek değil. Sıkıntısı kafası..

Koç bu sene başladığı için koçluğa anlamıyor olabilir abi..
« Son Düzenleme: 13 Mart 2014, 21:57:34 Gönderen: Carter-Williams »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bojan top sürer. Her top sürenin kıvrak olmasına gerek yok. Hidayet'ten gayet daha atletik bir adam Bojan..

Koç bu sene başladığı için koçluğa anlamıyor olabilir abi..

Şu son yazdığını okuyorum Koç için sonra bişey yazasın gelmedi..

Ben alay etmiyorum ciddi ciddi eleştiriyorum Utkan..

Bu maçta ne zaman bunu denese içine etti..Bunun gibi en az 10 maç var ligde avrupada...

Maçtaki sorumluluğu ondan alıp Bo ve Bjelica ye vererek maç kazandık..

Savunulacak bir tarafı yok..Hayır istiyorsanız yazmayalım

Bojan istediğini yapsın..Dilerse 4 parende 2 takla atsın..

Bu şekilde oynarsa bir şey olmaz ondan.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2014, 21:59:19 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
İlk yarı acele edeceğiz diye saçma sapan hatalar yapmasaydık soyunma odasına çift haneler ile gidebilirdik.Panik hali 3.periyot başladığı zaman da devam etti.Zoric çok kötü başladı fakat Calloway ve Dragic'in turnikelerini iyi savundu.Kleiza ilk yarı 3 top kaybetti ama kaybettiği topların 1 tanesinde Melih'in büyük hatası var.Emir sağolsun oyunda olduğu süre yine bizi parkede 1 kişi eksik oynattı.Kaptan son periyot savunmada ateşi yaktı,attığı basket sonrası seyirciyi iyice coşturdu.Bjelica son periyot şiir gibi oynadı.Seyirci özellikle son periyot muhteşemdi,umarım diğer maçlarda da böyle olur.Bojan yine klasını konuşturup! maç sonu saçma sapan bir top kaybetti.EMİR PRELDZİC hariç tüm oyunculara teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2014, 22:00:32 Gönderen: nemanja bjelica »

• Üye
  • Andrew Goudelock
Emir gibi yetenekli ama ruhsuz adamlarla oynamaktansa Kaptan Ömer gibi yeteneksiz ama kalpten oynayan adamlarla oynamayı tercih ederim.

Koç son maçlarda Emir'in süresini iyice kısmıştı. Bu maçtan sonra kadro dışı bıraksa şaşırmam..

Burada koç Bjelica'yı kovduğu zaman Bjelica alt üst olmuştur artık katkı vermez diyenler vardı. Görüyoruz son 3 maçtır Bjelica'yı.. Net bir şekilde takımı sırtlıyor.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ömer Onan müthiş bir enerji koydu sahaya . Yıllardır bizim maçlar kafa kafaya giderken hiç hesapta olmayan birilerinin gelip bizden maçı aldığını izlemiştik . Bugün kaptan bizim adımıza yaptı bu işi .

Ayrıca Bjelica büyük oynadı . Bazen yanlış tercihleri oluyor ama onu izlemesi büyük keyif gerçekten .

Galibiyet işin içine iyice soktu bizi . İnanıyorum yolun sonu f8 olacak .

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Koç ne zaman Bojanı kaldıramayacağı yükten kurtaracak Bojan o maçlarda +20 sayı atacak..bUNUN içinde adam gibi guard lazım..Bo tamam..Jacksona süre vermek lazım
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
  • Andrew Goudelock
Şu son yazdığını okuyorum Koç için sonra bişey yazasın gelmedi..

Ben alay etmiyorum ciddi ciddi eleştiriyorum Utkan..

Bu maçta ne zaman bunu denese içine etti..Bunun gibi en az 10 maç var ligde avrupada...

Maçtaki sorumluluğu ondan alıp Bo ve Bjelica ye vererek maç kazandık..

Savunulacak bir tarafı yok..Hayır istiyorsanız yazmayalım

Bojan istediğini yapsın..Dilerse 4 parende 2 takla atsın..

Bu şekilde oynarsa bir şey olmaz ondan.
İstediğini yaz abi. Niye yazmayasın? Ben sadece yorumuna katılmadığım için yanlış olduğunu düşündüğüm için söyluyorum.

Bojan'ın top kayıplarını savunmuyorum. O konuda ortada net bir şey var.

Ancak Bojan neden böyle oynayamaz kısmına katılmıyorum.

Bazı oyuncular vardır yeteneğinden fazlasını yapmaya çalışır ancak bunu başaramaz. Burada öyle bir şey yok. Bojan boyunda Bojan yeteneğinde bir adam aynen böyle oynar abi. Sıkıntı Bojan hala bu oyunu aklıyla oynamayı beceremiyor.

Bir şeyi anlamamız ve farketmemiz gerekiyor artık abi. Koçun kafasındaki ilk hedef F4 değil. Koç bir yandan Euroleague giderken bir yandan da Bojan'ı yetiştirmeye çalışıyor. O yüzden de aynı şeyi sürekli deniyor.

Zaten Bojan'ın sayı kısmına çıkar. Savunmasının ve ikili oyunlarının ne kadar geliştiğini fazlasıyla görüyoruz.

Ben de alay etmeye çalışmamıştım abi o şekilde anlaşıldıysam özür dilerim.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2014, 22:07:09 Gönderen: Carter-Williams »

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • BeratAkbaba
Emir ve bojan'ın istikrarsızlığına bir çözüm bulunmalı mutlaka.Takımın temel taşı olan 2 oyuncunun bu kadar istikrarsız olmaya hakları yok.İkisi de genç oyuncu değil,belli bir standardı yakalamaları gerek.Belli dönemlerde performansları zirvede,belli dönemlerde sahada yoklar.

Bu şekilde devam edecekse bojan'ın önümüzdeki sene ayrılması herkes için en iyisi olacaktır.Emir için bu ihtimallere girmiyorum.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Utkan ben Koça akıl verecek kadar bu işi bilen biri değilim...

lakin bu şekilde yürümediği Bojanın bu tarz oyuncu olmadığı da çok belli...

Kızmadım kızacak bişey yok.Arkadaşız burada sonuçta..Ama görüyoruz izliyoruz..

İşte ne güzel demişsin..AKLIYLA OYNAMAYI BECEREMİYOR..Böyle anlarda neden aklıyla oynayan bir adama sorumluluk vermiyoruz.Lakin koçun ondan istediği POZİSYON AKIL olmazsa böyle olacak bu duruma düşürecek bir pozisyon
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Can ile maç sırasında totem yaptık whats up tan yazıştık
Keyfim yok çok konsantre değildim oyuncular ve taraftarlarda hiç değilse ta ki son 5 dakikaya kadar.
Ömer ve zoric hamlesi maçı gelirdi . kazanmak ne olursa olsun güzel.
Maç 37 37 iken ve kritik bir maç oynanirken sud pus otururken başkan için tezahürat yapılmasını anlayamıyorum
Yahu önce maçı bi garantiye alalım sonra sabaha kadar bağıralim ama önce galibiyet yahu sonra bize evde başkana da kötü söz söylüyoruz :)
Ülkedeki bütün ölümler ve tavırlar çok can sıkıcı.

Lamonica bize kendi evimizde ugurlu geliyor aslında bize değil Obradoviç e iyi geliyor. Iyi dostlar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Murat ters eşleşmeler bizim için önemli mevcut kadroda ve bojan da birçok kez ters eşleşmeye kalıyo
İlk turda bunları geçiyor du ama şimdi stress yüzünden geçiyor.
Bu sene bojan olsun Bjelica emir melih ters eşleşme ile tepede çok kalacaklar
Emir in de normal olarak dakikalarr eriyor

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Murat ters eşleşmeler bizim için önemli mevcut kadroda ve bojan da birçok kez ters eşleşmeye kalıyo
İlk turda bunları geçiyor du ama şimdi stress yüzünden geçiyor.
Bu sene bojan olsun Bjelica emir melih ters eşleşme ile tepede çok kalacaklar
Emir in de normal olarak dakikalarr eriyor

Abi benim bojanın oyunculuğuna lafım yok..Kullanılış tarzı yanlış..Bojan bunu yapamaz.Yapsın ben susarım ama yapamaz.Şut atsın..post up yapsın falan
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ya yapmayın ilk turda bunları yapıyor idi
Herşeyi yapıyorsdu ne oldu bir anda unuttu mu hepsini

Çevrimdışı murat kaya

• Üye

İlk turda o işlerin yuzde 90 ını emir yapıyordu..RANKİNG lere bak abi...

13 sayı 7 asist..Bojan ise skor kısmı idi..Emir tırtladı bojana kaldı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara

Unutma demeyelim de,mental olarak Emir-Bojan buranın oyuncuları değil.